Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Filmul 'Not another teen movie' este de groaza? Mersi mult :D
Dati-mi si mie un site un pot gasi diferenta de fus orar dintre tari. Dar un site bun, de pe care sa inteleg, simplu, nu cu gtm si ale de`astea. Multumesc anticipat
Salut, Vreau si eu un program de lipit traduceri pe anime(free preferabil) cu tot cu un tutorial sau videotutorial in romana preferabil. Multumesc!
Stie cineva cu ce se curata talpa de la fierul de calcat?:DVa rog ajutor, dau fundita.
Ion si Maria au fost gasiti morti intr-o camera cu geamul deschis. Indiciu: pe jos au fost gasite cioburi si apa. Cum au murit Ion si Maria?
Mor din ce in ce mai multi oameni, din ce cauza credeti?
Cum as putea sa imi fac un site? costa ceva? cine ma ajuta sa fac site? :-)
Cine joaca vside? va rog sa imi spuneti ce scriu la "date of birth" pentru. ca imi scriu data de nastere si nu merge, aaa...si cum o scriu? cu "/' sau cu "." intre ele?
Stie cineva un program gen Daemon Tools?
As dori daca se poate ID-uri de vedete americane si romanesti. Exista siteuri in care sunt expuse ID-urile? Daca sunt imi dati si mie pe ID-ul meu :inimioaramuzicala@yahoo.com.Imi dati si mie ID-uri?...? (mai mult)
Am un prieten din fagaras, iar eu sunt din brasov, ne vedem foarte rar iar el este genul de persoana care e putin afemeiat; oare putem tine aceasta relatie?
Buna comunitatea TPU.ro! As dori sa va pun o intrebare in care este vorba despre youtube...cum pot sa fac un videoclip in care sa se arate imaginea de pe laptop nu de pe camera mea web, please, am auzit? (mai mult)
Care imi poate zice şi mie nişte site-uri care se ocupă cu fabricarea cărţilor de vizită? Mama are cabinet de terapii naturiste şi ar vrea sa isi schimbe cartile de vizita. :D
Am vrut sa fac socata acidulata insa fara drojdie. Am pus 8 boabe de orez dar nu a functionat. Ar fi trebuit sa pun mai multe? Sau boabele de orez nu sunt o solutie?
Care este fan Twilight sau Miley Stewart, Selena Gomez sau Demi Lovato şi vrea să-mi dea nişte situri cu poze cu vreunu dintre cei menţionaţi mai sus! Vă mulţumesc anticipat! Ofer fundiţă!
Stiu e o intrebare stupida dar ce sa fac sa scap de plictiseala asta parca a intrat in mine si nu mai vrea sa iasa:((dc se intinde pateul?:))
Toata lumea stie ce inseamna sa asezi cateva elemente intr-o anumita ordine. De exemplu 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 reprezinta cifrele de care ne folosim zi de zi, aranajate in ordine crescatoare....? (mai mult)
La jocul Lady Popular, banii sunt virtulai sau bani adevarati pe care trebuie sa-i platesti cand vine factura?
Dati-mi si mie o lista cu niste filme de la DreamWorks ca de ex:Kung fu panda, Shrek, Megamind, Madagascar...
Nu stiti cantece chinezesti sau japoneze care te calmeaza? Ceva calmant care sa te faca sa plangi (triste). Ceva frumos. Cred ca genu asta e mai intalnit la chinezi asa ca...Va rog sa imi spuneti? (mai mult)
Hey, este cineva fan academia vampirilor? daca da, da-ti si voi iduri ^___^
Bai care aveti id-ul lu andi de la comanda la mine am vazut ca era TheKing si zicea ca are id-u lui. sa mi-l dea si mie pls :x
Urmaresc de ceva timp citeva seriale : Grey's Anatomy-am ajuns pina la Season 6 epis 24 House M. D(Dr.House)-Season 6 epis 21 Desperate Housewives Season 6 epis 23 pot sa gasesc undeva...? (mai mult)
Cum pot shterge intrebarile de pe TPU?
Psihologia inversa? Cum o putem folosi, si in ce probleme? :) Tnx:x
Ce faceti? Eu ma plictisesc:((Spuneti-mi si mie ce sa fac pentru. ca afara ploua si nu am ce face, iar iubitul meu invata si nu vreau sa il deranjez.Va rog dati-mi niste sfaturi deoarece ma plictisesc...? (mai mult)
Buna~! De unde pot lua si eu filmul "Cel mai scurt drum spre fericire" ( http://www.acasatv.ro/productii-tv/cel-mai-scurt-drum-spre-fericire.html )? Fundita~! Multumesc anticipat~!
Vreau sa imi fac a doua gaura in ureche la salon.Doare?
Imi ziceti si mie niste jocuri pentru cand mergi mult ca masina? Thnx :*
Care a fost cea mai amuzanta sau penibila intamplare din viata voastra?
Buna tuturor! Ieri m-am certat cu cea mai buna prietena a mea. :( Ne-am certat dintr-un nimic. Ea era nervoasa pe cineva si a inceput sa vorbeasca urat si cu mine, ba chiar mi-a spus ca nu vrea sa...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti de unde pot descarca Camp Rock 2? Trebuie sa va spun ca l-am cautat foarte mult; desi. presupun ca a aparut dvd-ul... Multumesc!
.. am laptop si am un joc cu bowling si cand intru imi zice "No Fullscreen Accept" cum fac ca sa meraga jocul? Muultumesc!
Buna TPU:) m-am gandit vacanta asta sa strang un ban in plus.as vrea cateva idei, unde m-as putea angaja:) ps:am 17;;)
Am observat ca pe TPU se cersesc funditele, dupa fiecare raspuns vad textul "fundita?", sau "da`mi o fundita ca te-am ajutat" etc. De ce sunt asa cautate? Ce poti face cu ele?
Cand ati fost la castelul bran v-ati luat haine mai groase sau pantaloni scurti tricouri ""pe timp de vara"?
Dati-mi va rog siteul de un de pot sa dowlandez sims 3
Deci iar sunt nedumerita... iar am o intrebare cu "caracter irelevant" dar stiu foarte bine ca am respectat toate regulile. Intrebarea era : "Este adevarat ca vara asta este cea mai calda vara?". De ce? (mai mult)
Ce este site-ul lady popular? Ce faci acolo? As vrea sa imi fac si eu cont, vad ca multe fete vorbesc aici de acest site.Cum e? Ce faci pe el? As vrea mai multe informatii.MS
Ati dormit vreodata dezbaracati noaptea(ma refer in sanii goi si fara chilotzei)? :)
Cum sa imi cresc domnisoara la lady popular?
Imi puteti da niste siteuri faine ca si:stardoll, lady popular genuri de astea? fundita
Buna TPU. Spuneti-mi si mie niste melodii care ar fi potrivite pentru un profil de hi5, ceva mai ritmate, mai vesele si care sa placa la toata lumea;)). Ms
Cate melodii poti sa bagi in telegonul lg kp500 cookie? Dar poze? dau fundita la cel mai explicit raspuns
Luna viitoare voi pleca la mare, la Eforie Nord.la club(hotel)Dunarea.As vrea sa va intreb daca ati mai fost la Eforie N ce impresie v-a lasat statiunea? Cat si despre acest hotel
FUNDA! Care e Ultima Litera din Alfabet?
Heeei. Vreau si eu sa stiu cum e la liceu:D?!
Ce credeti despre alb? http://www.expertmob.ro/fisiere/59dd84e44187b8b8b2a82613398a1c31alb%20striat.JPG
Help! Ma ajutati si pe mine cu niste explicatii?; ; ) Am nevoie sa aflu cine e personajul "Tarex", ce este pe site-ul www.killerjo.net, in ce scopuri au fost create, si cate ceva despre "Scary Movie"...? (mai mult)
Cum se numeste o persoana care nu suporta ideea ca cineva sa aiba ceva mai bun decat ea/el?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.