Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Am mai pus intrebarea asta, dar nu am primit decat un raspuns... Ce sunt sentimentele din punct de vedere STIINTIFIC?
Ofer invitatii pe lockerz, cine e interesat? Lasati-mi adresa de email aici:
Pot face scoala de soferi intr-un alt oras decat cel in care am domiciliul? ex. Sunt din Timisoara, pot face scoala in Sibiu? :-?
Cine stie de la minutul 3:23 numele melodiei? http://www.220.ro/funny/Lolzer-Buzz-Romanii-La-Webcam/uPF13bEESU/
Este o melodie care suna cam asa "move your body" nu stiu cine o cant stiu ca e voce de barbat, imi puteti spune cine o canta. a si melodia e house.
Care e treaba de s-a picat anul asta asa de mult la bac? liceu din buzau nici macar un elev promovat :O, in multe multe licee 95% respinsi, am prieteni care au picat, e primul an in care aud, anii trecuti...? (mai mult)
`ello fetele. ce parere aveti despre tipii pletosi? Eu ii ador, sunt buni. Voi ati zice sa se tunda? Sper ca nu.
Am terminat a 8a si nu prea stiu din a 9a cum e cu chestia cu bobocii...Cine imi zice cel mai detaliat, dau Fundoaie!
Ati observat cate intrebari sunt sterse? Nu numai cele considerate stupide, ci si intrebarile persoanelor care au intr-adevar nevoie de ajutor!
De unde pot sa descarc accesorii(haine, mobila, coafuri etc)pentru sims 3 dar sa fie gratuit.
Sunt de o luna pe blogul TPU si as vrea sa stiu parerea voastra despre mine, impresia care v-am dat-o eu, calitatea raspunsurilor mele, daca v-am ajutat cu ceva, daca v-am fost de folos, daca...? (mai mult)
Buna' As avea si eu nevoie daca se poate de denumiri geografice, cit mai multe. fundita.
Vreau si eu niste descrieri pentru pozele de la hi5 Va Rogg
Considerati prietenia ca pe ceva abstract sau ca pe ceva cuntificabil? Ce credeti ca ne aduce dorinta de a avea prieteni?
I-am zis ca il plac iar el ma ignora, suntem prieteni buni si lui ii place de altcineva si eu sunt cu cineva.Am jucat un joc adevar sau provocare, si m-a provocat sa il sarut, si am zis ca nu dar mi...? (mai mult)
Ce melodie sa-mi pun ca sonerie la tel? (NU ascult MANELE)
Care sunt cele mai frumoase 10 melodii pentru voi?
Dupa un an de zile ma intorc in orasul natal. IASI! Pana atunci merg la varul meu in Filiasi (Craiova) pentru o saptamana. De 5 ani sunt stabilit in Italia si cand merg acum as vrea sa socializez...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti!;;) Aveti ceva impotriva daca fata de care va place este la fel de inalta ca voi?
La ce profil sa merg la liceu daca vreau sa merg la facultatea de drept?
De unde iau o noua versiune de Windows (pe PC-ul cu probleme am XP)? Se poate gasi si pe net sau de la un depozit de calculatoare, etc? Va trebui sa reinstalez toate programele dupa? Multumesc anticipat...? (mai mult)
Care este preferatul vostru DESIGNER vestimentar? N-are importanta daca este un designer roman sau strain, daca mai e in viata sau face parte din istorie.
M-am gandit sa-mi i-au un nou mp3, treaba e ca eu nu ma prea pricep la chestiile astea tehnice. Imi puteti recomanda un model destul de bun care sa fie cel mult 120 de ron? Nu conteaza daca are 2...? (mai mult)
O intrebare:M-am conectat la un server de wow privat dupa ce ieri mi-a expirat contul de pe oficial(in 3 zile il reincarc dar ma plictisesc)si dupa ce mi-am facut cont, si am adaugat realmlistu' apoi intru...? (mai mult)
Fuditsa. Vreau si eu niste statusuri de prietenie falsa!
Buna! Imi putetii da niste site`uri dinalea care primesti premii daca lumea te voteaza, sau sa intri in fiecare zii sa hranesti animalul si poti vota...etc...dau funditSa pentru cele mai multe si cele? (mai mult)
Am o problema... mi-am facut cont pe imvu, l-am descarcat dar atunci cand scriu "avatar name/email, parola" si dau login to imvu se restarteaza calculatorul. De ce? ce trebuie sa fac sa nu se mai? (mai mult)
Cn are cont pe www.missbimbo.com? Ma puteti ajuta cu cativa bimbo credit la contul denisa_bianka sh DiamondGirl11! Am promis ca le ajut sh va rog sa ma ajutati sa imi indeplinesc promisiunea! Ms
Buna!:D Tot eu sunt, Diana! Cine stie jocul Sally's Spa sau Sally's Salon?:-S Pls spuneti-mi' de unde pot downloada intregul joc[ nu sa am timp sa ma joc doar o ora ci cat vreau cand vreau!:)]? cine stie...? (mai mult)
Imi poate spune cineva ceva site despre aviatie? Cam tot ce e nou... dar si istoric. :) Multumesc!
Pe voi nu va enerveaza cand cineva dupa ce da raspunsul intreaba" Fundita?"Eo nici nu le dau funda...par disperati...:):)Voi ce credeti?
Aceasta nu este neaparat o intrebare dar am sa o formulez astfel incat sa fie. Voi ati auzit de site-ul www.lucrurigratis.ro? Nu vreau sa fac reclama dar mie mi se pare foarte buna ideea adica :...? (mai mult)
O lista cu cantecele lui Michael Flatley? Din Feet of Flames.Ca de exemplu "Warriors".
Care sunt cei mai frumosi ochi? tu cum ii ai?
Va place spectacolul Feet oF Flames? http://www.youtube.com/watch?v=8uowrkviyjU&feature=related
Vine sau nu sfarsitul lumii in 2012, ce credeti?
Paote ca cineva din administratie sa ma ajute? sa imi starga toate intrebarile legate de fosta mea iubire! Vreau s uit totul si sa incep o alta viata si vreau s nu am amintiri! Si sa citesc ce simteam eu...? (mai mult)
Cum pot sa am mai multe diamante pe ladypopular.com? Dar sa ma angajez undeva?
Cat timp stai pe www.TPU.ro? Pe internet? Pe mess? a)10-30 min; b)1-2 h; c)2-3 h; d)3 h; e)4 h; f)mai mult de 5 h; g)stau tot timpul cat sunt treaz/a in afara de atnci cand ma duc la baie:d.
Am gasit o data o fotografie cu o cana de cafea din care iesea abur si se forma o inima.Acum nu mai stiu unde am vazut-o imi trebuie pentru un filmulet.Va rog sa ma ajutati! Dau fundita (*)
Ce va enerveaza mai mult(de pe site): 1.Intrebarile stupide; 2. SPAM-ul; 3."Cersetorii" de fundite; 4. Cei care nu scriu corect (care nu scriu corect gramatical sau scriu r0m@n3sht3 in loc de romaneste)' 5....? (mai mult)
Spuneti-mi si mie o treaba din care sa fac bani rapid vara asta:). Am 15 ani.
Salut, ce softuri pentru inregistrari video stiti? Ma intereseaza pentru inregistrarea unor seriale de pe http://www.pbxtelecom.ro/.Stiu ca au si ei o facilitate pentru a inregistra(free 5 minute). Apropo,...? (mai mult)
Melodii noi cu Nane stiti?;;) Nu vreau linkul;;) Fundita:D
Care vi-se pare cel mai de treaba membru TPU:)? Sau cel mai dragut{a}, acum depinde si daca cunoasteti persoana:)).
Ce melodii noi stiti cu Puya? NU vreau linkul;;)
Deci am o intrebare legata de TPU.Mai de mult am pus optiunea aia ca sa-mi trimita e-mailuri de fiecare data cand un prieten de pe TPU pune o intrebare.acum sunt bombardata de mailuri din astea:)). cum...? (mai mult)
Va place la scoala? Considerati si voi ca scoala este inutila de la o vreme? Dupa parerea mea, te duci la scoala ca sa fi sclavu la astia cu bani" care ne conduc tara.
Cand este ziua voastra?
Care este mancarea ta preferata? Ce mancare nu-ti place absolut deloc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a