Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Va rog sa imi dati o idee de un id.Eu ma numesc Cristina, dar nu neaparat cu numele meu...si sa nu fie din astea de pitipoance gen printesa_versata, cristina_scumpa.etc.intelegeti voi.va rog sa ma ajutati.Multumesc.? (mai mult)
Cu ce program as putea si eu sa imi fac niste carti de vizita`? FUNDA:X
Ce inseamna power?
Cine stie o dieta naturala si buna pentru a slabi cat mai rapid?
Care este ultimul film pe care l'ati vazut? 8-> Dar filmul vostru preferat?
Pot sa ies din tara pe 12.07 daca buletinul expira pe 22.09.2010? Nu am pasaport si stiam ca regula de 6 luni se aplica la pasaport in tarile care nu apartin UE. Merci
Ce parere aveti despre melodiile lui David Bisbal "Digale" si "Esta ausencia"?
Cand e anul asta Zilele Valcii? Anu trecut a fost cam tot prin iulie:P
Credeti ca exista barbati care nu inseala sau care nu au inselat niciodata? Cine credeti ca inseala mai mult, barbatii sau femeile?
De ce a disparut solidaritatea dintre semeni? A existat vreodata asa ceva?
S-a schimbat atat de mult specificul site-ului, incat daca intrebi "Cum a fost la bac?" in categoria CONVERSATII, e respinsa intrebarea? Ce exagerati
Buna am 13 ani si nici acum nu am gauri in urechi. Cand am fost la Galati am fost la cumparaturi la kaufland si acolo se faceau gauri in urechi am vrut sa-mi fac si eu dar nu mai aveau cercei medicinali....? (mai mult)
Cine canta melodia asta? si cum se numeste melodia? http://www.youtube.com/watch?v=u5YsGyzV938 si un link pls cu toata melodia :d
Buna de ce cand intru pe goleador nu ma lasa si imi apare o eroare :D fundita :X
Mi se pare o prostie faptul ca pentru unii, iubirea are grad de comparatie. Cand intreaba careva "Cat de mult il iubesti pe X?" sau "Pe cine iubesti mai mult?". Si aici nu ma refer la iubire ca iubirea...? (mai mult)
Salut, cum fac sa pun o melodie intr-un videoclip(ce program trebuie sa folosesc) si cum sa il postez pe youtube? mersi mult
Multumesc :Mihaela91, baru si ganduri albe, pentru sfaturi la toti v-as fi dat fundita sincer:) m-am reimpacat cu mama am facut exact asa km ati zic voi mersi :* aveti o ciocolata dn partea mea :* THX...? (mai mult)
Ce va doriti cel mai mult?:D
De ce credeti ca romanii nu mai au puterea de a se ajuta unul pe celalalt? Ma uit pe strada si vad o gasca de baieti.Nici unul nu rade cu adevarat.Stim sa ne facem rau unul altuia, dar sa ne ajutam? ...? (mai mult)
Buna la jocul sims sunt coduri?
Am o problema, nu-mi mai merg serverele de la PWI - (perfect world). Cand scriu contul continua numarul 1 2 3 4 pana la 40. Nu imi apare numarul sau numerele de la servere ca 209 sau 211, nu stiu,...? (mai mult)
Salut cine imi da si mie niste linkuri cu melodi ce se asculta la nunti sau la majorate si sa fie populare si manele, dar si manelele sa fie de tip etno de ex: http://www.youtube.com/watch?v=7Jfj3X9CiG0....? (mai mult)
Buna cine imi spune si mie cum se numeste melodia de la nescafe frappe? dau funda cine raspunde primul repede repede
Imi puteti spune si mie niste remedii impotriva cosurilor?
Care este reactia voastra cand un om(pe care il credeati prieten) va jigneste fara nici o retinere? :-< mi s-a intamplat aseara. am ramas fara cuvinte si am simtit un gol in stomac:| Voi?
Cand ajung la mare imi place sa sar imbracata in mare! :D Voua va place sa va aruncati imbracate in apa?
Buna ziua! Am o problema cu nfs world si pro street, acea problema este:nfsc. exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. Ei bine, am jocuriile originale, ...? (mai mult)
Cine imi spune si mie toate codurile de la gta romania? fundita pentru cele mai multe
Am auzit o mel p kiss fm si nu eram acasa sa ma uit la ultimele 10 mel si vreau sa stiu cum se num... mel era cantata la refren de o femeie e noua mel ceva mai ciudat refrenu, nu engleza daca imi aduc? (mai mult)
Stiti un program bun dar simplu, sa fac din poze un film? Sper ca ma puteti ajuta!
Un baiat ma tot streseaza sa il parasesc pe iubitu meu ca ii face probleme la munca sa il dea afara, ma tot suna la tel, vine la mine la bloc eu nu ii raspund si se supara vine imi face scandaluri, am...? (mai mult)
Am auzit o melodie in seara asta pe kiss.Era mai lenta si o canta un tip.Refrenul era ceva cu "sometimes you."? Stie cineva cum se numeste?:)
Cine e la scoala in Italia si e la liceo linguistico (liceu lingvistic) sa -mi spuna si mie cum e... ce materii se fac si daca e foarte greu asa cum am auzit:(. Va rog raspunsuri daca stiti. Merci:*:*? (mai mult)
De ce ulterior mişcării hippie au apărut numai mişcări violente, intolerante, care în loc de pace şi iubire, nu fac decât apologia violenţei în toate aspectele ei? Alături de mişcarea...? (mai mult)
Poti sa vezi cine ti-a votat raspunsurile ca stupide? Daca da, cum?
Aveti idee cum pun poza pe Google Earth? Am incercat cu Panoramio, dar nu mi se arata. Ar trebui sa mai astept putin?
va rog sa ma ajutati si pe mine, fratele meu se cheama sergiu.si ar vrea sa-si faca un tatuaj cu numele lui scris in chineza.stiti vreun site unde as putea sa vad cum ar arata numele lui scris in...? (mai mult)
Cine imi poate spune si mie toti pasii pe care sa-i urmez ca sa`mi fac profil cu poza mea pe HI5?:D Fundita:D
De unde pot descarca jocul Barn Buddy pentru pc?
as vrea sa ma ajutati cu ceva. pe siteul:http://www.acasatv.ro/telenovele/ce-barbati-se-poarta-vara-asta-acasa-alege-ti-preferatul-super-galerie-foto.html acum circa o saptamana era o diferenta...? (mai mult)
Cum schimb numele profilului la Grand Turismo 4? PS:vreau sa il schimb pe ps2. Care stie are 1 funditza...repede :D
Ati fii de acord ca intr-o zi toate tarile sa fie unite intr-o singura tara, si sa se vorbeasca aceeasi limba peste tot?
Vacanta trecuta si cred ca si asta voi merge la nista prieteni de familie sa stau o saptamana. Si pe acolo sunt destul de multi copii. Chestia e ca e un baiat (de fapt 2; )) care se numeste bogdan...? (mai mult)
Am o problema :(... un prieten de`al iubitului meu i spune mereu ca eu imi bat joc de el dar nu este adevarat! X( cum as` putea sa'l fac sa nu'i kreada toate minciunile?:((pentru ca acum pe el il crede? (mai mult)
De unde pot downloada cartea twilghtsaga zori de zi in romana am mare nevoie de ea
:) Buna tuturor!:P Ce ziceti de Uruguay-Olanda?:D Deocamdata e 1-1, dar ce credeti :-? cine castiga?:> Olanda sau Uruguay?:)
Stiti desenul "Zambetul lui Sharon"? Mie imi place mult si l-am cautat pe internet.; )) Dar am gasit numai 20 de episoade, credeti ca mai sunt si altele? Daca da, imi puteti da un link? Multumesc!...? (mai mult)
Hey! cum pot sa-mi fac HI5?:D funda. DYDY:*
cine stie de ce eu nu pot sa-mi inoiesc pagina de pe TPU? in rest totul e ok, pot pune intrebari si raspunde insa cind dau la vizualizare profil imi apare(500 internal server error)si asta mai bine...? (mai mult)
Am si eu o intrebare cam ciudata, cred... Puteti sa imi spuneti si mie ce inseamna "r"-ul acela mic incercuit de pe ambalajele oricaror produse? Este mic si deasupra numelui produsului intr-un colt.? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Voltaj
Stii toate melodiile formatiei Voltaj si te consideri un adevarat fan? Hai sa vedem cat de bine cunosti formatia!