Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Aceasta animatie m-a impresionat. Oare, asa o sa ajunga omenirea? Sper ca nu! http://www.aniboom.com/animation-video/354968/REPLAY/?ref=homePage
Va place Vampire Diaries?:)Pt fete:Care dintre fratii Salvatore va place mai mult? De ce? Mie imi place de Damon :X:X. E asa hot.Stefan a devenit plictisitor.
Bună dimineaţa tuturor crede-ţi în dragoste la prima vedere? Cum v-aţi cunoscut actualul partener /parteneră de căsătorie? Mulţumesc şi vă doresc o duminică plăcută. Cristi.
Exista vreun program in care sa pun un negativ apoi eu sa vorbesc la microfon iar el sa inregistreze in acelasi timp, ca la sfarsit sa iasa vocea mea pe un negativ, un fel de melodie?
Ce parere aveti despre Emo? Multumesc!
As vrea sa stiu cum sa fac sa cuceresc un baiat pe care il iubesc mult si nu inteleg de ce vrea acum sa se desparta de mine sa fie oare din cauza unei fete care o pus ochii pe el? va rog ajutati-ma si pe...? (mai mult)
Cine imi spune ceva programe de modificat poze, dau funda daca-s bune si imi plac va rog.
Cine are sa imi dea si mie un cont pe Metin2RO pe Lupus mai mare de lv 25? plz ajutati-ma
Unde pot gasi role cu lumini? am vazut azi la un baiat si mi.au placut tare mult cand calca pe o rola se aprindea era supeeer :X
Niste statusuri pentru messenger gen filosofice, adica rationale...despre viata...idei? Thank you:X
Cine are cont pe metin2 RO de lvl 25 in sus nu conteaza pe ce server este? plz ajutati-ma
Unde pot gasi filmul " The last song " cu Miley Cyrus tradus in romana :)?
De ce mi-se raportează întrebările "Ce faceţi acum că mă plictisesc?" sau "Care sunteţi prezenţi?". Fiindcă am găsit întrebări doar "Ce faceţi" care nu au fost raportate şi refuzate. Ale mele...? (mai mult)
Hey, dragilor! >:D Ce telefon aveţi? Ce telefon vă doriţi? De când aveţi acest telefon? Merci! :-*
Stie cineva un site de pe care pot lua jocuri sau teme pentru telefon(nokia 5800 express music)? Dar sa le descarc pe calculator si apoi in telefon.Multumesc!
Cine stie unde asi putea viziona sau chiar downloada unele desene care au fost difuzate odata pe Fox Kids ca si X-men, Lumea lui Bobby, Heathcliff, Inspectorul Gadget, Walter Melon sau orice desen difuzat...? (mai mult)
Puteti sa'mi dati si mie niste sfaturi. poveste mea este urmatoare. candva aveam o PRIETENA[mada] ne intelegeam foarte bine pana cand a intervenit o alta fata intre NOI DOUA am acceptat sa fim toate PRIETENE...? (mai mult)
Cine stie niste site-uri in care poti canta karaoke? plss mult:)
Cum va simtiti cand incercati sa priviti anii ce vor venii? Numai cand spun 2025 ma trec fiori! Sincer eu ma intristez foarte tare cand privesc spre viitor:(, la voi cum e?
Un ac de seringa daca iti intra in talpa poate intra doar varful si iesi imediat? sau intra cu totul? am calcat in ceva si m-am uitat prin iarba si nu am vazut nimic nici un ac erau doar spini de copac,...? (mai mult)
Cum fac sa mi sterg un cont de you tube pls raspundeti e urgent mersi
Cum se procedeaza cu ursitoarele copilului? Maine noapte e a treia zi de cand s-a nascut.Am pregatit camera copilului, si nu stim ce sa facem.Am chemat 5 moase. Am auzit ca ar trebui sa stam in camera...? (mai mult)
Am inteles ca s-au afisat notele la evaluarea nationala, clasa a 8a, pe internet. Stiti unde le pot gasi?
Cum se numeste melodia din reclama de la Adidas? cea in care sunt prezentati niste tineri distrandu-se...multumesc:).
E cineva din slatiina? sau, in fine jud olt?
Hey! Deci... Cine stie Mancarea traditionala a Spaniei? Am cautat pe net dar nu am gasit nimic ``Special``? Si daca stiti ceva ce caracterizeaza Spania? Mersi Bye bye!:)
Ce ID-uri de vedete stiti? As dori si eu ceva.
Am fost azi la padure si cand am ajuns acasa aveam umflat pe picior si un punct rosu ca de ac si pe dedesubt umflatura, cand ating ma doare, poate fi capusa? imi fac griji, tocmai luni ma pot duce la...? (mai mult)
De ce au unii dreptul sa voteze daca nu sunt in cunostinta de cauza, si voteaza toate raspunsurile "stupid", ca nu au ce face, doar sa se amuze?
Cand eram mica, pe foxkid, era un desen Printesa Sissi, as vrea daca se poate un site cu episodele din acest desen, dublate in romana. Dau funtitza:-*
Care are filmul The Last Song, sau de l-a downloadat sau unde il pot vedea da sa il vad, ca mi-au mai dat anumite persoane da ba trebuie sa platesti, sa faci cont, ca nu exista nu stiu ce, ca sa completez...? (mai mult)
Am 20 ani, termin anul 1 de facultate, la vara as vrea sa imi gasesc un job pe litoralul romanesc, stie careva detalii, relatii etc? multumesc!
as vrea si eu un site sau ceva pus la raspunsul vostru ca sa downloadez melodia,, he could be the one " si,, don't wanna be torn " de hannah montana :P funda
Africanii au presedinte?
Cine imi da si mie un cod webkinz nefolosit? va roggggg din tot sufletelu' meu'
as vrea si eu sa stiu daca imi puteti da ideei de superstitii! ce le mai interesante primesc fundita!:-*
Buna:D am un nokia6300 si de o luna nu mai pot trmite mesaje deoarece imi lipseste centrul de mesaje. nu prea stiu ce inseamna asta dar dau pe setati centrul de mesaje si imi da sa bag un numar [nu stiu...? (mai mult)
Urgent! Vreau sa stiu si eu cat costa o bilbile? Funda 8-|
Imi place foarte mult H20 dar va rog ceva:povestiti si mie cate ceva despre noul sezon.Cum a ajuns bella cu cleo si rikki, ce puteri are ea, cum de e sirena, unde e emma si cum au explicat diparitia...? (mai mult)
As vrea sa stiu si eu cateva compatibilitati intre zodii.Multumesc mult. Dau fundita:*
Cum sa imi activez nVIDIA Stereoscopic?
Viborg-Oltchim 28-21.Mai avem sanse sa castigam liga campionilor?:-s
Care stiti cum se numeste melodia aceea cantata de un copil la emisiunea"Rai da' buni"? pe 6 mai sau 7?
Mi-am instalat windows 7 dar nu imi place pentru ca are licenta (30 zile)si acum 4 zile am incercat sa imi instalez windows xp dar nu imi da voie, nu ma lasa sa-l butez.care ma pote ajuta va rog.
Http://www.youtube.com/watch?v=2TwPNEj56yE ce parere aveti despre insula creta? aici e un foarte mic coltisor din ea.astept parerile voastre.
Dati-mi si mie siteuri cu carti de tarot dar sa fie o poza pentru fiecare desen de pe carte, si asi putea sa imi fac si eu singura? adica fara sa cumpar... funda
Vreau sa stiu si eu cat costa o bilbile?
Bună, dragii mei! :-* E acest site... Se poate comanda dacă sun la numerele de telefon afişate la,, Contact,,? Mulţumeesc! Uitaţi site-ul: http://www.herlitzromania.ro/.
Cand si de la ce ora este Eurovision 2010? Pe ce canal TV?
Cine a castigat Dansez pentru tine? Cine ati fi vrut sa castige?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Denissa88 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alina Eremia
Stiai ca Alina Eremia canta inca de la varsta de 5 ani? Sau ca este una dintre finalistii de la Eurovision Junior 2005? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta chiar acum!