Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre urmatoarele versuri: "Ce-ntamplare, E o sabatoare, Cantand, Dansand, Ce se-ntampla? E palpitant..." Sunt frumoase aceste versuri? Va plac?
Cum se schimba parola de pe calculator? Eu am reusit sa pun parola... din,, RUN,, dupa care am scris,, syskey,,
Ce cod iau de pe imageshack dupa ce uploadez o poza ca sa o pun la o rubrica pe hi5 gen' 'despre mine"?
Cum pot sa sterg siteurile pe care am intrat si de pe google pe google chroome?
Cum pot sa aflu daca cineva are hi5? Plizzz ajutati-ma vreau sa aflu un hi
Gustarea voastra favorita este...
Am o prietena si e foarte fitoasa.Se da mare cu toate hainele ei si se da la prietenul meu cel mai bun.Maine avem un concurs de dans si nu ne-am pregatit cu nimic fiindca ea a plecat si a inceput...? (mai mult)
Funda:>. Deci.am unghiile f mari... mi le las pentru banchet. Sunt f dragute si presupun ca sunt sanatoase pentru ca nu se rup... da in ultima vreme incep sa mi se exfolieze da nu stiu dc. Oare din cauza? (mai mult)
Daca va place wrestling intrati pe site-ul wrestling-raw-vs-smack.piczo.com
Cum pot privi online "Discovery","Animal Planeta"? va rog mult ajutati-ma... dau si fundita, daca ma aranjeaza raspunsul.
Nu-mi mai merge youtube-u, hi5...nu mi se mai incarca paginiile:(...stiti de ce? pls help
Am 16 ani juamte si 1, 76 ce as putea face sa cresc inca 10 cm daca mai am sanse ca parintii mei nu sunt inalti :(. Cand ma uit la tv si vad unii luptatori care au peste 2 m unii chiar peste 2, 10 eu...? (mai mult)
..Pai...Cine imi zice si mie de unde pot cumpara accesorii emo (ex:cercei in forma de cranii, curele cu tepi, portofele, lanturi cu zaruri etc)? PS:as dori sa fie pana in 50 lei? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=ECyeUYsU14E&feature=channel,cum vi se pare?
Intrebare stupida:Cum sa fac sa nu mai vorbesc noaptea in somn?:))Soramea mi-a spus ca vorbesc in fiecare noapte, cateodata vorbesc foarte tare, cateodata doar mormai ceva.:))Partea e proasta e ca atunci...? (mai mult)
Va rog frumos mi-as dori putina companie ...tocmai in momentul asta m-am certat cu fostul iubit de pe joc(acum sutnem prieteni) dar s-a schimbat mult a inceput sa injure de mai am putin si mor si asculta? (mai mult)
Hey...va rog mult sa ma ajutati. Dati-mi niste filme romanesti ...Va multumesc mult. Cel mai bun raspuns primeste fundita)))
Nu inteleg de ce pitipoancele fac bot din ala cand fac poze? stiu ca e o intrebare stupida dar chiar nu inteleg :))
Cum pot castiga bani la varsta de 11 ani? Exista o solutie mai rapida?
Va rog sa-mi dati un cod webkinz... unul care sa mearga. dau Funda!(mie nu-mi merge codul de lllaaa animalutul cumparat:((
Cine imi poate traduce urmatoarea fraza? Dau funda! "Anyways, according to an Australian TV show, when Justin visited it's set, he told the floor manager to not blank-ing touch him again. Then J-B's...? (mai mult)
Cine stie un sit de unde pot downloada muzica pentru jocu Ultrastar delux (jocu e pe pc)?
Daca din viteza, am dat click gresit pe un raspuns si i-am dat fundita, o mai pot retrage?
Cum vi s-a parut Eurovisionul 2010, puteti chiar sa faceti un top a celor mai bune 5 tari!
Gm de ce azi 31 mai de dimineata nu merge serverul la metin 2 gx si pana acum a mers te rooooog sa repari serverul mai repede plzzzz
Baietilor, va plac fetele care poarta tocuri?
Salut ma poate ajuta cineva sa scanez calculatorul s-au nu stiu cum se spune, de cand am instalat windous-ul[sa-l dau inapoi] unde pot intra nu stiu daca m-am exprimat bine oricum multumesc daca cineva...? (mai mult)
Am pus o intrebare pe acest site ca anonim. Intrebarea mea este: cum mai gasesc acea intrebare sa vad daca s-a raspuns?
Zi-mi parerea ta exista nu pot sau nu vreau in legatura cu bautu, fumatu si drogurile.mersi
Stiti cumva cum se numeste melodia aia de la Simplu si Andra. ceva cu Dracula:-?
Ma ajutati si pe mine va rog! vreau sa-mi pun fundal pe sunphoto cine stie ii fac multe albume cu ce vrea el dar daca stiti vreti sa-mi spuneti? please, please, plesase
As vrea s sterg si eu o intr p TPU! cum as putea s o sterg? ajutati-ma plzzz...
Ati castigat la Super Bingo Metropolis?
Buna TPU? Am o intrebare:Ce este acela un Webkinz?
Cat costa un PSP? Dar un iPhone?
La cat timp de la casatorie am voie sa divortez?
De ce nu apare si scrisul melodiei pe care o ascult la karaoke in winamp ca pana acum aparea, oare ce am facut de nu mai apare, ce trebuie sa setez?
Dragii mei eu vreau sa emigrez din tara asta. Voi a-ti auzit ce se anunta? Cica din 2011 s-ar putea sa mai reduca salarile cu inca 50 %. Voi ce parere aveti? Vom ajunge mai rau decat atat? Vom ajunge mai...? (mai mult)
Cum imi pot face hi5-ul mai special? Adica am vazut tot felul de modele de hi5-uri si vreau si eu sa-mi fac :D...Imi puteti da vreun site sau sa-mi spuneti cum sa-mi fac? Va rog! :)
Cine imi poate spune pe scurt ce s-a intamplat de fapt in "Cealalta fata a Analiei"? Nu am vazut pr episod.si cred ca era important. Nu-l urmaresc in fiecare zi dar sunt curioasa.Analia.Mariana.ce s-a...? (mai mult)
Ce joc as putea sa joc la 53 de ani? Joc acum poker si table, ce imi recomandati?
Vreau si eu statusuri mai noi :* Am o gramada, dar totusi mai vreau :D Fundita :)
Voi ce veti face vara asta?
"Te-am asteptat. De asteptare si de ruga Ma dor anii." Pe cine-ati asteptat? Pe cine mai asteptati inca?
Ce alegi intre Vanessa Hudgens-Say Ok sau Ashley Tisdale-Kiss the Girl
Imi dati si mie exemple de poezii cu multe cacofonii amuzante? Dau funda si inteligent!
Vreau sa imi modific si eu niste poze si am nevoie de unde program ce program de modificat poze imi recomandati? in afara de PHOTOSCAPE. Multumesc:D
Cum o sa va petreceti vara asta? :)
Spaniola Sau Engleza :D :D
In Romania la ora asta nu exista un teren de baseball! Noi organizam campionatele numai pe terenuri de fotball si nu e bine deloc, ori jucam pe terenuri care au denivelari, pe care sunt pietre etc, Romania...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Andreea Balan
Lasa-ma papa la mare, Libera din nou, Baila, God - le stii pe toate? Hai sa vedem cat de multe lucruri stii despre Andreea Balan chiar acum!