| marin223311 a întrebat:

A mai avut cineva prieteni invizibili sau imaginari? Cand eram mic aveam un prieten invizibil cu care vorbeam. Am citit acest articol si asa mi-am adus aminte de acel prieten.
https://efemeris.ro/......-mortilor/

5 răspunsuri:
| Mustafaonur1997 a răspuns:

Eu cred cu Adevărat că este o problemă serioasă, Psihologică. Nui normal să ai "prietenii invizibil "! în viața reală, trebuie să ai prietenii reali, nu "invizibili imaginari"!

Eu cred cu Adevărat că poate efecta semnificativ de serios Psihologia/Sănătatea Mentală/oricărui om fie Adulți/Adolescenți/copii, dacă "au prietenii invizibil/imaginari"! Asta îi le va afecta serios viața socială reală, îi va face să devină Antisociali/Anxioși/Retrași de societate! Sunt total în potriva la așa ceva! "Să ai prietenii invizibil/imaginari"!

Copii trebuie să crească într-un mediu Sănătos, alături de alți copii să aibă activități sociale, să se joace între ei în viața reală! Nu să aibă "prietenii invizibil/imaginari"! Să ajungă să vorbească de unui singuri, le poate afecta Sănătatea Psihică, Mentală, Psihologică, nu-s deloc de acord cu termenul "prietenii invizibili/imaginari"! Este o problema reală și serioasă ce trebuie luată serios în considera de Adulții/Părinții, să-și educe/formeze copii Normali într-un mediu Sănătos/Educativ/Alături de ceilalți copii reali, din viața reală.

Educația este enorm de importantă la orice vârstă, maiiles la vârsta în care un om se formează Sănătos/Normal într-o societate reală alături de oamenii reali, în niciun caz "prietenii invizibili imaginari"! laughing) Să fim serioși Man, Nui normal așa ceva. Eu sunt cu Adevărat în potriva la așa ceva.

| Misteriosul333 a răspuns:

Nu se poate să ai prieteni imaginari decât dacă ești nebunache, oricine ai fi, sau cel puțin așa te va vedea lumea. Așa este viața. Poate aveai o imaginație foarte bogată atunci, dar totuși fii mai atent acum la ce scrii ca să nu râdă lumea de tine. Este un sfat extrem de util.

| Whitte a răspuns:

Nu. Prefer prieteni reali. Cand eram copil, citeam povesti. Inca nu am ajuns in faza aia sa vorbesc singur.

| gemeni6226 a răspuns:

Eu am citit ca exista copii care pana la 5 ani pot vedea spirite din alte dimensiuni deoarece toti ne nastem cu aceasta capacitate dar in timp o pierdem din cauza caci peste sufletul pur cu care ne nastem se dep prea multe sentimente negative ce ne fac sa pierdem aceasta capacitate.Nu am experimentat acest lucru dar nu exclud faptul ca unii copii pot fi inzestrati cu asa ceva-ori ca exista mai multe dimensiuni in jurul nostru doar noi nu le putem percepe cu cele 5 simturi asta deja nu este o taina sau o fictiune ci dovedita de fizicieni care fac cercetari in domeniu.

| gabicoo a răspuns:

Conducătorii Românicii! Toți își imaginează că îi iubim și că le suntem prieteni!