Merg in cantonament si as vrea sa ma raazbun pe un prieten de acolo. Imi dati si mie idei?
Ce nume sa pun la hi5 la albumul cu pozele de vara?;))
As vrea sa modific niste poze cu programul imikimi dar trebuie sa-mi fac cont, si eu nu am putut! cine are cont sau cine ar putea sa-mi faca? da mesaj privat cu id tau! fundita! cel care ma ajuta!...? (mai mult)
De ce mi se raporteaza intrebarile[asemanatoare cu altele.de ex cel cu viitorii colegi] ca fiind irelevante? De cateva zile toate intrebarile imi sunt raportate. X-(
Of:( vreau si eu sa downloadez telenovela sortilegio si nu stiu cum, nu stiu de unde:(( of, sunt si o incepatoare la pc si nu prea stiu sa umblu, mi-a expirat si antivirulsul:( va rog, de unde o...? (mai mult)
Ce parere aveti? Bine, dar nu sunt o desenatoare foarte buna. http://maryteo22.deviantart.com/#/d2t2zjj
Sal TPU.care este diferenta intre sangele menstrual si cel dezvirginal? sau asemanarea? aici ma refer inclusiv la kuloare! mersi mult
Salut, vreau sa fac cursuri d modeling, canto si actorie, se poate sa l fac pe toate in acelasi timp, daca da in ce varsta trebuie sa ma incadrez deoarece vreau si diploma, unde se tin aceste cursuri?...? (mai mult)
peste 2-3 saptamani am excursie cu scoala, nu stim inca unde, dar vreau sa va intreb:ce obiecte nu trebuie sa lipseasca din geanta unei adolescente intr-o excursie? Fara prostii gen "prezervative":P...? (mai mult)
Care sunt sectele religioase in Romania?
Ce trebuie sa contina dosarul pentru inscriere la liceu in afara de copia legalizata dupa buletin, fisa medicala si foaia matricola?
Vreau sa aplic in echipa unui joc MMORPG, si trebuie sa scriu un comentariu de cel putin 250 caractere...acum n-am nici-o idee pe moment, poate ma ajutati voi
Cum se joaca Trombon? Dau funda!
Ce inaltime are Phoebe Tonkin?
Cat costa o placa de par?
Am incercat tot felul de chestii sa scap de plictiseala, dar se para ca aceasta chiar este atrasa de mine. Ce-i de facut.Astept raspunsuri, si pentru cei dornici niste id-uri de mess.mersi:*
Pe ce site se afiseaza rezultatele la admiterea 2010 in orasul beius?
Pentru cei care joaca lady popular va rog sa ma ajutati. Am o prietena care nu a mai jucat de aproximativ 2 saptamani iar acum nu mai poate sa intre din cauza username-ului care spun ei este incorect. Dar...? (mai mult)
Vreau si eu link. ul de download ...de la melodiile cu Jonas sau Camp Rock 2:D Fundoi:X
Imi amintesc de un desen pe minimax in care era vorbas de o testoasa si prietenii, se tot juca cu un urs si se intalnea cu un iepure si o vulpe si alte animale, stie cineva cum se numeste plz:(?
Americanii au gasit solutia pentru iesirea Romaniei din criza http://unzambetpezi.blogspot.com/2010/07/americanii-au-solutia-pentru-iesirea.html Ce parere aveti despre aceasta solutie? :)
! funda! de ce la photo instrument nu pot salva pozele dupa ce le editez
Vreau sa va intreb ceva. Mai ales pe cei experti. Cum eti ajuns experti TPU?
Si.revin...aveti idee cam cat costa pe luna sa stai la cineva in gazda? (aproximativ) Multumesc:*
Patru intrebari la rand refuzate pe acelasi motiv "caracter irelevant". Mentionez ca intrebarile nu au avut acelasi subiect.Deci mi s-ar parea prea mult sa fie doar o "coincidenta". Ca atare, daca are...? (mai mult)
Fetelor ce genuri de poze va place voua sa faceti?
Buna Am o intrebare, cine a stat la internat sau chiar daca u. aveti idee cam cat costa pe luna?:P Multumesc;)
Legat de Imvu! Cum pot sa-mi fac o insigna? Dau unditza
Am si eu o intrebare:daca sunt la un liceu cu profil economic (cls a 10-a) la ce materi o sa dau bacul? multumesc Fundita:*
La ce profil e mai simplu.stiinte ale naturii sau matematica-informatica?
Cum se numeste melodia de la orange cand doi catei se intalnesc si apoi vin si adolescenti? preferabil youtube:D fundita pentru primul raspuns bun!
Ma adresez colegilor care au absolvit anul acesta facultatea la Finante-Contabilitate, sectia Finante Banci la Universitatea Brasov. Am inteles ca zilele trecute ati sustinut examenul de licenta,...? (mai mult)
A folosit cineva bila de spalat rufe Ecozash?
Care este cea mai importanta calitate a ta, dar cel mai aiurea defect?;;) hai lasati modestia! :)
Cine e fata din videoclip cu piers in limba si ochelari? http://www.youtube.com/watch?v=zVgRcSWYMzs >>>funda
Am si eu o intrebare legata de Imvu :Cum pot trimite un cadou unei fete? Imi zice ca nu am suficente credite Ce pot sa fac? Dau fundita
De unde pot cumpara un mp4? sunt din galati.
Carre sunt noile seriale cu vedete
Ce mmorpg-uri mai jucati? dai fundita pentru cel care imi trezeste interesul pentru un joc gen mmorpg.
M-am inscris la un concurs unde imi trebuie voturi zilnic:Dputeti sa-mi dati idei pe ce site-uri sa-mi postez link-ul:D? l-am pus pe hi5 si pe facebook.altceva? va rog mult. e in joc o excursie in grecia:X:X:X:D...? (mai mult)
Cand v-ati facut ultima data de petrecanie?;;)
Ce parere aveti despre Wikipedia?
Buna dimineata! :*. spune. ti. mi si mie va rog.cati porcusori face un porc de guineea? si pe la cati ani ar fi bine sa o dau? :d.Multumesc :*
Pliss vreau si eu nume de hi5. Ma numesc AlexanDra, dar mai mi se spune si AlecSa;) plss dati-mi sh mie niste ex si nu neaparat cu numele meu sau cehstii, poate sa fie si altceva;) dau funda
m-am despartit de prietenul meu si nu stiu ce sa fac:(il iubesc enorm si stiu ca si el ma iubeste. vreau sa ii propun sa facem o pauza de gandire. o luna, sa zicem.si sa ne gandim fiecare daca...? (mai mult)
(fundita) Stie careva unde si cand v'a avea loc intalnirea bobocilor din caragialee?
Bunaa:* am si eu o intrebare. O cursa cu microbuzul Craiova-Timisoara cat costa aproximativ. De unde pot cumpara bilet si de unde iau microbuzul? mersi:*:*:*
vizionati 'sortilegio"?(predestinati) de pe acasatv? va place? ce va place cel mai mult? sarumana dau fundita mareeee!:))
Voi ce faceti pe calculator?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!