Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
imi puteti spune legenda precum cea a lui blood mary? fundita pentru cele mai multe sau cele mai bun:d
Salut, vreau sa stiu si eu daca ma poate ajuta cineva, cum sa joc codmw2 online.Am incercat cu steam si nu reusesc. daca are cineva rabdare sa imi explice si mie va rog...
Care stie statusuri de despartire intre 2 prietene foarte bune( deoarece ea se muta de la noi din tara)?
Care va duceti la Liberty Parade? Ce aveti de gand sa faceti p'acolo?
Care jucati The West? :D. Sunt incepatoare. vreau sa stiu si eu la a 2 misiune :)). cum culeg tutunul? :D. ast raspunsuri :D
am si eu o mica problema:) Vedeti voi in scoala mea este un tip de care imi place enorm de mult =P~. Din cate am inteles eu este ca el este foarte fitos :) si toate fetele sunt puna in limba dupa...? (mai mult)
Deci lol :|. Ce se tot intampla? /:). pun intrebari, dau raspunsuri, dar nu imi se posteaza tot ce am scris.De ce?:|
Va rog rasp la intrebarea asta urgent imi pot schimba caracterul la jocul kaneva adica sa imi schimb parul sprancenele ochii daca da va rog ziceti-mi cum!
Ma poate ajuta cineva va rog? sunt noua pe TPU si cand pun o intrebare cum ar fi asta:d... vreau sa imi vad raspunsul...si am gasit eu ceva. da trebuie sa intru pe fiecare persoana in parte si dureaza.cum? (mai mult)
Mda.:|. Intrebare postata gresit 8-|. Scuze :d.Asa.intrebarea era daca imi puteti da niste exemple de rochii ca cea a lui Duda din telenovela India, cand s, a intalnit cu Maya sa vorbeasca despre Raj.Multumeesc!...? (mai mult)
Ce sampon folositi?:)
Heyoo! Există in PhotoScape un efect ca ăsta [ sau asemănător]: http://media.photobucket.com/image/holga/findstuff22/Best%20Images/Photography/holga1.jpg?o=1 Dacă da, unde? Mulţam!
Cum se numeste melodia din reclama cu nescafe? [ rece ] va rog am nevoie de ea :*
Ce sunt pentru voi prietenii? Funda pentru cel mai sincer si frumos raspuns:)
:) Sper ca nu va deranjez :) As vrea si eu niste NicK-uRI cool (chiar foarte cool ) Va multumesc foarte mult :X:X:X!
Care stiti niste site-uri cu samp server gata facut rolepaly in romana dar sa fie mai frumos plz dau funda ca am cautat dar nu am gasit dar plz sa mearga
Cand cineva iti spune: "iubesc lumea in care traiesc si vreau sa o determin sa fie mai buna ", ce ati spune acelei persoane? Credeti ca acea persoana este visatoare sau ati rade de afirmatile sale? Multumesc....? (mai mult)
Am si eu o problema.Acum jumatate de ora am primit pe messenger un link.Am dat click pe el, dar nu a aparut nimic. Dupa 5 minute am aflat ca am un virus, deoarece toata lista primea mesajul cu...? (mai mult)
Stie careva un site in care pot sa imi modific culoare la par intr-o poza... sa vad si eu cum miar sta bruneta/:)... dau funda la primul:*
Ce inseamna prietenia pentru voi?:)
Ce parere aveti despre aceasta stire? http://www.adevarul.ro/actualitate/romani_in_italia/roman-copil-mort-piscina_0_290371357.html
Cum vi se pare id`ul tiny.muffin?:D vreau sa`mi fac un id dar nu stiu cum vroiam sa fie scurt, dar nu prea vreau cu numele meu ca este prea lung[daca gasiti un alint scurt pentru cristina...], parca? (mai mult)
Cum se citeste Demi Lovato in engleza? Eu stiam Demi Lovaro.
stiti cum se numea melodia aia din reclama aia cu nescafe trafe? funda?:X
As vrea sa-mi fac si eu prieteni.Cine e interesat poate sa adauge in lista id-ul darkfallenangel29.Sunteti interesati?
Exista vopsea fosforescenta care prinde pe fier? Daca da, stiti vreun site de unde pot sa cumpar sau vreun magazin in Timisoara?
Ce laptop sa imi iau, nou... din magazin sau furat :| sunt in mare dilema...astept sfaturi
Cum pot sa devin dark warryor pe battleknight la lvl 8? dau funtita
Imi Puteti Spune va rog niste statusuri sau poezii triste de dragoste!:([cele mai multe si frumoase primeste fundita];))!:X
unde as putea posta anunturi ca inscriu reprezentanti avon? stau la tara
Cine stie cand este balul bobocilor? (ma adresez bucurestenilor din liceul Kretzulesku)
Ce intelegeti prin notiunea de "vise"? Vreau jumate stiinta si jumate parerea voasta pls:). Pup:*
Cand va aparea sezonul 4 din h2o just add water?
AM jucat cs. de ceva vreme, si am intrat din greseala si am umblat la rezolutie.am schimbat rezolutia cred de la Video de la Options.Acum cand intru in cs. mi se face ecranul negru si nu pot sa joc.am...? (mai mult)
Pentru cei`\cele` care se uita la emisiunea "Burlacul". am o intrebare. Imi spuneti va rog de unde sunt fetele [toate]. Fundita.
MEGACONCERT Eros Ramazzotti.Va place muzica lui Eros, ati luat bilete? Daca ati luat, ne vedem sambata la Bucuresti! :D http://www.youtube.com/watch?v=ZgrzuBnYAFo http://www.youtube.com/watch?v=SBSZIHeidt8...? (mai mult)
Buna am ascultat sau citit o multime de bancuri dintre care mai mult de 50% au fost ma mult decat stupide...as vrea sa citesc cele mai tari bancuri dau fundita;)
Ai mai putin de 18 ani? (Fiti originali pentru funda vietii)
Unde pot gasi jocul King of the Road? Ms anticipat!
Care este sentimentul vostru pentru oameni? Cum vedeti legatura dintre cei din jurul vostru? Multumesc.
Care sunt melodiile voastre preferate? :)... (in afara de manele)
Funda:Xbuna! cine imi spune si mie niste site-uri de un pot lua statusuri sub forma de emoticoane? nu stiu exact cum se numeste:(
Am stat sa vad meciul Germania-Spania cu marea speranta ca voi vedea spectacol inedit dar m-am ingrozit.Nu tineam cu nici o echipa in mod special dar vroiam spectacol si tocmai de asta n-am avut parte.Am...? (mai mult)
Da`timi si mie statusuri pentru Mess. ca pe net am scris statusuri si nu imi da:( Funda >:D
Ce Site-Uri Cu Poze Cool Stiti?
Ati avut vreodata senzatia ca vreti ceva, dar nu stiti ce?
Stie cineva ce orar are spitalul municipal din timisoara? sectia oftalmologie...as dori raspuns cat mai rapid si date sigure.
Pe ce site pot Vedea Naruto Shippuuden in limba romana?
Miam instalat windows`ul si numi gasesc cd cu driverul de la sunet. Ce pot face infara de sal caut pana sa innebunesc ca l-am cautat si nu-l gasesc! este vreun program pe net va rog e urgent:(
Imi faceti si mie un top 5 cu nume de fata(nu romanesti, va rog). Si ce parere aveti despre numele de Ginger? Sunt curioasa, nu de alta:))
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!