Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Hey! cum pot sa-mi fac HI5?:D funda. DYDY:*
cine stie de ce eu nu pot sa-mi inoiesc pagina de pe TPU? in rest totul e ok, pot pune intrebari si raspunde insa cind dau la vizualizare profil imi apare(500 internal server error)si asta mai bine...? (mai mult)
Am si eu o intrebare cam ciudata, cred... Puteti sa imi spuneti si mie ce inseamna "r"-ul acela mic incercuit de pe ambalajele oricaror produse? Este mic si deasupra numelui produsului intr-un colt.? (mai mult)
Buna cum se numeste programul ala unde aveai pusca, ciocan si altele de spargi ecranul dar nu de adevarat :)) imi daiti si un link nu stiu dar parca se numeste subscriber nu stiu daca asa. Fundita :X :D...? (mai mult)
Cum sa fac sa ma bage el in seama pe mess? /:). Fara raspunsuri gen : " Nu. l mai baga tu". Mersi! xD
Era un videoclip cu un negru la care ii ploua in casa si isi punea galeata ca sa ploaie in ea, si apareau si niste animale...cum se numeste melodia?
Ok, care e treaba cu funda asta? -_-
Imi poate spune cineva daca brevetul de pilot planor foloseste la ceva? Si daca beneficiezi de ceva avantaje daca, avand acest brevet, vrei sa urmezi o facultate de aviatie?
Va rog ma puteti ajuta?! cum sa pot sa adorm mai repede?
Ce carti vom citi la liceu la filologie? ex :mara mai ziceti si voi
Ce parere aveti de generatia,, hippy,, a anilor '70?
De modificat background (sry da nu stiu numai in engleza:D ) la camera web? sunt, am tot cautat pe net dar nu am gasit, poate nu am cautat bine:D ma poate ajuta cineva?>mersi
Stie cineva cum se numeste comedia aceea in care niste tipi au ajuns sa fie platiti sa faca farse altora? Filmul este mai vechi... nu stiu anul probabil ceva intre 2000 si 2005. Multumesc anticipat!
Daca fac o facultate in Romania, iar apoi vreau sa ma angajez in acel domeniu pe care l-am facut la facultate in alta tara din europa, pot?
Am si eu o intrebare la Lady Popular am vazut ca am 30 de diamante si nu stiu de unde le am eu nu le-am cumparat, sau poate le-am primit cadou, nu inteleg, lamuriti-ma si pe mine, dau fundita.
Ce inseamna "te bag in peleu"?
Ca sa pot face o facultate in Franta, de ce am nevoie? Ce medie? Ce examene? Am nevoie de activitati extra-scolare? Fac voluntariat.
Ce parere aveti despre ce "a zis" caracatita clarvazatoare a Germaniei? :)) Eu cred ca nu este adevarat, adica nu poate Spania sa bata Germania, sa fim seriosi. Eu cred ca germanii o sa castige cupa:)....? (mai mult)
Mai am vreo sansa sa scot petele de mucegai dintr-o panza? Am spalat-o dar tot au ramas urme galbui.Am folosit Vanish chiar si Ace.Si nu am reusit in totalitate. Poate exista vreo metoda "babeasca"...? (mai mult)
Cum pot gasi pe cineva pe TPU daca ii stiu doar id? si stiu sigur xca are cont:D
Bunaa! Deci:Am samsung corby si bla bla si am vazut probabil ati vazut si voi in Sonny si stelutsa norocoasa ca are iphone cu "imprimeu" de vaca :)) si imi place mult si vreau si eu. pentru iphone se gaseste...? (mai mult)
Am o intrebare legata de narghilea/fumat. Astazi am fost pentru prima oara la narghilea, si m'au cam luat ametelile si durerile de cap. nu foarte intense, dar se simteau. Si voiam sa va intreb : este...? (mai mult)
Din ce film e imaginea asta? http://images.allmoviephoto.com/2006_Pulse/2006_pulse_029.jpg. Thnx :*
Vreau si eu niste statusuri de vara. distractie:D Fundita la cele mai bune:D
Buna in noptiera din camera hotelului era o bratara si in ziua in care am gasit-o colega mea de camera a plecat de la hotel si cred ca e bratara ei ce ziceti acesta se numeste "furat"? Si nu am nici nr...? (mai mult)
Bunaa! Am o floare http://www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/5/plante%20interior.jpg cam asa si pe fiecare frunza are lacrimi:(...Plange:( Stie cineva de ce?
Bunaa! Am o camera foto digitala Casio si am cord de memorie de la Panasonic de 2GB. Puteam sa fac cam 1000 si ceva de poze si am dat formatare card si acum pot sa mai fac doar 511 poze:| Merge...? (mai mult)
Buna! Am o camera web Omega, pana acum cateva luni am avut windows Xp si am avut web. ul instalat. Dupa ce mi-am bagat windows vista am incercat sa-mi instalez iar web si nu imi merge. Am urmat...? (mai mult)
Am o prietena foarte buna si acea prietena nu prea pare sa mai imi dea importanta si este prietena cu alta voi ce credeti sa mai vorbesc cu ea sau nu?
stiti cumva unde as putea gasi Ruginol si la ce pret? multumesc
Am o problema.Acum un an mi-am facut o adresa de mail(care imi era necesara pentru un blog). Dar n-am mai folosit blogul si deci, nici adresa aia de mail.Acum mi-a trecut prin cap sa vad ce mai face blogul.Si...? (mai mult)
ma care ii reclama voastra preferata? ( sau mai multe care va plac )
Cum sa imi produc o buna dispozitie atunci cand parca toate merg prost?
cand incep inscrierile la vasile goldis si cat tin?
Spuneti-mi si mie niste provocari "provocatoare" pe care sa le pun prietenilor mei[ca vara asta nu am ce face cu prietenii decat sa jucam adevar sau provocare]...si fie de la mine... dau funda
Pe ce site apar cel mai repede rezulatele de la BAC 2010?
Imi povestiti si mie please romanul, , La Medeleni" de Ionel Teodoreanu? Eu nu am timp acum. Please! Dar nu de pe net ca nu e bun. Mersi mult! Toate volumele dca puteti daca nu doar primul volum,...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste sfaturi la intalnire cu iubita ...ca nu prea stiu DAU FUNDA!
Ce as putea sa-mi iau "pachet" pentru o calatorie de 3 zile cu autocarul.in iulie? fundita:d
Pe 14 august o sa am majoratul si nu prea stiu ce muzica sa-mi pun la majorat! Voi ce mi-ati recomanda? Eu ascult house, dance, vreau orice melodie dar sa fie ritmata(in afara de rock, sau muzica populara...? (mai mult)
Salut am vazut pe net ca exista un Server Privat de Metin2.Scria acolo ca incepi jocu cu lvl 75 si ai cal de lvl 21 sctia cine va cum ce numeste Serverul. Dau fundita
Salutare TPU :) am o problema cu un vis o fi fost de groaza sau nu prea In anul 2009 am visat "iadul" eu in vis vedeam ca lumea noastra era distrusa, urata cu flacari si cerul era rosu si se misca repede...? (mai mult)
Ce site-uri de downloadat poze stiti?
Dwci daca prin absurd ati avea o dimineata foarte proasta gen:va treziti cu o ora mai tarziu de cat trebuie, cele 3 telefoane suna incontinuu, cafeaua da in foc. care e primul vostru gand?
Cu cat timp inainte de a implinii varsta de 14 ani se face buletinul?
Ma puteti ajuta si pe mine? :D Cum pot fi resident pe ourworld fara sa platesc? Am auzit ca se poate... asa ca apelez la TPU. Multumesc anticipat! P. S. : Nu uitati de
Peste o luna si ceva am majoratul si nu stiu ce muzica sa pun, ma ajutati si pe mine, cu melodi, multumes, cele mai bune primeste fundita...
Imi puteti spune niste carti horror va roog:D
(DAU FUNDITA) Cum ar fi daca de maine s-ar scoate funditele de pe TPU?
Imi spuneti va rog nsite carti SF?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!