Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Eu sunt eleva in clasa a IX-a la sectia de filologie.Acum trec pe a X-a. As dori sa stiu daca este posibil un transfer la sectia de pedagogie din acelasi liceu. Daca da, ce probe trebuie sa dau si...? (mai mult)
Cum se poate scapa de fobii, frici...cum este frica de singuratate, sau de intuneric etc?
imi puteti da un site cu poze cu portocale emo?
Cat costa depunerea unui dosar de inscriere la facultate?
Buna! Acum ceva timp mi-a fost furata parola de la id. Mentionez ca mi-am facut altu dar nu mai am toate id-urile din lista respectiva... aveam multe conturi cu acea adresa si am neaparata nevoie de ea.Raspunsurile? (mai mult)
Va rog frumos...nu stiu cum se dau mass-uri pe mess. Imi spune cineva? (cat mai multe raspunsuri)
Stiu ca suna ciudat, dar...Cu ce sa ma imbrac maine in excursie la Sinaia?
Trebuie sa fac un proiect pentru la scoala despre o tema anume pe calculator. Imi trebuie un program pe care pot sa fac proiectul dar sa fie ca un filmulet, dupa cateva minute, scunde sa se schimbe singur....? (mai mult)
Cum va vedeti in viitor?
Ce e aceasta fundita? cum o obtii si cum o dai? sa nu rideti.azi am descoperit acest site. e super
Imi spuneti si mie niste trucuri de magie explicate, sau sa-mi dati un site unde pot gasi? Funda:).
imi puteti da si mie pls un bunny hop pentru cs 1.6 si cat mai bun dau funda pentru. cel mai bun:)
Http://www.youtube.com/watch?v=ciYk-UwqFKA Am găsit filmuleţul acesta pe site-ul lui Mihai Bendeac şi am vrut să-l împărtăşesc cu voi. Când văd sau aud depre astfel de cazuri realizez cât...? (mai mult)
Ce parere aveti despre faptul ca se vrea dehumarea sotilor Ceausescu? Voi ce parere aveti? Sunt sotii Ceausescu ingropati in Ghencea?
Stie cineva de unde pot sa cumpar cablu USB la nokia 2333? Dau fundita :D
Care are cont pe deviantart?
Pe o scara de la 1 la 10, cat de mult va plac copii? De ce?
de la un timp au inceput sa imi apara cearcane. Cum sa fac sa imi disapra ca arata oribil.De la ce apar oare cearcanele?
Cine stie sa faca poze wallpaper?
Exista oameni care nu au nici un talent?
De ce se inmultesc " anonimii "? Ma deranjeaza sa raspund la anonimi, cand e un nume simti ca e o persoana, cand e anonim.parca vorbesc cu peretii.
Cel mai horror film pe care l-ati vazut:)
vreau sa stiu si eu un site unde pot gasi denumirea stiintifica a insectelor si poze cu ele.Imi trebuie pentru. insectar
De unde pot lua teme pentru samsung c3050? plss
Ce inseamna gie?:-? multumesc
Un om care spune despre alt om ca e naiv, e naiv. Voi ce spuneti?
Acum mi-a venit idea` sa fac un screen saver dar am uitat cum pot sa fac unul cum vreau eu...cum il pot face?:-? spunetzsimi`pls ca am uitat [funditzSa]:*
Exista vreun site pe care sa pui un numar de telefon ca sa iti zica in ce retea este?:Dmultumesc anticipat
Buna-ziua. Am nevoie de un sfat.In seara asta am banchetul de sfarsit de an scolar si am ca incaltaminte un pantof decupat dar in spare este ca o sandaluta, cam ca aici : http://www.menbur.eu/gsbase/imagenes/084154402.jpg...? (mai mult)
Perusul meu doarme de cateva zile de cand l-am inchis in cusca si l-am mutat in buc ca a nascut sotia dar mananca bea si apa deci... sfaturi ceva?
Chestionarele de pe www.drpciv.ro sunt aceleasi cu cele date la examen categoria B?
Ce curiozitati stiti? Pentru fundita vreau cat mai multe! Incep eu cu cateva: 1) Nu putem sa ne pupam in cot 2) Coca-cola la inceput era de culoare verde 3) O vaca poate sa urce scarile dar nu poate...? (mai mult)
sunt Andreea si. am o problema. Odata am fost cu o fata sa isi cumpere niste adidasi si i-am spus ca vreau si eu si ea mi-a promis ca o sa imi ia si mie peste o saptamana. A trecut o luna si cica...? (mai mult)
UN site va rog de unde as putea descarca The Mosh feat Adina - Dilema.am cautat pe net. da nu am gasit... dau fundita :X:X
Are cineva id-ul real al lui Inna?
Ce melodii ascultati? Pt cea mai tare fundita;)!
Ce ar trebui sa invat ca sa ma pregatesc pentru clasa a 7? Dau funda...
De un timp cand vreau sa vad ceva videoclip pe net sau sa ascult muzica...videoclipul merge putin si dupa aceea` se opreste! Asa se intampla cu toate! Nu stiti ce pot sa fac sa nu mai fie asa?[fundita]? (mai mult)
Are ceva daca purtam verighetele inainte de a ne casatori?
Are ceva daca port verigheta inainte de casatorie?
Cine e de acord cu mine ca nico e regina hip-hop'ului romanesc? http://www.youtube.com/watch?v=d6CyvUwJ0kU,are o voce superba in mel asta
Salutare amici! spuneti-mi va rog:pe skype ia-m redenumit pe toti prietenii mei, si vreau sa fie cum ei insisi si-au scris name-ul! si nu stiu cum sa-i revin la name-ul lor original!
Cine poate sa-mi dea si mie GTA San Andreas? sau sa-mi spuna un site de pe care sa-l descarc...plzzz fundita
Valentin Ceausescu a primit acordul de dezhumare al parintilor pentru determinare ADN. Ce ziceti.sunt in groapa de la Ghencea sotii Ceausescu? de ce nu s-a dat acceptul pana acum?
Imi dati si mie site-uri unde imi pot face oficial website?
Hey! am primit o bratara de argint pe care scrie 925 o pot uda? mi s-a mai intamplat sa-mi cumpar de argint si sa mi s-e inegreasca urat.pe cele care sunt placate cu argin scrie un numar cum pot sa vad...? (mai mult)
Am o prietena pe nume Erika.Desi eu sunt mai mica, ea ma iubeste ca pe o fiica[[[[Din cate stiu eu]]]. Am vrut sa ne intelegem dar ea a ras de mine ca o prietena de a ei Alice. Nu inteleg de ce? Voi ce...? (mai mult)
Hey! unde este mumoasa noastra :))?
Ce ar trebui sa invat ca sa ma pregatesc pentru clasa a 7? Dau funda :)
Auziti, ma macina rau si pe mine o curiozitate, credeti-ma. La o intrebare despre citatul vostru preferat, eu am raspuns " Dumnezeu a murit. " Friedrich Wilhelm Nietzsche. Reactia imediata fost ca am...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!