Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce marime purtati la pataloni?
Buna am terminat acum clasa a 8a si nu stiu ce sa fac. eu vreau sa fiu mai libera fata de parinti si nu stiu ce sa aleg un liceu din buc sau unu din ilfov de la mine... dau fundita. tinand cont si de? (mai mult)
Vreau si eu melodii gen kevin lyttle turn me on
Mai stie cineva acele desene cu Tom Sawyer and Huckleberry finn? daca da! rog cei care citesc si stiu sa imi sugereze unde le pot gasi!
Ati spart vreodata pahare la banchet?:))
Am 12 ani si totusi vreau sa vb ceva serios.Cred ca din clasa a III-a nu am mai simtit ceva pentru o fata si totusi vreau sa imi fac o prietena chiar daca nu o iubesc asa tare si nu stiu cum sa procedez...? (mai mult)
Lichidul acela din penis transparent nu e sperma? daca nu. ce e?
Aceasta intrebare face parte din asa zisa "incredere in prieteni" cica. Povestea mea:am fost acasa la mine cu 3 prieteni ca sa imi strang axul de la skateboard. Apoi am luat skateboard-ul in mana si am...? (mai mult)
Crede-ti in destin? poate cineva sa imi defineasca destinul? O zi frumoasa va doresc
Hei vreau si eu sa fac ceva in timpul vacantei si as vrea daca se poate sa ma ajutati...as vrea sa imi ziceti ceva un"job" daca se poate numi asa am 15 ani.si as vrea sa fac macar catusi de putini banii? (mai mult)
De ce majoritatea userilor specifică în corpul întrebării că vor da fundiță? Nu ăsta e scopul principal și implicit al site-ului, cel care pune întrebarea să aleagă și cel mai bun răspuns? Utilizatorul...? (mai mult)
Cine are licenta pentru programul de editat poze photoinstrument?
Vreau si eu mesaje de despartzire pentru clasa a 8a.:(((((((((((dau fundita:*
Am o stare destul de naspa și as vrea ceva sa ma înveselească asa ca va rog dați--mi și mie niște video amuzante. Mulțumesc.
Dati-mi si mie niste idei cum sa-mi fac parul maine la reuniune! dau fundita! [va rog spuneti-mi urgent.:X:D]
Buna am o mica problema am buzele micute si subtiri nu ca nu mi-ar place dar exista o solutie sa le mai maresc doar putin? sau macar sa le ingos putin fara operatii, injectii cu toxina botuolinica,...? (mai mult)
Hei. As vrea si eu sa vad niste filme mai faine. Dar dinalea care au legatura cu dans. Adica gen You got served sau Step up. Ce mi-ati recomanda? :D
Ce site-uri stiti exemplu(baschet fotbal wrestling) dau fundita?
Ce parere aveti? e buna varianta biblica cu intoarcerea celuilalt obraz sa fii lovit din nou de cel ce te-a suparat? nu e mai buna legea talionului? astept pareri!
Inspirata de ultima postare poetica de pe site-ul mama, incercata de multe alte chinuitoare/chinuite creatii obositoare, va propun sa facem un top. La "Zmeura de aur" imi fuge mintea, dar sunt democrata...? (mai mult)
mai exista in ziua de astazi prietenie adevarata? Eu una nu cred. Daca voi aveti astfel de prieteni va rog da-ti exemple.
Cum a fost scoala in anul asta? V-ati descurcat?
Hello!:-S Fetelor `...nu stiti cum as putea sa`mi fac parul pentru BaNkEt? am par skurt `pana la umerii...help pls :D:D:D [FuNdItZsA:X]
Cum e atunci cand te indragostesti de cineva sa fie dragoste reciproca?:X
Curiozitate: ce se intampla cu unghiile daca nu mai sunt taiate? De ce se ingroasa ele? :)
Buna :) am o mica problema :D am buzele micute si subtiri :(nu ca nu mi-ar place dar exista o solutie sa le mai maresc doar putin? sau macar sa le ingos putin :D fara operatii, injectii cu toxina botuolinica,...? (mai mult)
Cum as putea sa curat ochelarii de vedere? eu ii sterg des cu materialul ala fin care m-i l-au dat cand i--am cumparat dar tot nu sunt asa cum mi-as dori eu si de la o vreme am un punctulet mic pe...? (mai mult)
Cine stie pe cat e camp rock 2?
De ce baietii mai mari se indragostesc de fete mai mici? ex.: baiatu are 20 fata 14.am o prietena in acest caz.si nu pot sa-mi dau seama cum acel tip se uita la ea.
Cum imi pot schimba imaginea de profil de aici, de la TPU?
Cum vi se par versurile aceastea eu le-am compus si cred ca la majoritatea li se potrivesc? 1.Cate am pierdut eu in viata mea Nici nu mai stiu, nu ma pot resemna De cate ori stau si ma gandesc Amintirile...? (mai mult)
Cum pot sa sterg toate adresele pe care am intrat? Mentionez ca am Internet Explorer
In filmul "The eye" cu Jessica Alba... pana la urma cine este donatrul ochilor? :D
Hei am si eu o intrebare.De fapt am nevoie de o parere ceva.De cateva zile sunt cu un baiat de 19 ani si mi se pare cam mare pentru mine.eu avand 15. dar el a zis ca nu are nimic impotriva.Totusi nu stiu...? (mai mult)
Cand te uiti la ora fixa inseamna ca ``te iubeste CINEVA`` ``sau te iubeste CEL PE CARE IL INDRAGESTI``? ma uit foarte des.in fiecare zi si ma cam enerveaza de-acum...deoarece baiatul pe care-l plac nu? (mai mult)
Ce jocuri mai stiti ca si mb? Missbimbo adica. Ofer funda
Buna ma ajutati? cine are kaneva si a creat haine ma ajutati sa creiez si eu haine? dau fundita:)
Bun găsit tuturor crede-i că ochii te pot durea şi de la plîns? Că în viaţa asta mult a-m m-ai plîns, la propriu nu la figurat, păi la 14 ani m-a călcat o maşină, din cauza asta a-m stat...? (mai mult)
Buna! Eu am telefonul nokia 2630 si am o problema...cand intru in anumite locuri(mesaje memorate, mesaje trimise) mi se inchide telefonul. Din ce cauza si ce as putea sa fac? Multumesc frumos :).
Pe o scara de la 1 la 10 cat i'ati da la mel asta? :D http://www.youtube.com/watch?v=Mxlne4YDow4
Voua ce v-a aduce noroc? este facut de voi? va spun si eu : eu am o piatra care imi tine noroc :)
De unde pot download-a jocul Sims? Nu conteaza 1 2 3.
Sunteti pe aici care ati facut sau faceti cursurile pentru. asistent medical? cum vi se par?
Va rog sa imi spuneti si mie un program cum e google maps sau google earth sa pot sa imi vad si casa daca se poate.mertsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'
Cat si cum afecteaza stresul sanatatea organismului? Ce remedii pentru a scapa de stres stiti? Stresul ingrasa? Pt ca, dieta pe care o tin, nu da rezultate. Din contra, iau in greutate desi mananc foarte...? (mai mult)
Stiti cumva daca se gaseste telecomanda Dolce TV de vanzare individual?:D
Stiti cumva daca atunci cand mergi sa te inscri ca donator de sange iti lipeste o eticheta mica pe buletin cu un cod?
Cine a fost in coreea? vreau si eu sa ajung pe acolo si sa stiu ce fac?:)
Cine are cont de membru pe club pinguin?
M-ai am o problema legata de Sims 2.Nu ma lasa sa folosesc deloc Build Mode.Stiti voi de unde vospesc, pun geamuri si usi etc... dc? P. S.:Am destui banui.nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva.? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!