Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Pot sa vad undeva episoadele care nule-am vazut dintr-un serial (ma refer mai mult la cele de pe kanal d-cele turcesti). Va rog. Fundita:)
Cum vi se pare numele de hi5 Jănica Sânica? Daca va place bagati-l la prieteni. :d
Ce se intampla cu TPU? :|. Eu scriu o intrebare si dupa aceea vad intrebare postata dar nu intreaga. De ce? Am vazut ca de la un timp TPU nu mai e la fel :(. pa, pa
Imi puteti da si mie un site sau ceva unde pot vedea episodul din Scooby Doo cand era cu un vampir si la sfarsitul episodului Shaggy si Scooby mancau hamburgeri.Cine mi-l da, dau funda!
funda! imi puteti spune melodii gen meneaito, chiuaua, dansul pinguinului.
Buuna! Am o problema cu PC-ul.In timp ce am instalat programul pentru usb-ul de la rds Digi Net Mobile, am instalat si a aparut pe ecranul de lucru Join Air si arata ca un cerc rotund si culoarea albastra...? (mai mult)
Care joaca conquiztador si stie cate intrebari sunt in tot jocul mi se par foarte multe
Cine are un curs de limba engleza pe gratis? Sa aiba audio + pdf ( ceea ce spune audio sa fie si scris ). Vreau sa fie pentru incepatori!
Cum fac sa nu mai primesc e-mailuri de la TPU gen,, cineva ti-a raspuns la intrebare,,?
Ce actor va place cel mai mult?
peste o saptamana ma duc la tara si am auzit fetele ca nu prea se distreaza. niste idei va rooog?( in afara de a merge la discoteca) Dau funditaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:X:X:X:X:X:X:X
Ce site-uri gen TPU, trilulilu, facebook imi recomandati?
Vreau si eu niste melodii mai noi.(din 2010)
Cat costa sa iti faci niste suvite la coafor?:D:D dar sa iti indrepti parul?
Daca ma duc in vizita la o prietena la spital trebuie sa-i duc ceva?
Daca ar trebui sa faceti o lista cu "regulile despartirii" cum ar arata? De ex regula nr 1: toate materialele prnografice cu noi doi raman la mine! Sunt are curioasa cum o sa arate la final
funda:xcum pot sa sterg un cont de pe TPU?
Care este cel mai "batran" membru din comunitatea TPU?
Cine are instalat Adobe Flash Player? Daca il descarc, are virusi? Poate afecta cumva pc-ul?
Care dintre voi se uita la CSI?:)ador serialul.de fapt toate cele 3 serii(new york, miami si l. a.)voua va place?:)
am gasit cu mama la bunikamea in dulap o bucata de material subtire alb cu rosu si inauntru avea un kg de sare nemacinata... P. S.>bunikamea le are cu vrajile rele... P. S.>Ce inseamna sarea in? (mai mult)
de unde pot lua sims 2 ( FREE ) ( puteti sa imi explicati cum sa il instalez? ) dati-mi si mie niste linkuri folositoare :)funda
Care a fost cel mai frumos vis?
Ce limbi se studiaza la facultatea de litere? As vrea sa stiu toate limbile. Se poate studia si thai? Va rog ajutati-ma.
Cu cateva zile in urma am pus intrebarea : "Exista un film, care a fost difuzat mai demult pe Protv. Era cu o fetita care avea puteri magice si avea o profesoara rea. Si mama ei, sau nu stiu exact, ...? (mai mult)
Vreau si eu un site online care sa ma ajute sa dau pozelor acel look vintage.Intelegeti voi la ce ma refer, sa para mai interesante.
care este diferenta intre hi5 si facebook? voua care va place mai mult? mersi:*
Dati-mi si mi-e conturi si parole care merg la free realms
Am o prietena de 12 ani care umbla haihiu prin tot orasul... fumeaza bea dar sa nu ajungem la concluzia ca este curva. este ft frumoasa si ft dezvoltata la varsta ei. toti baietii din oras incearca sa se? (mai mult)
De ce imi arata la punctaj -45 de puncte? 174 in ultimele 7 zile.:-?
Ce criterii trebuie sa indeplineasca un astronaut pentru a putea fi trimis intr-o misiune pe luna? banuiesc ca exista anumite criterii de indeplinit, sau nu?
Vreau cateva nume de hi5 cool:XFunditsa cele mai misto:)
unde pot gasi jocuri asemanatoare jocului lady popular?
Stiti vreo crema foarte eficienta sau un remediu impotriva pistruilor?
Fata mea in varsta de 13 ani si prietena ei isi cauta un job de vara. si m-a intrebat pe mine ce ai recomand. Ce as putea sa ai spun?
La 12 ani te mai crezi foarte mica? adica sa umbli cu mama ta peste tot ...sa stai numai in fata blocului? chestii de astea care le fac la 7 8 ani?:D:D:D
Ma simt fff singura.nu am nicio prietena nu pentru ca am fite sau ceva. sunt o fata putin timida.:"> si din cauza asta mi-am pierdut toti prieteni. am avut 4 prieteni (iubiti)pana acum deci nu sunt o fata...? (mai mult)
Care a fost cea mai lunga relatie dar cea mai scurta?
Stiti vreo crema foarte eficientasau un remediu impotriva pistruilor?
As vrea sa stiu ce pot folosi pentru parul gras
Cum faci o fumigena care nu mere cu mingi ne ping-pong
Unde s-a stabilit Dan Balan mai nou :D
Ce faceti acasa in perioada ploilor? Eu stau toata ziua la TV si PC, daca o tin tot asa, devin dependenta de calculator.
Care este cel mai scump lucru pe care ati dat bani?;;):x
Care este diferenta dintr-un fazan si o fasola? este o gluma;);)
De unde pot sa fac si eu rost de muzica electronica? Va rog sa ma ajutati. Multumesc.
Nu vi se pare ca videoclipul melodiei: alejandro de lady gaga e putin cam vulgar ca sa fie vizualizat pe toate posturile de muzica care sunt vizualizate de copii mai mici?
Exista vreun site pe care pot vedea episoade gen naruto.carcotasul.com dar cu Kim Possible (in afara de youtube). Help va rog!
Cine imi poate da si mie id lui andi de la Comanda la mine? pls... funda`;*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!