Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Cum e liceul Carmen Silva din Eforie Sud?
Vorbesc cu un baiat pe mess, are 25 de ani, el 16, [el e din Tg Frumos, eu din Roman]e copilaros, frumos imi place de el, inainte vorbeam mai des, in fiecare zi si foarte multe ore, imi cerea sfaturi,...? (mai mult)
Cat costa panoul solar pentru LG GD510 Pop?
Ce inseamna pentru voi tristetea cu adevarat?;;) Cel care formuleaza cel mai frumos primeste FUNITZA
As vrea muzica de la publicitatea aia de la orange care e cu balonul ala de pisica funda
Nu inteleg daca scrie mai jos de Logat ca "", 0 puncte (... in ultimele 7 zile). Ce semnifica paranteza si cand o sa iau in punctele alea? :D fundita :*
vreau si eu un site unde pot gasi subtitrari la mai multe filme. FUNDITA
Cum pot sa muncest pe lady popular?
In jocul lady popular platesti cu bani reali?
Intrebare urgenta : Unde as putea developa poze de marimea unui megaposter?
! stiu ca pare cam ciudat dar ce inseamna spam funda!
Vreau si parerea voastra... voua vi se pare ca Jennifer love hewitt seamana cu Jacqueline Bracamontes? Jennifer-http://media.photobucket.com/image/jennifer%20love%20hewitt/meredithmodels/Jennifer%20Love%20Hewitt/hewitt.png?o=8? (mai mult)
As vrea sa ma ajutati si sa imi explicati cum pot trimite poze din telefon in pc prin USB? dau fonta pentru cei cu suflet bun care au vointa sa ma ajute...plizzz dati-mi un raspuns... poooop si mersi :X:X:-h:-):D:d? (mai mult)
Cine joaca Allods sa imi spuna plz ce nume sa pun la caracter ca nu mere nu stiu de ce pls help
Am facut dragoste cu sotul meu dupa o zi ce mi-a trecut ciclul fara sa ma protejez dupa o luna mi-a venit ciclul dar foarte putin timp de 2 zile dar scurgerile au fost foarte putine se poate sa fiu insarcinata?...? (mai mult)
De ce nu mi se strege automat id de messenger, din baza de date a lui yahoo si mi se da posibilitatea sa-l reactivez?
Cine stiu cand se afiseaza lista cu elevi care au intrat la liceu in ce data?
Cand se altoiesc visinii?:-/
De unde pot descarca sims 2, 3?:((:(((oricare!
Cum se termina Remember Me? Stiu ca moare Taylor dar nu stiu cum:-? cad Turnurile Gemene sau moare ars:-? asta nu inteleg; x plss help:))
Care dintre voi si-a pierdut un parinte la varsta de 14-20 ani? Cum ati reactionat? Cum ati putut trece peste?:|
Stie cineva cine canta melodia lui Santiago si Diego din saracii tineri bogati? http://www.youtube.com/watch?v=9PaZeAAKUb0& feature=relat ed.Stiu ca se numeste"Yo tambien" dar nu stiu cine o canta.plz n-o...? (mai mult)
Care stie niste filme cu vampiri gen vampire diaries? adica gen romance? dau fundita:P:X:*
Cineva joaca jocul Fiesta? daca da sa imi dea PM. poate stie niste servere private va rog
Ce are glontul orb diferit de un glont normal?
Ce sa ma joc? Ma plictisesc si nu prea am ce sa ma joc? Ziceti un joc gen metin2 fiesta... flyff... de astea va rooog
Cum se numeste melodia din reclama orange prepay(cea cu tipul care alearga dup catel)?
Ajutati-ma va rog.Maine implinesc ai mei 20 de ani de casatorie.Vineri am rezervat o camera la un hotel pentru ei, sa fie linistiti si singuri.Problema e ca e prima data cand fac asa ceva.Nu stiu cum trebuie...? (mai mult)
Puteţi să-mi recomandaţi şi mie nişte filme gen "The notebook" şi un site unde le pot urmari? Menţioney că-mi plac filmele de dragoste sau drama care infaţişează perioada interbelică(şi deasemene...? (mai mult)
Ce va place cel mai mult la un baiat?
Hey everyone. what`s up!? dude, plec in bulgary.:)). cu clasa. dati`mi si mie niste idei de distractii. chiar nu stiu ce sa fac.:-? noi ne gandim numai la poze artistice:)). [apropo de asta:P. vi se pare...? (mai mult)
era un joc de downloadat cu niste pesti care ii hraneai si se faceau mari si iti dadeau banuti si era un melc care ii culegea si la un moment dat venea un monstru si trebuia sa ii aperi si cand...? (mai mult)
Va rog, daca vreti sa ma ajutati cititi toata "povestea" pe care o voi scrie mai jos. Tocmai m-am intors dintr-o tabara superba.Fiind destul de scumpa, parintii mei s-au straduit mult sa stranga...? (mai mult)
Cum pot sa-mi anulez contul pe ladypopular?:-s
Care dintre voi v-ati uitat la The Vampire Diaries nu stiti cand apare sezonul 2? multumesc
Unde pot vedea dansuri echipei formate din Laura Cosoi si Bogdan Boanta de al concursul din mexic? ca pe youtube nu gasesc decat cateva...:) multumesc:D Fundita:*
Draga TPU, ammare nevoie de ajutor.peste cateva zile este ziua mamei mele si m`am gandit sa ii fac cadou un clip facut de mine in movie maker pe piesa terry Jacks-Seasons in the sun, o melodie pe care...? (mai mult)
de fapt am nevoie de ajutor urgent:)) cineva a auzit o melodie intr-un pub si era ceva de genul"i love yoooooouu. i love youu" cam cum este aia dupa john puzzle.numai ca nu zice? (mai mult)
vreau sa ii fac un cadou mamei mele de ziua ei(care este peste 1 saptamana si vreau sa ii fac un clip, dar care sa contina o anumita piesa, care ii place foarte mult, dar nu stiu si nici ea nu...? (mai mult)
Care dintre voi si-a pierdut un parinte la varsta de 14-20 ani?:| Cum ati reactionat? Cum ati putut trece peste? As vrea sa imi povestiti cu lux de amanunte:| MS.
Cum sincronizez telefonul cu pc-ul?:D
Plizzz niste nick-uri cool... Dau funiditza
Nu stiu km sa sterg contul TPU si sa revin la cel anterior?
Sunt scarbit de politicieni de azi 20 de ani astia au furat tara si neau furat pe noi, in parlament sunt bagati si unguri udmr-ul astia tot ce se stie informati secrete din romania le impartasesc cu ungaria...? (mai mult)
Buna1 Va rog oferitimi cateva poze sau video personale cu Miley Cyrus! Cele mai reusite primesc Funda
Am o problema.Cand vreau sa pun un test pe Ceimici.ro nu pot.Am scris numele testului, categoria, descrierea si mai imi apare Ai varaiante de raspuns adaugate. Iar in dreapta imi apare Adauga variante...? (mai mult)
Cei din București... la ce școala invațați... sau cei care sunt acum la liceu, la ce școală ați invățat?
Stiti niste melodii gen Rude Boy de Rihanna? Daca da spuneti-mi si mie cateva.
De ce, cateodata imi merg meciurile de pe http://www.tvr.ro/FIFA2010/ sacadat? :-/ Spuneti'mi ce sa fac ca sa mearga normal... :)
am si eu o mica problema ...bag cardul de memorie in pc si normal mie mi se deschidea in G acum se deschide dar cand vreau sa intru intr-un folder anume din acel card zice please insert the disc? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!