Am o imagine virtuala a unui joc (iso) e prea mare sa o pun pe un dvd asa ca as putea sa fol winrar si sa o pun in fisiere rar mai mici pentru ca sa incapa pe 2 dvd-uri.Singura problema e ca nu stiu cum...? (mai mult)
Dau fundita...nu prea mai vr sa fiu cu prietenul meu din cauza a mai multor certuri care le-am avut in ultimele 2 zile, el e suparat ca nu am avut incredere in el si ca ma iau dupa vorbe care m-am convins? (mai mult)
Cum pot face diamante pe lady popular? Sau poti numai sa cumperi?
Buna' Eu ma numesc Cristina si am 14 ani. Sunt bucuroasa ca mi-am gasit atitia prieteni pe TPU, insa din pacate eu nu cunosc numele fiecaruia cu toate ca ne raspundem des la intrebari. Deci, cum va...? (mai mult)
Buna! Cine stie despre Hanah Montana si Miley Cyrus? Ce legatura au una cu alta?
Cine poate sa-mi dea si mie jocul GTA online? Sa mearga, funda! Un link va rog frumos!
De ce nu pot instala Adobe Flash Player? Folosesc Mozilla Firefox in Windows si nu doresc sa folosesc Free McAfee® Security Scan Plus (optional) (aplicatia pe care cei de la adobe o ofera), insa de cate...? (mai mult)
Imi puteti da exemple de niste telefoane bune touch screen?
m-am epilat in zona inghinala pentru prima oara acum o saptamana, si vreau sa stiu in cit timp va creste la loc? si va creste mai des si mai dur?
Verisoara mea face nunta in iulie, ce cadou de cununie as putea sa-i cumpar? Vreau ceva original si unic, nu ceva ca o sa-i duca toata lumea.
Stie cineva ce program imi trebuie la Metin2 pentru yang si obiecte la +9.
Am o problema cu un filmulet pe youtube. Faceam pe zi cate 70 ze vizualizari la el dar de trei zile s-a blocat la 303 views si nu stiu de ce. Si stiu sigur ca s-a blocat pentru ca am dat filmuletul la...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Justin Bieber? Nu a stiut ce inseamna cuvantul "german", asta se intampla cand devii faimos inainte sa termini scoala generala. http://www.youtube.com/watch?v=DkKqihEUmH4
Cum pot afla soundtrack-urile din filmele Dance Flick 2009 si Stomp the Yard :D
Cum as putea sa am tripleti sau cvadruplii(copii-3 sau 4) in jocul sims 2 pets? Se poate sa faca si animalele pui? Daca da pot face si ele 3-4 pui? As dori sa-mi explicati pe pasi, iar daca vreti sfaturi...? (mai mult)
Cum se face tortul cu branza cu aluat din biscuiti graham si crema de branza? As vrea sa-mi spuneti retete incercate, va rog.
La intrebarea legata de dorinta de a ajuta un prieten am primit raspusuri peste asteptari. Ce facem totusi daca vedem ca un om se ineaca si nu poate cere ajutor? Asteptam sa ne ceara colacul sau facem fapta...? (mai mult)
Luna viitoare implinesc 18 ani si vreau sa imi fac si eu un tatuaj pe spate, ceva semnificativ, dar din cate am auzit doare... Poate cineva care a trecut prin aceasta experienta sa imi spuna? (mai mult)
Cine e din Motru? (din curiozitate) :)
Cum ar putea un copil de 13 ani sa slabeasca 8kg sau mia mult in 2 luni?
am nevoie de ajutor.Am laptop Toshiba, si nu stiu ce am facut de am pus bara de date sus, nu mai este jos...stiti sa imi spuneti cum sa pun bara de date inapoi jos multumesc va? (mai mult)
Am stat sa ma gandesc si am ajuns la concluzia ca am o problema, daca se poate numi asa. Multe chestii, lucruri importante pentru altii, pe mine ma lasa rece, nu-mi pasa, nu ma impresioneaza. Nu simt...? (mai mult)
Hey, am intrat acum ceva timp pe hi5.si am vrut sa adaug pe cineva la prieteni.si imi tot aparea ca exista deja o solicitare intre noi.si acelei persoane la fel.am intrat pe profilul ei si am dat blocare...? (mai mult)
Imi spune-ti si mie un site de downloadat filme cu subtitrare? va rog dau funda
Hey.cine imi zice si mie o reteta mai simplutza de prajitura:D sau de "ceva dulce si bun":Dva rog:). dau fundita pentru cea mai delicioasa:)
Ce inseamna "cfg" in CS? :D
Care sunt cele 7 pacate capitale sau mortale si de ce le spune asa?
De ce intrebarile trivia/amuzante imi sunt refuzate>? :O. Au fost intrebari de logica amuzante. Nu vad de ce naiba tot mi le refuza? :O. TPU s. a prostit rau in ultimul timp. x(
Stiti jocula acela "barn buddy" de pe hi5? Cum pot face sa am mai multi vecini? Pt ca trebuie sa am 70 de vecini ca sa imi pot cumpara un caine. Am dat acolo la "add neighbours" si am ales pe toti din...? (mai mult)
Pls puteti sa imi spuneti si mie ce inseamna uatap? :D:D
Hi guys! Stiti cumva cum se numeste font'ul cu care e scris pe imagine?:) http://media.photobucket.com/image/photography/xstephyxgoesxrawrx/Photography/Photography.jpg?o=6 Si de unde il pot downloada?!...? (mai mult)
Ce porecle stiti pentru numele Denisa?:D
Vreau sa ma mut de pe Orange pe Cosmote? Este o alegere buna sau nu? Astept raspunsuri. :-*
Am 2 intrebari: 1. A vazut cineva emisiunea Comanda la mine, editia din 17 iunie cu Robert si Sabina [ va puteti uita pe trilulilu ]? Imi zice si mie cineva cum se poate face un pierce de genu ala cum...? (mai mult)
Am vazut miercuri un film frantzuzesc pe la ora 6 dupa -masa, era despre o fata tanara si un om mai in varsta care erau indragostiti, si petrec o seara la el in camera si vorbesc, dar se despart pana...? (mai mult)
Buna am o intrebare pentru voi, daca ar fi sa faceti ceva pentru orasul vostru ceva ce nu exista in oras si credeti ca ar fi nevoie ce a-ti face, ceva ce ar inbunatatiaspectul orasului ori ceva ce ar...? (mai mult)
Am auzit ca in Toy Story 2 si Toy Story 3, Buzz si Jessie sunt impreuna si ca in Toy Story 3 se saruta. E adevarat?
Buna' Cum credeti,(sincer), care a fost cea mai tare si super intrebare care a fost postat pina acum de catre un utilizator TPU?
De unde pot sa i-au semne pentru HI5?
Heyy! BUNA din nou:D:))CIne asculta ROCK si stie de trupa LORDI...imi poate spune si mie cineva cum se numesc membrii trupei?:D:D:D:DMerci anticipat! Funda:x
Am o intrebare pentru baieti in special.Baieti, voua va plac fetele vesele, fericite, active, nu? Presupun ca nu va plac fetele care sunt mai triste, suparate si posomorate, nu?:)) Fiecare...? (mai mult)
prieteni! Vreau sa imi fac un oracol de vacanta. Ce intrebari mai speciale sa pun in el(asa sa dea putin pe spate, dar sa nu fie fitoase, smechere si ipocrite), sa fie dulci si totusi amuzante...? (mai mult)
Ce dulciuri facute in casa va plac cel mai mult? Mie imi plac negresele, salamul de biscuiti, mai facea mama niste prajituri in forme si le punea finetti; nu stiu cum se numesc, tata le spunea ghizumici;...? (mai mult)
Spuneti-mi pls niste telefoane subtiri cu touch-screen asa mai pentru fete.
Siti un site de unde pot sa iau teste sa le fac prietenilor ex: Ochii lui/ei? Parul lui/ei? Fumeaza? Varsta? 1.caprui 1.blond 1. da 1.mai mare 2.negri ...? (mai mult)
Siti un site de unde pot sa iau teste sa le fac prietenilor ex: Ochii lui/ei? Parul lui/ei? Fumeaza? Varsta? 1.caprui 1.blond 1. da ...? (mai mult)
Cine se plictiseste si vrea sa cunoasca lume noua? Da-ti add :pink_fire42
Cat cantareste un ou de gaina?
Care cer nu are stele? cine raspunde corect /primul gastiga fundita
Stiti cumva un site in care poti sa faci anime?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!