Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Am pus recipientele din care mananca hamsterul la fiert, fiindca asa scrie pe un site ca este bine pentru hamster, dar, recientele s-au topit. Dc s-au topit, ce nu am facut bine?
Vreau sa-mi fac un cont pe twitter! cine are sa-mi spuna cum e acest site1Apropo stiu cum se face nu am nevoie de intructiuni
Vi se pare viata fara sens? si daca nu, cum ii dati sens?
Cui ii place Avril Lavigne? Piesele acestea va plac? http://www.youtube.com/watch?v=grDwCFN-vzI http://www.youtube.com/watch?v=lcXN8Nl-8BM
Care este gem code ourworld de saptamana asta ca nu mai merge toolbaru pls
Ce gen de muzica asculti?
Ce semnificatie au trandafiri negri?
Cum comentati textul acesta? "Nu se poate legifera ca saracul sa fie liber iar bogatul in afara libertatii. Ceea ce primeste o persoana, fara a fi muncit pentru aceasta, trebuie produs de cineva, care,...? (mai mult)
SAlut! am o intrebare unde gasesc epissodul 1 si 2 din cameleonii dr in romana? plz dau funda
Salut :D spuneti-mi si mie nish filme de groaza. si cand zic groaza ma refer la acele filme care fac sa-ti iasa inima la 2 m de piept:D Si daca mi stiti ceva de actiune, comedie. etc Multumesc!
Cum vi se pare sa aveti un oracol?
Ce sa fac sa nu mai imi apara mereu asa dupa ce vreau sa trimit un mesaj? Atentie! Pentru a trimite acest mesaj, este nevoie sa confirmi adresa de e-mail. In acest scop, un e-mail a fost trimis la...? (mai mult)
Salut.Ieri era sa imi rup degetul de la mana(degetul mic). Nu mi s-a umflat! Dar ma doare ingorzitor. Ce e de facut? Care e cauza durerii?
Va-ti gandit vreodata ca razbunarea impotriva celui care v-a deranjat cu ceva, sau in cel mai rau caz v-a facut vreun rau, este singura solutie de-a va calma nervii? Majoritatea persoanelor pe care...? (mai mult)
Am nevoie de niste sfaturi sau cel putin sa ma asculte cineva. Ma simt coplesita de probleme, de 3 zile nu mai stiu sa zambesc :(. Deci daca va amintiti de baiatu care ma place si a incercat sa ma sarute,...? (mai mult)
Dacă ai putea acum să te proiectezi în viitor, în ultima zi a vieții tale și să îți iei un interviu, care sunt trei întrebări pe care ți le-ai adresa?
Dati-mi si mie id-uri de GM GA SGM la ori ce metin m-ar interesa la empire si metin2ro
Cine are hack la metin2 empire pentru pescut automat sau ori ce hack ma intereseaza mai mult cel de pescuit
As vrea sa intru la liceul Ion Ghica la profilul turism si alimentatie dar nu prea stiu ce e acolo, despre ce e vorba? ce materii se fac? se face practica? se face si engleza? ce poti sa devii? ma scuzati...? (mai mult)
Mai pe romaneste, ce sunt aia carcalaci? Ati intalnit?
Mâine (04.iunie.2010) am banchet. Am şi eu o întrebare : Trebuie să invit o parteneră de dans înainte de banchet sau la banchet? Sunt cam || cu dansurile, dar totuşi vreau să ştiu. Voi cum aţi...? (mai mult)
Ce persoana va aduce cel mai bine aminte de copilaria voastra?
Ajuta'ti'ma va roog:((. imi apare un herpes.sau ceva de genu in interiorul buzei.nu chiar in interior;)). si maine am banchetul. spune; ti'mi va rog ce sa fac sa imi treaca repede ^:)^
O verişoară de-a mea, a fost centrul atenţiei la o nuntă a unei colege ale ei de muncă. Cum intrase pe uşă, toţi ochii erau la ea. Dar mândria i-a fost smulsă de pe faţă când a-nceput mireasa...? (mai mult)
Ce inseamna cand visezi un caine in mai multe culori? Era si stapanul il tinea in lesa, el era mare si parca se schimbau culorile pe el.Verde, rosu, mov.Chiar nu am gasit semnificatia pe site-uri de vise:D....? (mai mult)
Vreau descrieri pentru a-mi edita poze si sa pun descrieri dar nu stiu ce ...As vrea niste descrieri despre iubire, distractie si prietenie... Dau Funda! va multumesc!
Ce path stiti la fifa 08 pentru suporteri sa cante mai tare si mai multe?
Seara la voi merge MSN-ul? la mine nu, ce as putea sa fac sa mearga, cred ca e ceva problema de la net. Cine mi-ar putea explica cum sta treaba?
Cand e Romanian Music Awards 2010? Pe ce post va difuza? Unde va avea loc?
Care imi recomanda si mie un antivirus care sa nu imi incetineasca pc-ul mai ales la start-uo si sa fie foarte bun?
In ce tari ati fost? sau unde a-ti vrea sa mergeti? (eu stau in austria, viena mai exact) ati fost careva si pe aici?
Vreau si eu hack la 4story va rog dati-mi un mai cu linkul de unde pot sa-l iau la adresa dziuzenschi_stefan.
Cum schimb parola unui id? urgent
AJUTOR! Va rog : deci suntem 3 prietene iar prima e A a douaB a treiaC eu sunt c da si eu ma inteleg fff bine cu fata a si cu fata b deloc ...acum vad ca sunt ambele pe invizible (mai am un cont si asa? (mai mult)
nu stiu ce am facut ca-mi apere scrisul mic pe site-ul asta ! ce sa fac? ajutati-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
E prima data cand scriu aici, m-am despartit de logodnicul meu dupa 5 ani de relatie, a fost o despartire amiabila, si la 2 saptamani el e deja cu alta fata si are ganduri de casatorie cu ea, e posibil...? (mai mult)
Sall.imi puteti spune unde pot descarca "jurnalul intim al laurei palmer", cartea sau filmul plz fundita.
Salu TPU! Joc metin 2 (in timpul liber)si as vrea sa-mi mai fac inca un luptator pe aceleasi cont Pot face acest loucru daca da imi explicati cum se fac? Multumesc anticipat si va rog frumos fara...? (mai mult)
Ajutati'ma va rog cu un discurs pentru sfarsit de clasa a 7-a... spre colegii din a 8-a si spre profesori... :)
Imi puteti scrie si mie linkuri de unde pot lua hack pentru 4story? Va rog frumos!
Sunteti plictisiti? Am doar eu impresia? Parca a disparut entuziasmul unorade a se distra cu TPU, este asa?
Unde este scoala de bike, role, skateboard pliz vreau sa ma inscriu
Am o problema, nu am inspiratie, si as vrea sa faceti niste poezi, cu Prietenia...prietenia adevarata, , , , , prietenie falsa.e.sau una cu titlul"nu te-am vazut niciodata naturala " :D.mersi? (mai mult)
Cum stiu daca ma place sau nu un baiat? mie imi place de el. el a fost cel care mi-a cerut id-ul.asta e un semn.inainte de asta nici macar nu vorbeam.
Este bine sa imi albesc dinti cu sare? care sunt cele mai bune metode?
Hey :) Daca mi-as lua un samsung corby la liber de la orice alt magazin in afara de vodafone mi-ar mai da la el si carcasele acelea cu modele sau numai una? Stiti ca la vodafone iti da 3 carcase pentru...? (mai mult)
Ati avut vreodata impresia ca ati vazut o fantoma? Eu da! voi?
Miley Cyrus este moarta?
Hei. Ce parere aveti de tigarile davidoff? Eu acum o saptamana am incercat una de la un prieten si mi- a placut mult. De atunci am fumat cam 3 pachete de davidoff rosu. Care e diferenta intre cel rosu ...? (mai mult)
Aşteptaţi să se termine şcoala? Eu de abia aştept să se termine, să avem mediile încheiate şi să mă distrez în vacanţă, să nu mai am grija că mâine merg la şcoală. Voi? Ce aveţi de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Beyonce
Irreplaceable? Crazy in love? Halo?Le stii pe toate? Afla cate stii si despre Beyonce in acest caz!