Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Unde pot gasi foarte muste episoade cu Noua scoala a imparatului?
De ce tot ce e frumos trece repede?
Cine stie cum se numeau desenele din aceasta imagine http://i37.tinypic.com/2crrorp.jpg?
Cine joaca imvu va rog spuneti-mi cum pot fi vip?
Hey, stie cineva vreun program care se poate downloada free in care merge sa tai o poza cu tine si sa o pui langa alta de parca ai fi facut poza cu acea persoana?
Dupa ce am vazut urmatoarea stire:http://stirileprotv.ro/stiri/international/vezi-singurul-animal-nemuritor-de-pe-planeta.html, m-am hotarat. Vreau sa fiu meduza Turritopsis nutricula. Nu conteaza ca-i...? (mai mult)
De pe ce site pot download-a filme? De animatie, aventura etc. Dar sa mearga.
Am problema la jocul Singles2.Cand vreau sa intru in joc imi apare StarForce Proctetion Technology Check Disc, About, Exit, iar in stanga imi apare Deep Silver.Am dat tot ce era de dat dar in final ...? (mai mult)
Hey ofer fundita la cine imi spune cum se joaca Bonjour madame? Am auzit e ca fain dar nu cum se joaca, nu stiu regulile jocului?
Sunt coduri pentru bani in Lady popular?
Cum îmi pot mări dimensiuneaa imaginii de la profil, pe hi5? dau funditsăă:*
Sincer. un hacker mi-a spart parola si nu stiu cum sa o aflu. si stiu doar o intrebare de securitate. stiti vreo metoda sau ceva? Dau fundita
Caut un alt film:x din pacate chiar nu stiu actorii sau numele asa ca o sa va descriu ce imi aduc aminte din film:un cuplu(nu stiu daca erau casatoriti) stau intr-o casa in apropierea unei ape(care avea...? (mai mult)
Am sanii destul de mici. Ce sa fac pentru a-mi creste mai repede?
Ce parere aveti despre biserici neoprotestante si biserici protestante?
Cum pot sa pun in BRIFECASE documente...Tot ce vreua si apoi sa-l parolez?:) Dau funda pentru cel mai explicit raspuns:-*
Era o melodie nemteasca ceva de genu heinz drive politai. cum se numeste?/ si daca puteti dati-mi cateva melodi nemtesti mai cunoscute dar fara rock!
Sall`z. Vreau sa`mi fac si eu un ID nou. iar numele meu este Georgiana...imi dati niste idei cum as putea sa il fac va rog?:D Sa nu cuprinda neaparat si numele :D Multumesc anticipat!:D:X[Fundaa`]
Hallo. Am si eu un timbru din anul 1976. Ce pot face cu el? Il poate cumpara vreun colectionar?
Cu cine ati tinut la eurovision eu cu multe franta grecia ucraina germania si mai multe
Ce mai stiti despre cei care urmeaza sa dea examenul auto teoretic?
Cand pun o intrebare pe TPU cum pot sa le-o trimit si prietenilor de pe TPU?
Sall, cine are cont pe youtube dar sa aiba peste 18 ani, deoarece vreau sa downloadez videoclipul lui pakito-harmony, si nu pot decat daca am cont. daca se poate sa imi lasati linkul cu videoclipul ca...? (mai mult)
Cum se face să nu mai apară meniul pe ecran la nokia 6210? Help me pleasee! Mulţumesc anticipat! ^.^
Folositi acest cupon code pe imvu:S3XPUW4H6K
Ce parere aveti de liceul Marin Preda? a fost cineva la acest liceu sau este cineva de aici acolo? Raspuns urgent va multumesc anticipat
Care e cel mai naspa fel de mancare pe care l-ati incercat vreodata?
Unde pot sa gasesc toate episoarele de la _Pobres ninos ricos padres_?
Am si eu o intrebare intrebatoare.Tocmai am cumparat 2 papagali (ii puteti vedea in imagine)dar nu stiu ce nume sa ii pun baiatului (cel galben)fetei i-am pus numele Lena credeti ca i se potriveste? Si...? (mai mult)
O sa mai inceapa un nou sezon din "saracii copii bogati"? Daca da, cand? fundita:*
Ce site mai stiti ca Miss Bimbo? dau fundita pe cel mai complet raspuns.
Ati reusit sa rasuciti un biscuite Oreo ca in reclama?
Unde as putea sa gasesc si eu niste referate pentru spiru haret. help pls imi trebuie neaparat cine are :P.
Heei >:d< As vrea sa dau la stiinte ale naturii bilingv engleza, imi puteti spune cate ore de engleza o sa am si la ce voi da teza? Thx.
Prietena mea lucreaza la o banca, provine dintr-o familie de profesori, acum a intalnit un barbat rocker si motociclist, cu par lung, cu blugi rupti, cu haine de piele. Are multa teama in a iesi cu...? (mai mult)
Ce gesturi facute sau ce cuvinte rostite de iubiti/e, de prieteni/e v-au ranit cel mai tare?
Ce numar sa formez pentru imi afla numarul de comote (nu am credit pe cartela pentru ca sa sun )Cum sa imi aflu numarul? Astep raspun s pls
Cum imi pun pe winamp video? Adica imaginile alea care se tot misca in mai multe modele si culori. Dau funda!:D
Ce intra la infidelitate? Doar sexul cu altcineva? Saruturile, mangaierile? Iesirea la suc cu cineva cunoscut pe net, dar fara sex?
Prietena mea este casatorita de 3 ani si astazi a aflat ca in urma cu un an cand sotul ei a vrut un al treilea abonament la telefon si ea a zis nu, din cauze financiare, el a mers la fosta iubita pe care...? (mai mult)
Sunteti Pro sau Contra Intalnirilor online de pe Facebook si MySpace? Argumentati-va parerea! Va multumesc!
Help me! Ce site-uri de jocuri stiti? (gen our world)
Cum se cheama melodia care are la inceput un vers asa:10 milion fireflies.mersi
Trasul de fiare iti stagneaza cresterea?
sunt noua si nu prea stiu chestiile astea cu fundite si toate alea de pe TPU. poate sa imi zica sh mie cineva despre astea... plz? :)-(daca o sa nimeresc dau si eu funda. dupa ce aflu cum se face)? (mai mult)
Cum obtine permis auto o persoana cu dubla cetatenie, romano -..., in Romaia? unde s-a si nascut! Are card de identitate dintr-o tara UE.
Cine credeti ca va castiga campionatu mondial?:D
Cate episoade are triunghiul iubirii?
Stiti unde gasesc si eu episoadele din triunghiul iubirii? adica de la episodul 94 in sus?:X:Xplsz dau fundita:X:*:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!