anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Alta imbecilitate pe calea informatiei electronice cred ca este facebook. Posteaza unul ceva si altii trebuie sa vina cu comentarii si alte debitari.Nu le am asa cu netul pentru ca nu simt nici o placere decit in a citi acolo unde nu am acces material si asta, sa fim sinceri, mai mult prezentari, dar oare nu era de ajuns conversatiile pe mess sau pe yahoo?

8 răspunsuri:
| MidnightLady a răspuns:

Da' cont pe facebook ai? Spune-mi-l si mie, pliz, pliz, pliz. Promit sa postez doar material pe care in alte parti n-o sa-l gasesti.batting eyelashes
P.S.: voi, astia de la Galati, aveti o problema cu facebook-ul, asa-i?

MyHarciog, n-as prea spune asta. Da' vad ca de cont nu zici nimic. Asta este, mereu mi-am dorit un prieten de pe malul Dunarii, numa' ca nici tu, nici Flav nu vreti. sad. O sa ma duc la Brasov, na. no talking

Oh, MyHar, Luminatia Ta (si a lui Flav), cum adica is prea slaba? Dezvolta putin, ca-s si cam blonda.
Si, fie vorba-ntre noi, nu-s nici slaba, nici prea slaba, nici slabuta, nici grasuta... Daca esti baiat bun, poate primesti oleaca de web, sa te convingi.batting eyelashes

Ba pot, ca daca nu puteam, cineva nu ar fi simtit nevoia sa faca precizarea asta. Da' uite, iar is fata faina si, la postarea asta, pun punct. Ne mai intalnim noi, MyHar. kiss

| arcan_7531 a răspuns:

Ba era,dar uite ca avem spirit de turma si asa ala face miliarde de dolari, inainte sa fie asa cunoscut la noi erau alte siteuri de socializare si inca sunt care arata mult mai bine si sunt mult mai detaliate, am ramas si eu tampit cum acum pana si bunicile au profil si baga poze zilnic etc...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

MyLady,eu am probleme cu netul nu numai cu facebookul...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu,care credeam ca nu urmaresti decit ce vrei tu? Pai atunci inseamna ca avem dreptate si eu si Flav...Esti prea slaba pentru astia de pe malul Dunarii. Poate reusesti sa re impui dar intr-o alta viata...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu poti atimge pe cineva cu o gluma intimplata cu secole in urma. Poti face cu webul si poze singura dar nu le arata nimanui.