| UitGaming56123 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine sa inteleg ca eu nu prea pricep asa am fost acuzat de un psiholog care deborda de inteligenta si mi-a cauzat numai frustrari ca cica eu am totul ca bani pai eu nu am mai fost intr-o vacanta de 4-5 ani, stau acasa s-o ajut pe mama pana ma angajez ca e bolnava,am si o boala psihica si ala imi zicea mie ca merit,pai cu ce sunt eu de vina ca mama are cancer? bolile le ai sau nu le ai aia e,eu nu ies decat o zi pe saptamana in oras,in rest stau numai acasa,nu prea imi permit nimic,dar imi place viata pe care o am,pai si cu boala psihica si cu mama bolnava si nu am nimic, adica ma simt ok de la medicamente nu de la terapie ca aia e escrocherie pentru oamenii cu iq scazut

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Sa stii ca si eu am observat ca majoritatea oamenilor care merg la psiholog se intorc la fel, sau chiar mai nervosi decat erau. Multi psihologi nu isi merita licenta, probabil.
Legat de viata ta, te sfatuiesc sa te concentrezi pe viitorul tau, pe situatia ta. Munca in sine e o terapie, mai ales cand vezi cum se ingrasa conturile.
Casa parinteasca nu e cel mai important lucru din viata noastra, e mai bine daca reusesti sa pasesti in afara ei.

| Smmo a răspuns:

Poate ca ti-a spus ca te-ai invatat cu situatia pe care o ai si nu faci eforturi sa iesi din ea. Nu toti psihologii sunt la fel, sunt diferite metode de terapie. Ce ti-a spus sa faci?