Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Prietenul meu este atacat de alta fata. Fata stie ca ma place pe mine mai mult decat pe ea. Ce sa fac?
De unde pot descarca filme sincronizate?
SALUT Unde pot gasi si descarca poze, comentarii in limba romana (Widget) pentru profil TAGGED Imense multumiri
E gratis sa imi fac cont pe www.blogspot.com? Please, adevarul 100%.
Stiti cumva episodul in care Shirogane i-a spus lui Ichigo " Don't cry" insemnand "Nu plange"? De la desenul animat Mew Mew Power.
Cine stie cum se creeaza un test?
Cum pot sa pun o subtitrare la un film in WInamp sau in Mediaplayer? Am si BSplayer instalat insa cand ma uit la filme in acel program dupa ceteva minute mi se inchide calculatorul
Cine are habar cum sa faca un test de pe site-ul clopotel? Online!
Cui ii place Ioan Isaiu?
Spuneti-mi niste site-uri cu jocuri dress up noi plss! Va rog!
Care este programul vostru zilnic? fundita
Ce program de detectat cine este pe invisible pe mess stiti? Dar de ala de incredere :| nu care sa spuna ca cineva este OFF atunci cand este pe invisible :| Multzsumesc mult. Dau funditzsa!:*:*>:D
Am probleme cu calculatorul mi s-a ars sursa, iar cei de la care l-am luat nu vor sa mi-o schimbe si imi cere 110 ron fiindca nu am curatat sursa(in contractul de garantie nu zice ca trebuie sa curat sursa)....? (mai mult)
Va voi povesti o intamplare adevarata:Un roman a fost in Italia si din munca lui s-a ales cu 5000 euroi, iar cand s-a intors acasa la cei dragi, si-a pus banutii intr-un ziar uitand de ei, neavand ce...? (mai mult)
Am fost nevoit sa-mi scurtez lista de prieteni de la profil, nu si de pe TPU.fiindca tot prieteni ramanem.nu stiu cum sa concentrez toata lista pe un spatiu mai restrans sa incapa toata lumea.va-ti suparat?...? (mai mult)
Nu v-i se pare ca se misca aceasta imagine? http://tewsy.files.wordpress.com/2009/09/psychedelic.jpg
Ce parere aveti despre Orange, Vodafone, Cosmote, Zapp Mobile si RCS & RDS? Ce imi recomandati si de ce? Multumesc!
Cu cine ati tinut la Dansez pentru tine in ultimul sezon? :):D Eu cu BOTEZATU.
Cum crezi ca un tanar poate sa schimbe lumea? Ce crezi ca putem face noi tinerii sa facem lumea in care traim o lume mai buna?!
Ce ati face daca una dintre prietenele voastre s-ar combina cu un baiat pe care il placeti stiind ca tie iti place de el si lui de tine? x(:(
1. Cand a aparut site-ul www.TPU.ro? 2. Comparati site-ul www.TPU.ro cu altele site-uri (gen www.TPU.ro; in limba romana si/sau in alta limba straina). Puteti sa dati exemple de site-uri. Aveti...? (mai mult)
Ce inseamna sex anal oral sau nu mai stiu eu cum se cheama.NU stiu ce .inseamna.Am tot vazut pe diferite site-uri si de asta intreb,
Nicolae Iorga spunea ca "pana acum oamenii nu au gasit alt drum spre adevar decat greseala". Cum comentati aceasta cugetare? Este neaparat sa gresim ca sa ne dam seama de adevar, in sensul ca trebuie...? (mai mult)
Stiti cum se numesc si cine le canta piesele lui rocco din rebelde? pls:D :D
Da, revin din dou cu o intrebare despre anumitul " ziar al scolii ". Normal e un ziar al clasei, in care trebuie sa scriem despre anumite lucruri. De data aceasta ne-a dat profesoara de romana sa facem...? (mai mult)
Credeti in Dumnezeu? Daca da de ce? Daca nu de ce?
Funda! De unde pot lua un sims in care pot face ce vreau eu...de ex:sa dau petreceri, sa cunosc persoane, am propria casa, am masaina.etc:):) Please! Thenks!:X:*
Cu ce vedeta semanati? eu cred ca seman cu Milena Markovna Kunis ...adica asa cred...nu stiu daca o stiti :|http://www.hissandpop.com/mila-kunis/mila-kunis-010.html si mi s-a zis ca sema si cu selena gomez? (mai mult)
Buna, aici pe TPU cand apas pe raspunsurile mele imi apar toate, dar cand dau pe un raspuns, nu mi apare intrebarea la care am raspuns, imi apar alte intrebari.asta inseamna ca intrebarea la care am...? (mai mult)
Cum era site-ul www.TPU.ro inainte si cum e acum? Multumesc!
:D Este cineva membru EYP Romania? Imi puteti spune cum a fost la Olympic Forum, daca va rog frumos. :) Chiar imi doresc sa ma duc atat la forum cat si la faza nationala si cica iti cresc sansele...? (mai mult)
Va e frica de moarte? Multumesc!
Cum va veti petrece timpul de 1 iunie?:XEu inca nu m-am decis :-?
Engleza sau franceza? :D
imi puteti spune si mie de unde sau dupa ce pot descarca The sims 3 gratis ...ms
Unde ma pot uita la filme fara minutee cu subtitrare?>:D< si jocuri de descarcat fara minute? plsss.raasp!>:D
Mi-am facut un blog cu ajutorul acelui site wordpress, dar nu am primit acel e-mail de confirmare a contului si spune ca daca nu imi confirm contul in 48 de ore, o sa mi-l suspendeze, dar au trecut cam...? (mai mult)
Salutare, as vrea sa ma ajutati! Colegii mei si cu mine am pleca de la ultima ora vineri si cred ca asta s-ar puea considera chiul. Dar o colega ne-a zis ca numai facem ora.Si imi ie frica sa nu luam amendaaaaaa...? (mai mult)
Cum vi se pare poza mea de la avatar?
Cum sa ma imbrac la banchet? Stiu e o intrebare ff des intalnita, dar am ales ceva, si nu stiu dc e bine(da stiu banal). O rochie rosie, lunga, cu un decolteu decent, la baza lui avand paiete.Am doar...? (mai mult)
Pentru cei care sunt mai vechi, am observat o chestie. Cu cat mai multe raspunsuri am la activ, cu atat scad intrebarile la care sunt motivat/calificat sa raspund. Ma indrept pe zi ce trece spre zero. M-am...? (mai mult)
Merg in vara asta in Grecia pe insula tassos. pentru cei care au mai fost acolo imi puteti spune cate ceva...stiu ca nu prea am ales bine dupa ce se intampla pe acolo dar.nu stiu. daca ati fost cum vi s-a? (mai mult)
Sall all as vrea sa stiu cum pot pune fluturasi, inimioare sau alte semne din astea de exemplu cand pun un video pe youtube si pun o melodie cu subiectul love vreau sa pun la denumire si o inima cum fac...? (mai mult)
Cine stie site-uri gen: hi5; my yearbook; facebook? funda:)
Cine e mai "nebun", dar in sens pozitiv? Multumesc!
Cine stie un joc pentru pc gen K1 sau box
Fundita! Era un joc cum ca iti alegeai o echipa din culorile:galben mov verde sau alb si trebuia sa stai cu soldateii tai jos ca sa ocupi sptiu sa ai cel mai mult si dupa aia sa elimini toti soldateii din...? (mai mult)
Cum pot sa devin expert tpu?
Ieri mi-am cumparat un Lg Gd510 Pop, si la cablul de date trebuie instalat un program cu care pot pune melodii, poze etc, sau merge pe programul de la vechiul meu telefon Lg Ku990, sau merge fara nici...? (mai mult)
Are cineva cont pe MSN? Cum este, merge mai bine decat Yahoo Messenger, mai repede?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?