Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Salut tuturor:) am o intrebare. stiti vreo metoda(care da roade) sa-ti creasca sanii?
am cunoscut de ceva vreme o fata, si ma cucerit complet, am inceput prin a o invita in oras sih am facut greseala in ai spune la prima intalnire cai plac(ceva ce nu fac si n-am facut niciodata)...? (mai mult)
Ce filme in care joaca Keira Knightley imi recomandati? ( Fara "Remuscare" si "Mandrei si judecata") Multumesc!
Pot sa-mi dau funda singur?
stiti cumva vreun program de facut teme pentru nokia? multumesc mult:*
Se intampla ceva la noi ce ma enerveaza. O sa vorbesc putin despre mersu' la munte desi nu e tocmai potrivit acum, unde toti vor mare - balaceala, nisip, soare. Ce inseamna pentru voi cateva zile la...? (mai mult)
Care cuplu va pplace mai mult zanessa sau zashley? De ce?
Am o intrebare pentru cei din timisoara Cine vrea sa se joace cu mine septica ca ma plicti :(
Cum se face un gloss de buze(strugurel), natural?
Cum va explicati asta? Ma uitam aseara la un meci din Africa de Sud era Grecia - Nigeria si era ora 17:00 si era bezna la ei in Africa de Sud era aprinsa nocturna.Meciul s-a tinut in Bloemfontein desi...? (mai mult)
Ea: eu stau pe scaun in chiloti si intra postasu ea: da s-a dus in buk acum eu: ce? ea: citeste:)) ea: ai intzeles ceva? ea: :)) eu: nu ea: bine:)) eu: ce trebuia sa inteleg ea: nimic ea:; )) Ce...? (mai mult)
Cand pun inghetata in congelator, conteaza in ce fel de vas o pun(adica de sticla, plastic...)?
Cine stie niste siteuri unde pot transforma imagini in liniute puncte cifre paranteze stelute etc?
Sa imi fac cont sau nu in lady popular?
O intrebare importanta. Ce credeti ca au determinat schimbarile climatice? De s-a incalzit planeta si ati vazut ca este canicula din luna iunie, si se mai spune ca anul acesta va fi cel mai calduros an...? (mai mult)
! funda! am parul cariontat si asvrea niste poroduse pentru el nu f scumpe! sau daca stiti niste metode naturiste care le pot face si acasa mersi!
Voi dati funda celor care vi le cer? chiar ma enerveaza! Am vazut de multe ori dupa ce raspund cer fundita. ex.: tra-la-la...asta e raspunsu meu. fundita?
Am mai pus odata aceasta intrebaredar nu a aparut. Sunt singur cu varul meu acasa si ce-am putea sa ne jucam in genul ascunsa, prinsa, leapsa, jocuri mai dinamice.
De unde pot downloanda American pie beta house?
Puteti sa-mi recomandati un program de editet poze in stilul Photoshop.Am auzit ca Photoshop e complicat, dar as vrea ceva asemanator(de pe internet). mersi:)
Cum scap de canicula? Sunt foarte calduros si urasc canicula as da orice sa fie iarna cu viscol. Aveti idee ca sa numai simt caldura?
Ce insemna,, Last night was amazing"?
De la ce vine prescurtarea "feat." la melodii?
Ce visuri/planuri aveti pentru aceasta viata (nu ma refer numai la planul profesional)?
Ce filme cu adolescenti imi puteti recomanda, dar care sa nu aiba scene porcoase ca american pie sau not another teen movie?:D:D:D:D:D:D:D:):):)
Http://www.beautifullife.info/wp-content/uploads/2010/06/06/03.jpg http://www.beautifullife.info/wp-content/uploads/2010/06/06/06.jpg http://www.beautifullife.info/wp-content/uploads/2010/06/06/05.jpg http://www.beautifullife.info/wp-content/uploads/2010/06/06/02.jpg 12,...? (mai mult)
Ce sunt sentimentele? de unde si de ce apar? mai exact cum se formeaza sentimentele din punct de vedere pur stiintific?
As vrea sa stiu de ce nu-mi merge gta sa dupa ce instalez cleo 3
Ce parerea aveti despre arestarea lui Diaconescu? nu dat raspunsuri gen: " a primit ce merita", "il iubesc, il ador". Argumentati
Intreb pe cunascatori am 16 ani si iubesc foarte mult pe prietenul meude 21 anii in schimb parinti mei nu vor sa stau la iel poate sa le faca ceva rau parintilor lui si lui dindui in judecata
Http://www.puglyfeet.com/pics/images/blog/2008/mar/ash_virgin_hi_top_145_1.jpg Astia ce mai sunt? Cizme de piele sau bascheti?
Deci are cineva de gind sa intre pe ShoutBox, ca numai eu stau singura acolo si inghet. :|
am o geanta alba care s-a murdarit de vopsea de pe blugi si nu se ia, am bagat-o la masina si tot au mai ramas ceva pete pe ea, ce pot sa fac sa pot indeparta acele pete?
Cine asculta Europa fm, la Desteptarea concursul ala Dublu sau nimic, daca puteti sa imi dati niste intrebari care s-au pus si raspunsurile lor, stiti?
Am plecat de acasa fara voia parintilor la prietenul meu si stau cu familia lui nu vreau sa spun a cui ie vina, parinti mei au facut prietenului mei si parintilor lui proces ca sint minora mai am aproape...? (mai mult)
Am instalat exporer 7 si nu stiu ce i am facut ca nu -si mai amintteste nici o parola. daca intru pe unn site si dau sa caut ceva, si inchid site, cand intru sa caut acelasi cuvant nu imi apare...? (mai mult)
Si eu vreau sa comunic cu lume noua din strainatate stie cineva cum se face
Stie cineva un test bun ce ai fost intr-o viata anterioare? Nu fakeuri si haioase sa fie un test bun si normal Sunt Barbat! nu pentru femei majoritatea am vazut ca sunt pentru femei.
Cum e cu priceperea la matematica? E innascuta sau poate fi dobandita prin exercitiu?
A mai fost cineva la bowling? Te distrezi sau trebuie sa iti iei o companie foarte buna?
am o problema. Mi-am cumparat recent The Sims 3. L-am instalat si cand vreau sa imi fac o casa laptopul mi se reseteaza.Am incercat sa il instalez in alt fisier dar tot asa...Imi puteti spune de? (mai mult)
Ce carte va place cel mai mult dintre cele pe care la-ati citit?
Voi cum ati descoperit TPU?
Cum maresc dimensiunea subtitrarii la BS Player? Adica sa imi apara traducerea scrisa mai mare...
Am si eu o problema. Vreau ineaparat Photoshop CS 4 dar bine inteles peste 30 de zile dupa ce l-am folosit imi cere o parola. Care stie acea parola? ziceti-mi si mie va rog. Sunt foarte interesat...? (mai mult)
Cine a fost autorul cartii lui Iov?
Ce oras va place cel mai mult din Romania(din cele pe care le-ati vazut)? sau pe care v-ar placea sa-l vedeti? de ce?
Nu-mi place sa ma sarut si el se supara de ce/? ce sa fac?
Spuneţi-mi şi mie la facultate cum e? Se compară cu liceul? Şi ce vreau să spun cu asta dacă se sună după ce se termină ora ca în liceu, sau aici te anunţă profesorul când e pauză dacă...? (mai mult)
Cate ore doarme un lenes ( animalul nu omul )?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)