Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Dupa cum stiti, azi se implineste un an de la moartea lui MJ. Care este melodia voastra preferata ( cantata de el, desigur)? RIP Michael Jackson
Ce site-uri de modificat poze stiti? In afara de imgechef, blingee, caption.it, loonapix, imikimi, Bloggif!? Pentru cele mai multe funditzzza
Cum se poate raporta un utilizator care da voturi "stupid" nejustificat, doar ca sa se distreze, banuiesc? Multumesc
Inca o intrebare stupida de-a mea :x. Ce rasa e Scooby-doo? :)))) :D
Salut vroiam sa va intreb daca stie cineva de ce nu s-a mai difuzat serialul "Passions" pe National Tv.In Romania prima data a aparut in 2000 parca de tvr1 daca nu ma insel. A mai fost redifuzat recent,...? (mai mult)
Buna spunte ti si mie cum sa procedez va rog frumos :-* am un nokia 3110 classic si daca copiez un clip de p youtube nu merge sa il vad p telefon :( ce trebuie sa fac? :(
Daca fac sala si nu iau suplimente (am un complex cu ele nu le sufar multi mi-au propus sa iau dar sunt mult prea incapatanat )se vor vedea rezultate :Dzic.in oglinda :))?
Am o problema am un telefon lg cookie si de ieri cred imi apare pe ecran "usim inactiv" nu pot da telefoane sau mesaje:| ce pot sa fac? multumesc, fundita:D
Hei stie cineva de ce MJ purta un fel de leucoplaste la mana dreapta la degete? mersi.
Imi puteti gasi cateva porecle de la numele Ana? Sau Ana-Maria :) thank'u
Cum sa imi conving parintii sa imi cumpere un PSP? Au spus ca daca le voi da un motiv convingator care sa arate de ce vreau PSP o sa imi cumpere unul.
Dati-mi programe unde pot sa ma filmez pe mine dau fundita promit
Ce inseamna madafac sau cum so scrie? dau funda
Ce parere aveti despre cartea "Calatorie in centrul Pamantului" de Jules Verne?
Dati-mi siteuri cu haine la moda
Vreau si eu un program cam cum este yahoo, dar cand intru in el sa imi artate toata lista de prieteni si cine este pe invizibil, multumesc dau fundita...
Stiti cumva cam cat costa un ceas smarty-losophy? si de unde pot sa il iau? www.smartyusa.ro
Am o intrebare legata de lady popular :x Bun am cont si sunt la nvl 3 \:D/ Trebuie sa joc sudoku care imi aduce IQ:-@ Asa... dar dupa ce termin sudoku nu imi apare nimic ...nici ca am gresit nici? (mai mult)
Dati-mi va rog siteuri pentru fete funda promit
Buna Ce parere avteti despre asta? http://www.portalroman.com/teste-psihologice/9-659922-344726.html Faceti-va testul ala Efoarte draguitz(parerea mea). Succes!:* Si apoi va astept cu comentarii.
:-? Ma cheama Andra, prieteni. mi spun aNdLuuu sau aNdLuuuTssa! so... Alte " pOrecle" de La Andra mai stiti?
Buna cum pot copia un video de p youtube? ce program imi trebuie? va rog sa imi dati link cu acel program :-* dau funda :-*
Cred ca toti aveti programe pentru poze.Eu nu am din niste motive.(nu spun care)Si as vrea niste poze cu Michael Jackson foarte frumoase(motificate), cine vrea sa-mile dea si mie? funda!
Cat costa sa varuiesti doua camere? Aproximativ
Stiti de unde sa descarc DownTown Run gratis? funda pentru cel mai bun raspuns:*
La ce firma sunteti abonat pentru Internet? Eu sunt abonat la R-telecom, nu am probleme cu viteza, sunt multumit de acest abonament, mai ales ca l-am facut pe 2 ani cu plata in avans.
Probabil nu toti, dar macar majoritatea a auzit de Nane sau Vescan, corect? Ei bine, pentru cei ce au auzit de ei, ce parere aveti de melodiile lor? :D
Stie careva cand o sa apara la noi Jonas L. A. si Camp rock2...ca la americani jonas a inceput luni si Camp Rock2 va aparea pe 3 Septembrie
Cum vi se pare vara aceasta? Mi-e mi se pare super tare :X Foarte Multa Distractie :X
Buna:Xas vrea sa-mi fac id nou da nu stiu ce nume sa imi pun ...IDEI...;;) Ma numesc Miruna:Xfunditsaaa
Cine e bun la matematica sa-mi rezolve urmatoarea problema. Cel mai bun sau cel mai logic raspuns primeste funda... Ideea e urmatoarea: In urma cu cateva zile cineva m-a lasat masca demonstrandu`mi ca? (mai mult)
Pentru cei care au terminat clasa a 8-a. Ce medie de admitere aveti? Eu am 9, 87:)
Http://www.youtube.com/watch?v=yuJWP1Co4_w Va place? Eu o ador:x:x
de o saptamana plang intruna, sunt fff grasa am 165 de cm si cam 65-66 kg. Ce exercitii sa fac sa slabesc, de 3 zile nu am mai mancat app nimic am baut cam 2, 5 l de apa pe zi.Sunt obesedata...? (mai mult)
Cum caut si eu un user pe TPU?
Miercuri 23.06.2010 pe pro tv a fost un film la ora 20:30.Cine stie cum s-a numit filmul?
Cam cat la suta din ceea ce gandesti iese si pe gura? Cat te autocenzurezi?
Care sunt utilizatorii vostrii preferati de pe youtube, ca beauty gurus?
:(( sa ma ajute si pe mine cineva! urgent! dau funda:) Pai a venit un baiat la noi de varsta mea si ii din germania si eu cum stiu sa vb germana o sa ma puna tata sa vb cu el si eu nu vreau. si mai important...? (mai mult)
Vreau si eu Modele de tunosri pentru fete de 13-14 ani! tunosrile care mi s-au parut interesante au FundiTsa! :*
In ce episod (de la Mew Mew Power) Mark afla ca Ichigo este pisicuta? Urgent va rog :(
Ce va place cel mai mult la viata?
Unde pot gasi si eu teme pentru pagina mea de google? Dau fundita:*.
Help!:)Cei cu numele urmator:1)Fata cu şuviţa albastră™ 2)Ely 3)мα∂α ...? (mai mult)
De ce cateodata simtim ca cineva ne urmareste, parca sa-r uita la noi. insistent, dar desi simti ca e langa tine, nu e nimic? De ex asa ma simt in momentul asta, si nu imi place acest sentiment :|,...? (mai mult)
Am pus o intrebare la care am primit 6 raspunsuri.Problema e ca nu pot sa le citesc pentru ca imi zice ca intrebarea e refuzata.cum sa fac sa citesc respunsurile?:-? mersi
Buna Dimineata! Deci azi e ziua mea, am inplinit 19 ani, si stau acasa sunt bolnava:(( ce ziceti ce as putea sa fac de ziua mea, in afara sa ies ca sunt racita de numa:(( sa aveti o zi superba...de? (mai mult)
Ce ati facut la varsta de 20 ani? Va mai amintiti de acele momente frumoase petrecute la varsta aceea?
am facut un skin, apoi l-am trimis la hi5, stiti in cate zile va aparea acolo la skinuri? :) [fundita]
Alexandru Arşinel, Toma Caragiu, Sergiu Nicolaescu, George Becali, Octavian Goga, Puiu Haşotti, Ştefan Octavian Iosif, Elena Gheorghe, Simona Amânar, Ioan Becali, Victor Becali, Gheorghe...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!