Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
La bacalaureat 2010, la limba modernă studiată - competenţe (limba engleză), in categoria "Nota" apare " B2-A2-B2-A2-A2". Nu stiu ce inseamna. Ce inseamna " B2-A2-B2-A2-A2"?
Ceva piese mai noi. va rog?:* mersi!
Am gasit un test interesant si mi-ar placea sa aflu ce rezultate primiti si voi. http://www.portalroman.com/teste-psihologice/det.php?view=28 Esti un geniu?
Imi puteti spune si mie cum iti dai seama care sunt prietenii adevarati?
Va rog spuneti-mi si mie site-uri de unde pot downloada lucruri pentru sims 2 gratuit?
Nu va pare ca toate vedetele prea populare incearca de toate si isi schimba look-urile pina ajung sa-si strice parul de tot, il fac scurt de tot si le pare ca vor avea mai multa atentie.imi place Lady...? (mai mult)
Era azi o intrebare pe TPU in legatura cu un program. e vb despre atunci cand intra cineva pe mess sa-ti zica"a intrat unu", cand iese "a iesit altul", cand iti apare o casuta sa zica"te cauta cineva"va...? (mai mult)
Buna in seara asta m.am "jucat cu prietenul " meu si el crede ca e posibil sa fi ramas insarcinata. totu sa petrecut asa : ne distram noi, cu lenjerie intimi, eu fiind virgina el la fel deci nu a existat...? (mai mult)
Cand ma pot transfera daca nu-mi place la ce liceu am intrat?:( maine'mi duc dosarul de inscriere si vreau sa ma transfer.:(. funda pentru cel mai bun raspuns:P
Tacerea este un raspuns sau o reactie in fata neputintei?
Cum o cheama pe nevasta lui Pavel Stratan?:D[curiozitate]
Ce parere aveti despre zodia balanta?
Cum pot sa imi cumpar masina in sims 2? dau fundita si mersi pentru ajutor tuturor
Buna; )) Am urmarit azi, la TV pe canalul Tvr1, emisiunea (sau ce-a fost) Litoralul Romanesc (ceva de genu`:D) si era pe fundal o piesa tare tare faina:X, mai trista putin. Indiciu: se canta la 2 piane!...? (mai mult)
Credeti ca dinozaurii au existat cu adevarat? Mi se pare cam exagerat cand vad cateun documentare si spun aia ca acum 30 de milioane de ani au fost dinozaurii.
Cum pot sa-mi pun prieteni in lista de la barn buddy de la hi5? pls
Cum va distrati voi in vacanta!
Ma gandesc sa-mi iau hamsteri ...2. Si nu stiu ce sa fac...Adica inca am hamsterii pitici ai mei dar atunci cand nu o sai mai am ma gandesc sa-mi iau hamsteri.Acum am 2 si sunt baieti si nu am avut? (mai mult)
Spuneti mi si mie un NeedFoRSpeed(NFS) cel mai nou aparut sau cel mai misto!
Vezi cum ţi-ar sta într-un film în care tu eşti eroul principal. Poţi să faci o surpriză plăcută şi celor dragi--> http://en.tackfilm.se/ Mi s-a parut interesanta ideea :). Incercati si spuneti-mi...? (mai mult)
M-am apucat de Lady Popular 8-|. Si vreau sa-mi pun piercing. Dau click pe el, aleg culoarea, dau salveaza:|. Imi scrie"Selectati atributul care vreti sa fie schimbat!" De ce nu ma lasa?:(( Funda daca...? (mai mult)
Cambridge School of Bucharest(fosta scoala libaneza)este acreditata? Se da bacul? Stiti cumva unde se afiseaza rezultatele lor?
Ce este mai frumos sa vezi in viata ta? Copii tai cum cresc, prietenii tai fericiti sau lumea din jur tau cum evolueaza?
Cine imi da niste link-uri cu imagini pe care as putea sa le desenez? Cele mai frumoase primesc
Sunt special(a) pentru ca...[completati voi!]
Sa imi dea careva un joc bestial in gen MMORPG (sa nu fie 4 story sau metin) ca pe 4 story mi-am luat ban si aveam 35.sugestii?
Cum ma pot face prietenos pe metin2.ro?
Mah vreau si eu un sever privet pe metin2 dar nu gasesc imi puteti spune voi unde pot gasi
Cum caunosti iubit pe ladypopular?
Am nevoie de statusuri smechere...cu cit mai multe cu atit mai bine. Funda)
Cat costa nachos mare la cinema city?
Știe cineva, acum cu măsurile acestea anti-criză, mai sunt valabile tarifele reduse la călătoriile cu trenul pentru studenții care posedă legitimații de călătorie, respectiv cupoane de reducere?...? (mai mult)
CUM sa copiez pe cd un film cu NERO
! dau funda! sunt nascut in 21 decembrie sunt in zodia sagetator sau capricorn (sunt nascut dimineata daca ajuta cu ceva:D :)) )
Buna' Ce ati face daca v-ati trezi miine dimineata, ati deschide internetul si...TPU-nu ar mai exista, ar aparea o problema care ar duce la disparitia siteului?
Poti baga bani de pe contul paypal pe card de exemplu am 20$ si vreau sai transfer pe card merge?
ma poate ajuta cineva! cum se joaca lady popular? mi-am facut cont si acum ce fac care este scopul si daca puteti sa-mi explicati pas cu pas. funda
Cum se numeste melodia cu catelusul care fuge din mana stapanului si se intalneste cu cateaua la o fata? funta
Sall :) Dati-mi si mie niste site-uri in care pot crea avatare pentru mess. multumesc!
Vreau sa ma apuc de fumat si nu pot pur si simplu am incercat aseara si nu suport nu pot duce tigara la gura mi-e sila da trebuie, ce sa fac? (nu am fumat niciodata am 23 ani)
Help me! cum se dezactiveaza casuta vocala, la abonament orange? va rog:) fundita mareeee!
Ma scuzati pentru aceasta intrebare : Am 14 ani si nu am preitena, am o prietena cu care ma inteleg foarte bine si am intrebata daca vrea sa fim impreuna si a acceptat dar dupa un timp nu a mai mres si...? (mai mult)
Cum pot sa iau legatura cu Disney channel? vara mea vrea sa mearga la ei sa isi incerc norocul la televiziunea lor
Unii din voi puteti vedea aura unei persoane, mi s-a intamplat ca mi-am vazut ptuin din aura, cam 1 mm, era un fel de albastru deschis, cum pot afla ce culoare are aura mea si mai ales cum am facut...? (mai mult)
nici nu stiu cum sa incep. sunt zuzy am 15 ani. nu o mai suport pe mama. deci se poarta cu mine de parca as fi un copilash de 5 ani. nu pot sa ies nikieri la un suc in parc sau ceva. seara la 9 trebuie...? (mai mult)
maine de dimineata voi pleca in state.imi puteti spune sau imi puteti da vreun site unde sa citesc cate ceva de bagaje? am inteles ca nu trebuie sa aiba mai mult de 23kg, ca apoi se aplica o...? (mai mult)
La inscrierea la liceu trebuie s mergem neaparat cu parintii?:))) Pup:*:*
:(((... dati-mi va rog frumos niste sfaturi in legatura cu mine :((:|. Am o familie vai si amar de capul ei, mama nu mai vorbeste de 2 zile cu mine, pentru. ca, eu vineri m-am pus sa am culc? (mai mult)
Care este id lui justin bieber
Ce program de filmat in timp ce joc imi recomandati? un link ceva. sa fie testat pls. nu vreau sa am probleme cu virusii.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!