Cinema City din Atrium Arad se deschide in cat august?
Cum obtin diamante pe Lady Popular?
Cum pot sa fac un copil in jocul Sims 2?
Ai de ales intre doua tabere. Prima se bazeaza pe aceleasi concepte ca si tine, dar se afla in minoritate. A doua se bazeaza pe concepte total contradictorii cu ale tale, insa este in majoritate si are...? (mai mult)
Am terminat de citit primele doua volume din Contele De Monte-Cristo si nu mai pot astepta pana luni ca sa ma duc la biblioteca sa iau vol 3 imi puteti spune ce se intampla cu Mercedes, Albert...? (mai mult)
Am vazut la Disney Chanel un film cu un baiat care vroia sa se faca astronaut.Si a construit una si i-au luat-o astia de la NASA ca naveta Endeavour avea probleme.Cum se numeste? fundita.Sti cineva/?
Care este atitudinea ta fata de religia crestina? De cate ori te rogi? Ai fost la biserica azi si pentru cine te rogi?
Cine este din Galati pe aici? Daca da imi puteti spune va rog cand apare si la cinematograful nostru prapadit din Tiglina The Twilight Saga: Eclipsa? As vrea si eu sa il vad dar la noi la Galati e...? (mai mult)
Vreau siteuri cu jocuri sOoper care nu te plictisesti. cele mai multe primesc
Unde pot gasi si eu programul Developer de la Counter-Strike 1.6 pentru HNS ca sa pot da sync mai mult si LongJump etc. imi puteti spune? pe ce site ca am cautat pe Google si am gasit numai prostii. Am...? (mai mult)
Hey, cum au fost create efectele speciale din clipul asta?-fulgerul, stelutele, jurnalul cu poze, dublura etc? In movie maker? Cum? funda-http://www.youtube.com/watch?v=JtPHxPIhJx4
Am scrisul de la site-ul TPU.RO mic cum pot sa-l fac la marime normala? va rog funta
Cum pot sa merg in vizita la alte persoane in jocul sims 2?
Am vazut la Disney Chanel un film cu un baiat care vroia sa se faca astronaut.Si a construit una si i-au luat-o astia de la NASA ca naveta Endeavour avea probleme.Cum se numeste? fundita
Help Mee! De ce cand ma loghez pe hi5 si dau doar la Profilul Meu, intru intr-o pagina pe care imi scrie "who's in?" am incercat, dar nu ma lasa[pentru ca sunt 3 "profilul meu" si am dat clik ] ce pot...? (mai mult)
Cum arata iubitul/iubita perfect/a?
Salutare lume cum pot sa descarc ultima versiune de cunter strike
Cine stie unde il pot gasi pe charles in 4story?
E departe castelui din Hunedoara de gara? Cum pot ajunge la castel?
Ati avut vreodata o relatie cu prietenul fostului prieten sau prietena fostei prietene?
Salut, imi poate spune cineva daca serverul de EmpireMT2 a sost inchis? Ca nu pot intra pe Hero. Dau fundita.Multumesc!
Pe ce canale se difuzeaza Noua scoala a imparatului? In afara de disney chanel?
Poi duminika treuta prietena mea cea ai buna m-a chemat la ea sa o ajut la net si luni si marti ea na mai intrat pe mess si ew am may ulte d. uri dar staw numai p unu si foarte foarte foarte rar intru...? (mai mult)
Exista vreo sansa sa maresc volumul la mp3 din telefonul samsung GT-S5230?(sa cante mai tare)Daca da, cum?
stiti ceva animeuri de gen comedie-romantic sau horror? va rog sa raspunteti! Arigato!;)
Credeti ca Dan Diaconescu va putea scoate Romania din criza? Romanii il sustin f.mult din cate se observa, credeti ca are sanse de a deveni el presedintele tarii noastre?(Nu le am cu politica, insa acesta...? (mai mult)
Cine credeti ca bate? argentina sau germania:D? eu pariez pe argentina
Credeti in hipnoza?
Cat timp trebuie lasati ardei umpluti sa se faca? Primul raspuns fundita.
Ati avut somnambulism?
ce mai faceti!:*. Am 12 ani si vara trecuta m-am certat cu prietenele mele cele mai bune.ne cunoastem de cand aveam 3 ani si nu ne mai certasem asa de urat nici o data... ele sunt surori alexandra? (mai mult)
Ce diferenta este intre Romania si Moldova
Pe ce data se va lansa DVD-ul Eclipsa (Saga:Amurg)?
Cum trimit mesaje la echipa TPU. ca sa ma aboneze din nou ca sa primesc intrebarile prietenilor mei?
Ce sa fac sa mi placa scoala?
Ce melodie sa-mi pun ca ton de apel? Nu stiu pe care sa o aleg dintre Candice Michelle theme song sau cea a lui Trish Stratus :-? sau daca aveti ceva mai bun. spune-ti. app. fara manele;).
Deci prietena mea zice ca cica a citit o carte a zis o vraja complicata si acum ingheata si arde lucruri nu e adevarat si daca e cum face asta? dau funda
Care imi poate spune si mie jocuri gen metin2, 4story, talisman, si cateva servere private de metin2, 4story si talisman.
Va Rog FOARte Mult Sa-mi spuneti cat mai multe statusuri
Cine ma ajuta si pe mine am un nokia 3600slide si nu gasesc contrastul la el nu stiu pur si simplu unde este am cautat la setari si nu l-am gasit am meniul in limba engleza va rog ajutati-ma plzzz:*:*....? (mai mult)
As vrea sa imi sterg un id pe care l-am facut cu mult timp in urma.Se poate asa ceva? si daca da cum?(fundita)
Salut jocul Neighbours from hell are si alta versiune adica 2 3. Funda daca imi dati un link de unde pot descarca alta versiune. Jocu cu vecinu.
Cum pot sa`mi gasesc noii colegi?(nu pe admitere)Cineva din Nichita pe aici?
Cum sa aflu ce zodie sunt in zodiacul chinezesc?
Am vazut pe Disney Chanel un film.Era cu 3 copii si calatoreau in timp si au creat o gaura neagra.Cum se numea filmul? fundita
Am inceput scoala de soferi si am cateva nelamuriri si m-am gandit sa le postez pe site in speranta ca voi gasi un raspuns: 1Ce sunt marcajele rezonatoare? 2Care e diferenta dintre anularea si suspendarea...? (mai mult)
Buna ziua prieteni, mai cum puneti voi figurile astea haioase la sfirsitul textului?
De ce toate intrebarile care au legatura cu liceul imi sunt refuzate?
Stiti vreun site gratis in care poti sa ai grija de un animalut? fundita :X
Stiti daca sunt parole pentru gta zimnicea? Daca da, care sunt?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a