Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Daca aveti mai multi webkinzi si unul nu va place va rog dati-mi mie codul si daca vreti va dau contul meu de la metin2 am lvl 32 va rog frumos din tot sufletul[-o
Va plac animeurile? Daca da care anime e preferatul vostru.
Aveti twitter? Daca da, care este :P?
vreau sa comand ceva de pe miniprix.ro a mai comandat cineva? sunt chiar asa ca in poza?:)am observat ca asta e modificata https://www. miniprix.ro/produs/7543/pantaloni-barbati/ si cat coasta...? (mai mult)
Hello! peste 2 zile am bacul, si deja am mari emotii, am un gol imens in stomac, mi-e teama. parca sunt si un pic nervoasa la gandul ca ce o sa fac, daca o sa ma descurc, intrebari de genul acesta....? (mai mult)
Va rog sa imi dati si mie un site de metin2 private server am jucat pe foarte multe : majesticMt2, God mt2, metin35, etc... Daca stii vreunul Te rog sa imi spui daca dorest sa ma contactezi ai bad_boy_boobu@yahoo.? (mai mult)
Buna imi ziceti niste melodi faine mersi :*
Buna cine vrea sa se implice(cineva care se pricepe la muzica) sa faca un imn pentru TPU? eu cred ca toti de pe acest site ar fi incantati! Deci cine vrea?
cine se pricepe la muzica si vrea sa faca un imn pentru TPU? eu cred ca ar fi frumos... sper sa ne ajutati:*multumesc mult ofer fundita celor care incearca macar:*
De unde stim unde sa tragem liniile intre pasivitate, interes si agasare?
sunt incepatoare pe LadyPopular, si nu inteleg de ce nu pot cumpara MANCAre, puteti sa ma ajutati? si sa mai imi spuneti ce mai e pe acolo? ' FUNDILOAIE
Astazi este ziua mea!:X Implinesc 18 ani
Stiu ce inseamna O. K. dar nu stiu ce semnifica... adica avand in vedere ca sunt puncte inseamna ca e abreviere. deci de la ce vine? cel care ma lamureste primeste fundita
Era un film horror dar si comedie! nu mai stiu! imi amintesc ca era cu unu care se imbraca intr-un costum negru si avea o masca alba pe fata! Ofer fundita!:-)
Daca o intrebare ti-a fost refuzata pe TPU. cum poti sa vezi raspunsurile oamenilor? :(
Mi-a, luat un e65 1.are radio? 2.nu prea merge sa bag teme si aplictii 3.nu prea stiu cum sa ma conectez la internet ma puteti ajuat va rog fundita:X
Va rog spuneti-mi cum pot sa dau fundite.Cine ma ajuta primeste fundita.:D
Eu am vazut in unele poze de pe google imagini ca Ichigo este mireasa, iar Mark mire (de la Mew Mew Power). Este adevarat?
Aveti niste ideei de filme horror? dar sa aiba si putina comedie. doar putina... dar merg si doar horror
Sunt o fata cu deficiente de auz si merg la scoala normala...As vrea sa ma duc la Centrul Scolar Nr.3, dar as vrea sa stiu media cu care se intra la liceul ala, plus niste mai multe detalii despre ce? (mai mult)
Buuna! Am in curand un botez la care voi participa si eu si as vrea sa stiu cu ce sa ma imbrac la botez si cu ce coafura sa imi fac? Please ajutoor! P. S: Am 14 ani. Si as vrea niste linkuri cu rochite...? (mai mult)
Ce inseamna own pe hi5? mi-a scris o fata : Vreau own si la alta poza : Own la ochelari. Ce trebuie sa fac :|? Pls help. Am vazut ca mai multi scriu la poze : X owneaza parul meu. Ce inseamna />
Cine trece a 9-a si vrea la liceul "Elena Cuza " la filologie?
Ce parere aveti despre Michael Jackson?
Ce filme ruleaza saptamana viitoare la cinematograful din suceava? Si cam care sunt preturile?
Se intampla ceva ciudat:| De la un timp au inceput sa imi dispara lucruri din casa Am cautat 2 saptamani un caiet care nu il mai gasesc.L-am cautat peste tot si nu e Astazi nu stiu ce mi-a venit si am...? (mai mult)
Care filme vi se par frumoase? astept raspunsuri mai multe
Mie de ce nu mi se accepta nici o intrebare si imi spune ca e refuzata
Cine stie unde pot gasi subtitrarea filmului go figure de pe disney channel
As dori sa stiu si eu cum as putea sa am tripleti sau cvadruplii(copii-3 sau 3) in jocul sims 2 pets.As vrea sa imi spune-ti din proprie experienta si nu sa-mi dati site-uri sau link-uri ori tutuoriale...? (mai mult)
Cum dau mesaje private?
nu stiu daca va mai aduceti aminte, dar mai demult se difuzau pe Minimax ce sa zic acum 5-6 ani, niste desene cu un ratoi sau papagal nu mai stiu ce era care vorbea despre natura despre poluare,? (mai mult)
Careva de aici a vazut filmul "Viziuni Intunecate" sau "The Dark"(traducere in engleza)? Daca da, explicati-mi si mie sfarsitul, ca eu unul nu l-am inteles.
Hey:)vreau si eu niste pareri! vreau sa imi cumpar un telefon(nu foarte scump:), e criza:)) si nu prea stiu la ce sa ma uit. vreau sa aiba camera bunicica(sau buna; ), sa pot asculta muzica si sa aiba...? (mai mult)
De unde pot descarca jocul Sims?
Tin neaparat sa vad in seara asta filmul Dancing at the Harvest Moon. Da, stiu ca il pot vedea pe AcasaTV...doar ca la mine in camera eu nu am cablu:|... Imi puteti da un link unde sa il vad?? (mai mult)
Ce inseamna wtf? E prostie? Daca da nu ziceti.
Imi puteti spune legenda lui Jack Spintecatorul?
Stie cineva cine este aceasta? E atit de draguta.Si parca am mai vazut-o. Dau funda. http://s803.photobucket.com/albums/yy317/style11/?action=view¤t=par1-1.jpg
! funda! nu radeti! stiti niste metode pe care as putea sa le folosesc ca sa mi se faca fundul mai mare! :D
As dori niste site-uri cu oferte pentru litoral, 2010. Multumesc!
Unde pot gasi online sau sa descarc volumul "Jurnalele vampirilor" de L.J.Smith? Sau vreo carte cu vampiri:)
Buna seara:) Am si eu o problemuta. Luni, pe 28 se desfasoara prima proba scrisa a bacului la romana, si din pacate:)))) voi sustine si eu aceasta proba, insa am avut mari probleme de sanatate si...? (mai mult)
Aceasta sectiune este pentru comunicare corect? Bun, deci as dori sa stiu toate idurile de mess de la toti care ii raspund;)
Offf mor de ciuda ca un vecin mi-a dat ceva si mi-a zis sa descarc si sa instalez.Nu stiam ce era, si muream de curiozitate sa vad ce e. Asa ca l-am instalat, si apoi nu s-a intamplat nimic....? (mai mult)
Care imi zice cumi pot sa-mi pun o poza de pe hi5 pe profil, ca poza mare. ca si un background, dau fundita :-* help pls >:D
Http://tweeter.faxo.com/Miley_Cyrus_Cant_Be_Tamed?page=3 Va rog votati pentru Moldova... Cine voteaza de cele mai multe ori dau fundita. Please...
Sunt o fana a jocului OURWORLD.Ma tot gandesc cum pot sa am si eu o culoare in jurul meu.Adica nu stiu cum sa va spun dar poate voi intelegeti. Uitati si un exemplu:http://ourworldonline.files.wordpress.com/2009/03/owhld.jpg Priviti...? (mai mult)
Ce parere aveti despre universitatea danubius si dunarea de jos din galati? sunt nedumerita, am auzit pareri pro si contra despre fiecare in parte.si as vrea sa stiu si parerea voastra.
Buna :* Am si eu o problema cu telefonul meu :D Am un nokia 6234 si mi s-au stricat butoanele de dat volumu mai tare sau mai incet. :( Si volumu e blocat la minim :( Cum as putea sa il dau mai tare?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Friends
Si tu ai urmarit cu sufletul la gura aventurile celor 6 prieteni? Descopera cate mai stii despre ei.