Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Cine are cont de membru pe club pinguin?
M-ai am o problema legata de Sims 2.Nu ma lasa sa folosesc deloc Build Mode.Stiti voi de unde vospesc, pun geamuri si usi etc... dc? P. S.:Am destui banui.nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva.? (mai mult)
As avea si eu o nelamurire...am vazut ca mai peste tot se dau teste psihologice(la admitere) as vrea sa stiu si eu in ce constau aceste teste, daca se poate sa primesc si cateva modele! Toti? (mai mult)
Am un semn mare pe nas, parca ar fi o pata dar de culoare mai inchisa decit a pielii! ce sa fac ca sa-mi treaca, uneori pling din cauza asta, mie de ajuns ca am alunite pe fata maricele, dar aceasta...? (mai mult)
Salutare tutoror, prietena mea cea mai buna are buburuze pe picioare si pe maini adica niste besici rosii mici, de mica, parca ar fi alergie dar nu e, si vreau sa o ajut, ia-m zis sa plece la doctor...? (mai mult)
Cine imi da si mie un cont la Ilegal mt2? plzz plzz plzz plzz
Cine imi da si mie un cont la Ilegal mt2.plzz plzz plzz
Niste filme de de aventura, actiune si dragoste combinate stiti?
Ca tot vine vacanta, ce planuri aveti?:)
Am o problema urgenta! Joc Sims 2 si cand vreau sa bag o parola pentru bani(scuze ca trisez:P)stiti ca tebuie sa apesi ctrl, shift si c. apoi trebuie sa apesi pe o litera la intamplare si sa dai...? (mai mult)
Cine stie un program de editat videoclipuri?
Din ce film e imaginea aceasta? :D Parce unul cu Brad Pitt :P thnx :)
A fost cineva la ceva pensiune din Craiova?:D Sau daca a fost cineva la pensiunea "Flormang"... ce parere aveti?
Cum iti dai seama daca o fata te place ?
Ce sunt "elicopterele negre"? Un lucru stiu ca nu sunt pasnice, si doar atat!
Cine are facebook? dati-mi si mie adresa voastra plzzzzz :P:Dvio dau si eu pe amia:D
Voi aveti un jurnal unde sa va scrieti gandurile?
Asi dori niste site-uri cu oracole.
Vreau sa va povestesc ceva, care este adevarat, mi se intampla mie...deci eu de ceva timp visez o fetita... dar e mereu aceeasi, si in vis e fetita mea.cateodata e trista, cateodata e vesela:-ssvorbeste? (mai mult)
Stiti jocuri virtuale pentru fete de 9-10 ani?
SaL`z. :) Nu stiti cum pot p0sta poze pe internet? [FuNdItZsA]
In brosura cu licee la liceul mihai eminescu ( bucuresti) la filologie este o singura clasa si aceasta este intensiv franceza. vreau sa stiu daca se da examen de limba franceza pentru clasa de intensiv.va...? (mai mult)
Cum scap de tonul de asteptare de la Orange? L-am activat dar m-am saturat!
Cine are cont pe conquiztador sa jucam?
Help! Imi puteti zice niste retete.pentru varamea, sa le faca acasa, are 13 ani, ceva usor de facut,. Nu sawiciuri sau din astea...Pls.Fundita!:X
Nu stiu de ce nu-mi merge messul, numai pe meebo sau yahoo.Ma puteti ajuta? dau funda.
Care cuvant caracterizeaza cel mai bine imaginea Romaniei pentru tine? Care este cuvantul care caracterizeaza Romania in afara statului? In Uniune de exemplu? Sunt foarte curioasa de raspunsuri!
Hello all! care este cel mai tare si frumos joc pe care lati jucat!
Care sunteti pro si contra melodiei Andreei Stan -Lolipop? si de ce sunteti pro/contra?:D
`ello. :*. cine imi da un site cu coduri pentru. adaugarea prietenilor... a fives-urilor si a commurilor? dau fundita :*. :x.
Care este comoara cea mai de pret a omului? Astept parerile voastre pe aceasta tema, stiut fiind ca toti gandim diferit, datorita unicitatii noastre.
Cine imi da si mie un link de unde pot download-a filmul The Last Song? Care starurile sunt Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus, Liam Hemsworth.
Cel mai bun fotbalist din lume ever? Numiti unul singur.
De ce sunt necajit? Vad si aud multe lucruri in jurul meu, oameni disperati de saracie, oameni parasiti(batrani, copii)batjocoriti, tineri saraci si nefericiti, fara viitor, situatia economica si...? (mai mult)
lucrez in belgia de 1 an si 6 luni. Zilele trecute in urma unui conflict cu seful, m-a trimis acasa si mi a spus ca se mai gandeste daca ma ia inapoi sau nu, asa ca am hotarat sa nu ma mai intorc...? (mai mult)
Cati ani are Phoebe Tonkin?
Ce va place cel mai mult din tara noastra, Romania? Mie imi place cel mai mult din Romania, regiunile muntoase Bucegi, Retezat, zonele din Transilvania, Banat, ape curgatoare curate, dar nu imi...? (mai mult)
Mi-am facut de curand un cont pe myspace si nu pot schimba layout-ul :(... Vreau sa pun altul de cat cele de la ei, am tot incercat sa-l schimb dar pur si simplu nu apare. Help :( (Fundita).
Stiti cum se numeste baitelul Nicoletei Luciu?
va place zack efron? daca da de ce? sau daca nu de ce?
Primaria, guvernu chiar nu face nimeni nimic pentru sinistratii din Dolj? Acum s-au mutat in tg-jiu si cersesc pe la usi de mancare, bani, dorm pe strada, pe la scari Numai de 1 ora au venit 4 oameni...? (mai mult)
Cine credeti ca va castiga Campionatul Mondial? Eu tin cu Spania. voi cine credeti?
Era o melodie care cred ca zicea"I's disgusting"ceva de genul, stiti cum se numeste?
Care sunt site-urile accesate de voi cel mai des?
Hey! am de facut o compunere pentru clubul IMPACT este un club care ne infata chesti noii si se ocupa cu chesti funyy.si trebuie sa fac o compunere si nu stiu ce sa scriu in ea trebuie sa spun de ce imi...? (mai mult)
Oare dorul de ce nu se incadreaza la categoria boli? Dupa voi?
Am o mare problema! Am doua prietene A si M. M a devenit cam fitoasa si nu o mai baga in seama pe A, dar A i-a zis ca s -a suparat pe eaLa randul sau, M a fost nepasatoare cand A i-a zis asta.Si...? (mai mult)
Ce materii studiezi la şcoala vieţii? Ce notă îţi acorzi la fiecare materie? Care e media generală? Când crezi că vei absolvi? Vei primi magna cum laude?
Nu pot sa dorm singur.Ajutati-ma.Stau cu tv aprins da nu merge mereu trucul.Am 13 ani.
De ce cand vreau sa bag melodii sa scot poze prin programul samsung studio pc imi apare nu este conectat USB dar USB e conectat ca prin USB se inkarka si telu si arata se incarca de la USB nu e dar d la...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata in ocean
Esti pasionat de lumea oceanelor? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta.