NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Ai oferi copiilor tăi țigări dimineața, la prânz și seara?
Dacă ai afla că ai fost dezinformat, amăgit și pus să plătești pentru produse, care fac rău ție, celor dragi și tuturor celorlați, ai lua măsuri sau ai continua să le cumperi?
"What the health"
http://youtu.be/Xh8Cn8jRpvw

126 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Din fericire, ceea ce susțin este în concordanță cu realitatea, iar evidențele o confirmă; și deci informez, nu dezinformez, cum au făcut cu voi de secole unii (și faceți și voi cu alții la rândul vostru).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Asa e. Toti oamenii de stiinta, doctorii, nutritionistii care au facut vreodata studii privind consumul de carne au fost cumparati de KFC si Coca-Cola, e teoria conspiratiei la mijloc. Chiar medicul meu nutritionist mi-a recomandat 3 pahare de cola pe zi si mi-a zis sa mananc la MCDonald's, a zis ca daca nu mananc o sa fac pneumonie si o sa devin impotent, ma jur pe ce vrei. Vorbesc serios, nici nu mint! Deci e clara treaba. Mersi ca m-ai luminat! Banuiam eu ca a fost cumparat! Bine ca m-ai luminat!
Tu trebuie sa intelegi o chestie simpla, un documentar e un studiu stiintific asa cum Dr. Oetker e un doctor adevarat. Pana nu prezinti un studiu acceptat de comunitatea de cercetatori eu o sa fiu sceptic. Asa cum sunt sceptic privind telekinezia si terapia cu cristale si ingeri pentru purificarea sufletului. Pana atunci, tu recomanzi ceva care nu are legatura cu realitate ca fiind documentat stiintific. Adica DEZINFORMEZI.
P.S: ma amuzi ca te comporti ca un copil de 5 ani, daca puteam imi votam toate raspunsurile cu negativ si nefolositor, nu sunt aici pentru niste numere happy, spre deosebire de tine.

| Holiday a răspuns (pentru NOname):

"Cât despre papilele tale gustative, pe zi ce trece apar din ce în ce mai multe produse pe baza de plante, care la gust seamănă sau sunt identice cu cele de origine animală."

It`s-a fuckin` joke, or what?!

Cand prazul va avea gust de carnati afumati, sau cartoful de creveti, sa ma anunti si pe mine.

NOname

Tu n-ai decât să ignori toate studiile de calitate și evidențele, ce nu pot fi negate (de cei cu o capacitate de a discerne) și să aștepți să mori de cancer, diabet, boli cardiovasculare, osteoporoză sau toate la un loc.

Eu una, prefer să nu mă joc cu sănătatea și viața mea și nici să nu fac rău prin existența mea celor, care n-o merită.

| Mclaren12 a răspuns:

Atât timp cât știi că tutunul este dăunător pentru organismul uman, de ce ar face cineva asta?
Iar oamenii foarte greu își vor da seama că sunt păcăliți și amăgiți de industria medicală pentru că ei sunt foarte inteligent manipulați și spălați pe creier să dea bani grei pe medicamente care nu tratează niciodată boala în sine, ci doar simptomele, și asta pe termen limitat, când în realitate există remedii naturale ieftine și mult mai eficiente care tratează boala în sine.

NOname
| NOname explică (pentru Holiday):

N-ai gustat, dar vorbești. Deschide măcar link-ul, că nu mușcă! Informația e la un click distanță. happy

anonim_4396

Studiile de calitate... aha, care sunt alea? In ce carte le gasesc, de cine sunt scrise, la ce pagina le gasesc, ce facultate a facut autorul si de ce comunitate de cercetatori au fost confirmate? Care sunt reperele explicative si care e metodologia de cercetare experimentala?
Nu ti se pare ca esti cam circulara?,, Din fericire, ceea ce susțin este în concordanță cu realitatea, iar evidențele o confirmă; și deci informez, nu dezinformez,''. E ceva de genul : Dumnezeu exista? Vrei dovezi? Pai de exemplu, florile, apa, muntii, deci exista. Nu poti ignora evidentele! Deci exista!
Si tu poti sa ignori toate studiile de calitate legate de telekinezie, daca asta vrei sa fi ignoranta, eu aleg sa NU, pentru ca telekinezia chiar exista.

| Drimmero a răspuns (pentru NOname):

Alimentele sunt doar un factor de risc, nu ceva declansator,, factorii cu adevarat periculosi producatori de boli sunt stresul zilnic pe termen lung, predispozitia genetica care e una nedreapta... si virusi, bacterii care pot produce complicatii in organism doar prin prezenta lor.

NOname

Vorbesc de evidențe reale, nu imaginare. Vorbesc de evidențe de tip "produsele de origine animală sunt pline de colesterol, care face rău celor, care îl consumă", de tip "la ce sănătate să te aștepți de la un animal bolnav, stresat, chinuit, îndopat cu antibiotice?", de tip "laptele matern este singurul lapte, de care cu adevărat avem nevoie, atunci când avem", de tip "hormonii de stres, de creștere etc, ajunse în organismul nostru prin consumul de cadavre ale altor animale, nu au cum să ne fie necesari și benefici" etc.

anonim_4396

Am inteles, deci studiile alea de calitate de care vorbeai... nu stii niciunul. Am inteles! Puteai sa spui asa de la inceput, stii?
Si imi cer scuze ca ti le-am cerut. Dupa votul tau inseamna ca am facut o eroare si o greseala. Inca odata, imi cer scuze! Nu o sa mai indraznesc vreodata sa ma indoiesc de faptul ca veganismul e cel mai bun stil de viata, iti jur!
Iti las aici un documentar care prezinta dovezi stiintifice! Doar, te rog, nu mai vota negativ, te rog, fac orice, o sa mananc doar pastarnac cu apa o luna, doar nu o face. Vreau sa am doar voturi pozitive sad sa mi le pun pe Instagram, ca sa primesc likeuri, sa fiu si eu apreciat ca tine crying.

| Gizăz a răspuns:

Https://en.wikipedia.org/wiki/False_equivalence Eşti dusă rău cu pluta, fata mea.

| IIIshaneIII a răspuns:

Daca as avea copii ar avea tigarile, bautura si drogurile asigurate!
Funda?! rolling on the floor

NOname

Da, că doar dezbatem pentru prima dată acest subiect și nu am mai menționat Studiul China - cel mai complet studiu asupra nutriției realizat vreodată - și nu e ca și cum nu ai avea urechi să auzi, ochi să vezi și minte să înțelegi. Mea culpa!

| Syter a răspuns:

NOname, toti sunt informati. Pe etichete e scris clar ca sunt conservanti si alte chestii care sa mentina produsul proaspat pentru mai mult timp.
22:28 but don't they say sardines have less concentration of toxic waste product? something being less toxic doesn't make it healty. / cantitatea ucide, nu continutul. E ca si cum ai compara o masinuta de jucarie si un camion de mare tonaj. Ghici care te striveste daca da peste tine.
Ai gradina proprie, Sau esti sigura ca ceea ce cumperi de la piata e 100% natural?

NOname
| NOname explică (pentru Gizăz):

Da, că doar nu e nicio asemănare între două cancerigene din aceeași categorie de risc, iar atacurile la persoană cum nu se putea mai bine servesc drept argumente. Îmi fac "mea culpa" și aici!

| JackR a răspuns:

Nu stiu daca lor le-as da tigari, dar tie ti-as da numai salata, sote sau supa de Lamium purpureum (este o planta, nu te speria!).

| FaraNumePls a răspuns:

Mi se pare un lucru rău. Deci nu.

NOname
| NOname explică (pentru Syter):

Am și grădină, dar știu să și spăl legumele și fructele, pe care le procur din piață, așa că nu mă obsedează ideea de a cumpăra exclusiv Bio, de la țărani. Dacă pot, bine, dacă nu, merge și așa (tot ies pe plus față de atunci, când mă îndopam cu secreții de animale și cadavre, pline de toxine, antibiotice și puroi).

Cât despre cantitate, se strânge și aia mega periculoasă, numai dă-i timp (la care nu ne zgârcim deloc)! big grin

anonim_4396

Cel mai complet studiu facut vreodata. Daca ai stii ce e ala un studiu epidemiologic ai rade si tu cum rad si eu acum de ce prostie monumentala ai putut scrie.
Ce parere ai despre abordarea metodologica, ca persoana care a studiat atat de mult problemele de nutritie si stie ce inseamna un studiu?
Ai studiat limitele,, studiului'' asta?
Stii care e rata de cancer la hipercolesterolemia in studiul lui si in orice alt studiu stiintific?
Stii la ce rezultate s-a ajuns cand cercetatorii indieni au refacut studiul lui Campbell?
Stii care e motivul invocat de Campbell pentru care proteina animala provoaca cancer si cea vegetala nu provoaca cancer?
Imi poti spune pagina la care s-a demonstrat ca proteina animala provoaca cancerul? Spoiler, nu exista.
As putea sa continui pana maine... nu are rost, stiu ca nu te intereseaza nimic din ce nu iti confirma credintele.
Ai dreptate in tot ce zici! Vegan power!

| GabiDumitrescu a răspuns:

Cel mai dat draq cancerigen e STRESUL. Si sa nu uitam si de MEDIU. Mai degraba as sta in virf de munte si as hali produse de patiserie non-stop decat sa maninc bio in mijlocul Bucurestiului.

| AndreiWeisz a răspuns:

Oh nu, bullshituri vegane din nou laughing Bai dar de ce nu puteti sa va mancati iarba (sau s-o fumati, v-ar prinde mai bine) in liniste? Trebuie sa ne bateti la cap si pe restul?
Voi veganii sunteti ca si pocaitii care bat la usa si te intreaba daca crezi in Dumnezeu. Linistiti-va un pic ca devine obositor.

NOname
| NOname explică:

From The Ground Up
http://youtu.be/P974UUFIW14

NOname
| NOname explică (pentru GabiDumitrescu):

Dar de ce să nu mănânci sănătos, reducând și stresul?

| AndreiWeisz a răspuns (pentru NOname):

Dar sunt si eu curios...de unde iti iei tu aminoacizii esentiali? O buna parte din ei se gasesc in carne? Aminoaici pe care corpul nu ii poate sintetiza, vin exclusiv prin alimentatie.
Carnea are colesterol...da, daca mananci toata ziua carne grasa, normal ca nu e ok. Nimeni nu zice sa mananci ceafa de porc zi de zi. Carnea de pui, de peste in schimb e foarte sanatoasa. Nu cred ca a zis niciun nutritionist pana acum ca puiul sau pestele fac vreun rau laughing Ah, nu vrei carne de pui din comert ca are tot felul de hormoni. Ok, atunci poti sa cumperi de la tara, pui "bio".

NOname
| NOname explică (pentru AndreiWeisz):

Nici n-ai idee cât de departe ești de adevăr. De aia tot pun surse de informare, în speranță că cei ca tine vor avea bunăvoința să se documenteze înainte de a comenta.

NOname
| NOname explică:

Eating Our Way To Extinction
http://youtu.be/Ua3Ujcgnlac

Ti-am pus o intrebare, nu ti-am cerut o parere despre cat de departe de adevar sunt laughing care este sursa ta de aminoacizi esentiali?
Daca tot te dai mare vegana, ar trebui sa studiezi un pic mai mult despre nutritie, ce sunt aia aminoacizi esentiali, de unde ii iei etc. Omenirea a supravietuit pana acum atatea mii de ani mancand carne, daca ar fi mancat iarba si frunze mureau prin selectie naturala si in razboaie laughing
Ah, inca o chestie, te inseli amarnic daca crezi ca nu faci cancer sau osteoporoza pentru ca mananci frunze. In primul rand pentru ca osteoporoza este cel mai frecvent intalnita la femei, dupa instalarea menopauzei si are de-a face cu schimbarile hormonale si dezechilibrele electrolitice. Poti sa bagi in tine cata rucolla vrei, nu ajuta cu nimic.

| ColdHeart a răspuns:

Bineinteles. De ce sa nu-mi omor copilul cu mana mea?
Sau daca nu moare, de ce nu i-as face viata mai grea?

NOname
| NOname explică (pentru AndreiWeisz):

De bun simț era să-mi răspunzi Tu la întrebări, în loc să faci spam și atacuri la persoană (văd că se poartă). Iar răspunsurile la întrebarea ta se află în sursele de informare, la care ți-am făcut trimitere. Dar dacă chiar vrei mură în gură, îmi iau aminoacizii de acolo, de unde și le iau toate animalele, din plante - singurele care le produc, fără să mi le mai trec prin victime fără voie.

http://youtu.be/Xh8Cn8jRpvw?t=1h4m55s

Sa fim seriosi, intrebarea ta nu are nicio legatura cu subiectul pe care voiai sa-l abordezi laughing nu ne-ai trantit documentarul ala ca sa ne intrebi daca am sustine fumatul.
Tu compari acum organismul uman cu cel al unei vaci? laughing noi avem un stomac, vaca 4, e clar ca functioneaza diferit. Cainele in schimb are tot unul, ca noi, dar ce sa vezi, mananca carne si el laughing Saracul.
Nu mi se pare ca fac spam, atata timp cat tu arunci cu voturi negative aiurea, ca vad ca si altii se plang de asta, e clar ca tu ai o problema. Esti doar un special snowflake d-asta care crede ca salveaza planeta daca nu mananca un gratar. Afla ca nu, nu prea impresionezi pe nimeni cu asta, cu atat mai putin atunci cand incerci sa ne bagi si noua pe gat ideile tale. Eu nu vin sa va conving sa faceti sala, daca ai chef sa ma intrebi despre asta bine, daca nu, nu. Iti recomand sa adopti si tu aceasta gandire, nu cred ca s-ar supara nimeni.

Întrebări similare