Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Salut.cunoaste cineva dintre voi un adult care inca n-a facut sex niciodata? m-a intrebat cineva si a zis sa pun intrebarea pe TPU.ro
5 lucruri care nu iti lipsesc din geanta?
De cate ori intru pe mess si dau sa-mi citesc mailurile, se deschide pagina in Explorer si stau vreo 3 minute sa pot citi:|stiti cum sa schimb? sa pun google chrome de ex! mi se pare cel mai bun.
Ce e ala: "userul anului"? Scz, dar nu prea ma pricep:))
Cand eram mica si macan in casa(usa era deschisa)am fasut ceva albu ca o fantoma si am inchis repede usa(de fruca desugur) exista fantome? si cum pot scapa e ea?
Am nevoie de statusuri smechere.cu cit mai multe cu atit mai bine. Funda=)
As vrea sa va intreb si eu ce joburi part-time se pot practica la varsta de 15 ani si jumatate.Ms anticipat.
Spuneti-mi va rog niste jocuri misto
Ati observat ca a fost spart youtube? apar tot felul de mesaje, si esti directionat spre chaturi si alte chestii! cred ca cel care a facut asta e un hacker bun!
Cum pot scoate foarte frumos (natural) dintr'o poza conturul anumitor elemente, spre exemplu daca am o poza cu 2 indragostiti si vreau sa scot contul ca mai apoi sa il pun pe foaie si sa colorez umbra,...? (mai mult)
Credeti in viata de apoi?
Ce sa ii zic unui baiat care are la status:plictisit"?
Fetelor, descrieti baitul perfect de la faţă pâna la modul de a se imbraca, mancarea preferata si chiar ce comportament trebuie sa aiba si ce calitati. Baieti, puteti face acelasi lucru in cazul...? (mai mult)
Cum pot decora cat mai frumos un caiet? :) Multumesc!;)
Voi pe cine ati alege : Sterling Knight sau Joe Jonas?
Ce inseamna asl? Unii zic pe net "asl plz".
Urgent, vreau sa stiu de unde pot sa downloadez Apex dar sa fie fara virusi si sa mearga?
Cati dintre voi sunteti sociabil, deschis la suflet fata de cei din jur(aproapele vostru)? Povestiti o intamplare de-a voastra. Multumesc.
HeY...;)), sunt noua pe aici si vreau sa stiu cine poate sa imi spuna cum se foloseste mai bine acest cont si care ii treaba cu funditele... dupa ce invat dau;)
Este bine sa ii dau un trandafir unei fete care o simpatizez si am cunoscuto de o luna jumate?
Fundita! URGENT! La un adult, este normal sa aiba 3 scaune pe zi, avand in vedera ca, consuma Colon Help?
Voua va place sa primiti cadouri sau sa daruiti?
Hello TPU! am o intrebare voi ce ati alege dintre :telefon mobil, laptop si un hamster?
Daca ar fi sa alcatuiti un top al site-urilor de socializare. Care ar fi acela? Vreau sa fie un top subiectiv si as mai vrea sa fie prezente minim 5 site-uri :)
Cine stie unde pot gasi versurile in romana la melodia estopa/rosario-run run? dau fundita...:|
Ati simtit vreodata ca aveti nevoie sa va relaxati asa de tare incat sa nu va mai pese de nimic absolut pe lume pentru cateva minute?
Buna~imi puteti spune cateva filme gen"Jungle 2 Jungle"...comedii?
Stiti cumva vreo melodie despre numele Denisa? nu vreau de cantareata Denisa:Dfunditse:X
Mai lasatzim odata id-urile voastre ca nu stiu dc nu se mai poate afisa intrebarea precedenta :*. Multumesc!:*
Care e la mate info si poate sa-mi zica si mie cum e? cam ce faceti la mate si la alte obiecte va dau si funde(adica una ca mai multe nu se poate)
Bunaaa! :) De la cat este azi H2o? Multumesc! :D O zi buna!
Va rog furumos datim si mie sv de GM Mod cu pagna de inregistrare de download si site
Spuneţi-mi părerile voastre despre hotelurile la care aţi stat în Mamaia. Mulţumesc :)
Care este actorul/actrita ta preferat/a din Twilight in afara de actorii principali(Kristen, Robert si Taylor)? Mie cel mai tare imi place de Ashley.
Cum trimit mesaje anonim?
Ce ati spune daca s-ar creea o categorie numita Spam&Game?
Ma poate ajuta cineva? Acum trec pe cls. a - VIII-a dar totusi... exista pe net ceva chirii (pentru liceu = termen mai lung ) din judetul cluj sau bihor care sa nu depaseasca 200 lei? Daca da mi-ati? (mai mult)
Bunaa! :) Stie cineva vreun program pe care se pot face teme pentru Nokia? MultumesC! >:d
Ma puteti ajuta cu programul KaraFun Player? Vreau sa fac versuri o melodie si nu stiu cum. Ajutati-ma! Va rog frumos!
Au aparut rezultatele de la bac? pe ce site?
In Sims 2 poti sa-ti cumperi animal? Daca da, cum?
Unde se afiseaza rezultatele de la bac? pe ce site?
Sall; ) Stiti cumva cati Gb are counter strike 1.8 ca la 1.6 nu mai merg serverele, numai sunt, ca nu prea mai joaca nimeni(Din cate stiu ca mi-am downloadad cs 1.6 si nu imi apareau serverele si cand...? (mai mult)
Iata cum s-a intamplat incidentul cu Rihanna si Chris Brown http://www.youtube.com/watch?v=MIhshI34RSc&feature=related cum vi se pare? Mai stiti vreo parodie asemanatoare?
Am avut intrarea pe e-mail cu Mozzila Firefox si acum imi spune ca aplicatia s-a terminat neasteptat, si acum nu mai pot sa intru pe e-mail. Ma puteti ajuta? Ce tebuie sa fac?
Imi zice si mie cineva niste sms-uri de ziua de nastere pentru o proetena foarte buna. da ceva original
Buna din nou:D am o prietena si nu stie ce sa aleaga.pe deoparte acolo e prietenul lui pe care il iubeste dar daca ramane cu el ar duce o viata cu lipsuri.pe de alta parte este unu la care tine foarte...? (mai mult)
Ce subiecte abordati cand iesiti prima data cu o persoana si cum faceti sa inlaturati momentele in care tacerea incepe sa devina apasatoare?
Este un joc cu o nava spatiala. Si sunt pomi si apa si pasari din plastilina. Si alte nave mai mici incearca sa te inpuste. Nu stiti cum se numeste? Multumesc Anticipat!
Ce intelegeti voi prin iubire? Pe cine iubiti cel mai mult?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!