Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Care este fiinta sau lucrul cel mai important din viata vostra! Care ma impresioneaza dau fundita;-)
Daca puteti, va rog ajutati-o pe aceasta fetita: http://mariabeatrice.wordpress.com Eu transmit acest lucru mai departe, nu o cunosc personal pe fetita.
Ce jocuri tari stiti de download-at?
Ma duc la bazin cu niste colegi :x ce trucuri pentru a parea simpatica, replici sau glumite stiti?
Stiti vreun program de pe net unde pot vedea la altu in pc mai exact sa vad ce vorbeste pe mess cu alti daca stiti ziceti-mi si mie cum se foloseste sau adresa de unde il pot descarca dau fundita normal:X:X...? (mai mult)
Daca am pe primul semestru media 10 iar pe semestrul al 2-lea 9, media anuala la acel obiect este 9.50.In catalog ce nota se trece 9 sau 10?
Ce porecle stiti pentru numele Ana si Alecsandru(sasa)?
cine merge la Calderon (Timisoara) sa i-a lectii de italiana pentru a intra la liceu? cam despre ce ati invatat pana acum ca vreau si eu sa merg astazi.
Vreau si eu idei de e sa scriu pe tricouri la sf clasei a 8 a...plllzzzzz...pentru cele mai multe si cele mai frumoase dau funda!:*
Stiti unde a filmat INNA melodia Deja Vu? Dar Amazing?
Salut.Deci eu am nevoie de un site unde pot pune acolo poezii, compuneri, esee, etc. toate alcatuie de mine. ajutati-ma va rog mult.Ms anticipat. Astept cu nerabdare raspunsuri.
Eu stau in bucuresti sectorul 6 si nu stiu e prea cald afara si plus ca sunt si tantarii ce sa fac casa uit de caldura de afara?
Salut la toti! Stie cineva cum se numeste melodia de la un joc cu biliard online? Jocul il puteti gasi intrand pe goolge cautand "biliard online" iar apoi intrati in aII-a varianta de la google iar jocul...? (mai mult)
A venit sesiunea, am trei examene saptamana asta, dar nu am niciun chef sa invat. Ce pot face in privinta asta?:(
Mai baieti, ce vreti voi de la o fata/femeie? Ce poate sa faca respectiva sa fie totul bine si frumos?
SALL...am un sony ericson w205! ce parere aveti despre el e bun?
Mai are cineva apa calda in Iasi? Ca am inteles ca CET-ul a sistat in tot orasul apa calda pentru niste lucrari la reteaua de termoficare.
Cine stie site-uri cu exerciti rezolvate de clasa a 9 a la matematica? dau fundita si un pupic :-*
Unii oameni spun ca minciuna este facuta pentru a te scoate din unele situatii urgente... dar de ce sa mintim si sa nu spunem adevarul - care este calea cea dreapta?
Ce vrea o femeie? In ciuda celor patru ani de cercetare a sufletului feminin, nu am izbutit sa gasesc o justificare.
Ce site-uri cu jocuri super tari stiti?
De ce oamenilor le e frica de ce nu vad sau simt? Sau mai rau, desi nu stiu nimic despre subiectul discutat, il contesta si arunca cu tot felul de argumente absurde?
Hai sa facem un top 3 ( scrieti parerea voastra) al celor care ar conduce bine tara asta, orice, oameni din trecut, prezent, ...ne mai si amuzam outin.
Pentru a te logodi trebuie facuta o slujba la biserica neaparat?
Am par pubian si in zona anusului. Trebuie sa il rad sau nu? Sau ce trebuie sa fac?
Votati si voi aici Pro sau Contra(de preferat pro:P) Caci inca nu sau strans destule voturi pro:) http://www.tpu.ro/conversatii/v-ar-placea-sa-se-puna-si-categoria-filme-printre-categoriile-celelalte-am-observat-ca-exista-categoria-muzica-asa-ca-de/...? (mai mult)
De ce unor romani le este frica de regionalizarea Romaniei? Pentru noi ar fi mai bine, fiecare regiune sa gestioneze singur problemele economice, cum este si Germania, Elvetia, Anglia, etc.
Ce show-uri de wrestling mai sunt cum ar fi (wrestlemania extreme rules over the limit)
Care sunt piesele voastre preferate? ce cantareti prefrati?
Stie careva cum pot ajunge de la Unirii, la Sos Pantelimon? Ce mijloc de transport sa iau? Va rog urgent!:)
Hello all :) Am nevoie de ajutor. Sunt in clasa a 7-a si trebuie sa aranjez clasa celor de a 8-a.Are careva niste idei.geniale?:>:D Astept.:D pls.:o3
Ati dori sa se faca regionalizarea Romaniei? Pentru noi ar fi mai bine acest lucru.Fiecare cu regiunea lui cum este si in Germania (landuri).
Cum pot sa imi dau seama ce gramaj au niste cercei din aur? Mentionez ca pe ei scrie 585 :-/. Multumesc
Neata! Ce face mai exact un promoter? Am fost sunata de la o firma Wave Division, pentru un interviu pentru postul de promoter.Si vreau sa stiu exact despre ce este vorba:)
Heyyy! Buna! mi-a placut de un tip, si lui de mine. Ma rog:d... e mai complicat. As vrea si eu niste statusuri pe care sa le pun sa ii atrag atentia. Tnx:X
Neata...Am nevoie de putin ajutor la engleza:d cine se pricepe. Am propozitia ca exemplu : There aren't any sandwiches left so I WILL have a biscuit. Care este intrebarea mea: Dc au pus WILL si nu 'LL?? (mai mult)
Ce machiar ar merge sa mi fac daca am o rochie rosie, ochii caprui, si tenul deschis la culoare si sunt bruneta?
stiti cum as putea sa iau sonorul unui videoclip? sh cu c program?
Dintre urmatoarele licee la care ati merge:Victor Babes, Dimitrie Bolintineanu, Constantin Brancoveanu sau Lucian Blaga? care vi se pare mai bun?:d dau fundita celui mai bun(raspuns) ...promit
Ce va doriti de la viata?
Cum pot sa imi fac si eu o gasca? Tinand cont ca nu prea cunosc pe nimeni. Sau un prieten ceva.am avut dar de scurta durata.Sunt un pic timida.Ma gandesc cum sa ii abordez sa ii cunosc, dar doar 2 metode...? (mai mult)
As dori si u sa stiu niste programe cu care pot realiza filmulete mici pentru Youtube. Ma puteti ajuta cu niste nime de programe bune pentru asa ceva?
Justin Bieber, Miley Cyrus, Lady Gaga si nu mai stiu cine; ma gandeam astazi (dupa ce am vazut o emisiune la tv) la pustii de 12-16 ani, ce amintiri vor avea ei( peste multi ani)din adolescenta? eu...? (mai mult)
Pentru baieti:d... ii aratati unei fete cand o iubiti?
Am un samsung s5230 si nu stiu sa ii schimb melodia de la mesaj.merge schimbata?
am un telefon touschreen Samsung S5230.stiti cumva cum se poate schimba melodia de la mesaj? se poate schimba? dau funda celor care ma ajuta.
Ce parere aveti despre Sony Ericsson w205? fundita la cel mai bun raspuns:)
Se pot adauga teme de pe internet pentru schimbarea infatisarii intr-un blog ( facut gratuit ) de la wordpress?
doresc si eu o melodie dar nu o gasesc nicaieri :((( asta: http://www.youtube.com/watch?v=wx984oX0Au0 bagati id meu:cony_yulie2007 daca aveti melodia :) Dau 10 funda :X :)))
Cum vad "dau fundita" cum ma apuca pandaliile... asa ca fara suparare dragi utilizatori TPU care folositi "dau fundita, dau fundita"... va taxez fara mila! Nu credeti ca aceasta nu e o motivatie pentru? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Anime-uri
Iti plac anime-urile? Afla cat de multe stii despre cele mai cunoscute dintre ele!