Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Hi TPU!:) Pentru fete: Cum se numeste glossul/rujul care credeti ca este foarte bun(nu conteaza cati bani trebuie sa dau), de la ce firma si ce culoare are.
Prin ce povesti de dragoste ati trecut?:>
Buna ce melodii "de adolescenti" stiti? (ex:Jayoh feat Alexya te vreau inapoi) mersi :-* pentru cele mai frumoase dau funda
am si eu o rugaminte. Imi puteti da careva codul de la Microsoft office 2007. Am nevoie urgenta de el. Dau fundita! Multumesc
Ce as putea face ca sa dorm mai putin? cred ca dorm prea mult! ma culc pe la 1 si ma trezesc pe 8-9. Ma deranjeaza in special faptul ca daca nu imi suna alarma de la telefon sau nu ma scoala mama dooorm...? (mai mult)
De ce nu pot juca cs 1.6 pe net.am descarcat vreo 3-4 cs-uri care spuneau ca merg pe net.si cand dau la find server spune ca nu pot juca online. Dau fundita.
Am un calculator facut di piese si nu am cd-urile cu placa video placa de baza etc si as vrea sa instalez windows-ul. Pot lua driverle de pe internet? Daca da cum?
Care intrebare de pe TPU vi s-a parut cea mai interesanta? Dar cea mai haioasa?:)
Stiti cumva un status in genul la asta : mi-ai intrat la inimioara si ai fost pentru mine cea mai mare comoara... m-am indragostit de cel mai mare vagabont... dar nu a fost sa fie vagabontul meu.? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti cum pot sa bag melodii pe trilulilu.
Buna' Am si eu nevoie daca se poate(rog frumos)de niste dedicatii, mesaje cu ocazia zilei de nastere.Este aniversarea unei matusi cu virsta de 25 ani.Am cautat pe google, insa(din pacate)nu am gasit...? (mai mult)
Vreau sa ma angaje la impartit pliante, va rog ajutati-ma si pe mine, am doar 17 ani.
Ce parere aveti despre Coca-Cola?
Hey:|. Vad ca traim intr-o lume care devine din ce in ce mai inconstienta:|. De ce trebuie ca toti oamenii sa iti dea o replica mereu? De ce nimeni nu poate sa puna cartile pe fata si sa-si dea seama de...? (mai mult)
Vreau sa imi fac ipod-ul ca in acest videoclip : http://www.youtube.com/watch?v=8FRoXs8nHPw. Acolo, ca si in alte videoclipuri, scrie ca trebuie sa folosesti " epoxy glue ", ca daca vei vrea sa...? (mai mult)
De ce nu imi accepta nici`o intrebare? La toate imi spune ca au caracter irelevant cu toate ca eu am pus intrebari de genu : Ascultati Nane? Atat.Ma puteti ajuta?
Recomandati-mi si mie niste carti. Am 14 ani si nu prea stiu ce sa citesc. :D mi-ar placea carti despre adolescenti.
Ce inseamna expresia "bar de negri"?
La profil nu primeste si imagini de tip untitled? exista vreo cale de a transforma o imagine de tip untitled(facuta in paint) in una compatabila pentru avatarul profilului de pe TPU? daca da, cum? mersi,...? (mai mult)
Pentru cei care au cont pe lady popular, in caz ca nu va mai folositi contul dati-mi-l mie : parola si numele utilizatorului
! funda! ce se intampla daca pe hi5 (in dreapta sus) se fac portocalii de tot acele chesti pentru pucte
Care a fost prima intrebare pe TPU?:D Si cine a pus'o? :)
Care e cea mai penibila intamplare prin care ati trecut? :D
Fetelor care sunt regurile pe care trebuie sa le respecte un baiat fata de voi?
Ce telefon imi recomandati? Nokia 2330 Classic, Nokia 5000, Nokia 2220, Nokia 2720 Fold, Samsung E 1150, Samasung B 520 sau Samsung J 600? va astept rapunsurile pana la ora 5, 5:30 dupa amiaza.
Cum pot trimite un mesaj pe hi5 la toti prietenii? Dau fundita :X
Ati vazut documentarul foodinc http://www.youtube.com/watch?v=R1xNerb4yE8?
Stie cineva cum pot sa nu mai am cont hi5 ca vreau sa imi fac altu?
Salut lume! Am 23 de ani, prietena mea are 20. De o săptămîna am facut cunostinţă cu o femie divorţată de 26 ani care are si copil... im place de ea, nu-mi pasă de trecutul ei, ea e ceea ce mi-am? (mai mult)
Funda! helpp me Din ce cauza nu se mai aude sunetul la pc am windows 7 am verificat in control panel la sunet si nu este dat pe mut si cand ii dau sa detecteze problema imi zice : hardware cheanges might...? (mai mult)
A vazut cineva filmul dear john? ce parere aveti? va placut?
Care stie de unde pot sa descarca wrestling care merge in multiplayer si de pe maneta? Astepe link-uri sau raspunsuri.
Funda! helpp me Din ce cauza nu se mai aude sunetul la pc am windows 7 am verificat in control panel la sunet si nu este dat pe mut si cand ii dau sa detecteze problema imi zice : hardware cheanges...? (mai mult)
Stiti porecle cu numele Claudia? Dau fundita!:):*
Va place VeritaSaga?
Dupa moartea unei persoane, e posibil ca spiritul ei sa le provoace lucruri rele de exemplu sa fie rudele apropiate mereu bolnave(si medicii sa nu le gaseasca nimic, avand in vedere ca au fost cam la...? (mai mult)
Stiti vreun site unde pot citi carti online?(in afara de scribd)
Unde pot sa vad toti actorii(oamenii) care au jucat in Eu cand vreau sa fluier, fluier? Dar TOTI care au jucat, daca se poate Multumesc:x
Stiu ca e ciudat, dar puteti sa imi spuneti legenda lui Bloody Mary?
Dati-mi va rog niste porecle pentru numele (tania)dau fundita promit
Era un filmulet pe youtube, nu foarte lung, in care apareau o fata si un baiat. Baiatul era pasionat de fotografie si cand sa developeze niste poze a lasat o sticluta cu nu stiu ce lichid pe un raft....? (mai mult)
Trec in clasa a 9 si as vrea sa-mi spuneti ce carti ar trebui citite pentru la anul.
Stiti vreun cod de la ourworld cu care poti trece mai repede nivelele? Din afara de codurile test-mode 42 si cryptobiologist. Funda
Dati-mi niste programe cool care va plac cel mai9 mult nu e important de ce categorie sunt promit ca dau funda
Cum se numeste melodia de pe fundal de la reclama cu filmele de pe disney channel?
Cum pot seta google ca pagina de start?
Ce parere aveti despre ortodoxism oriental?
Vreau si eu niste statusuri faine [gen secsii]. dau funda pentru cele mai multe si faine!
Care a fost prima melodie a Selenei Gomez?
mi-a spus o colega ca la ase in bucuresti se poate da admitere si din mate :) asa e? ca eu nu gasesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.