anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 12 ani si vreau sa pun o intrebare. Dupa ce fac facultatea, m-am gandit sa merg din tara pentru totdeauna...in Austria. Momentan invat germana pe care o stiu f. bine pentru varsta mea. Cu serviciul nu ar fi o problema, tot mi-as gasi eu ceva.Intrebarea mea este: Credeti ca fac o prostie? Voi fi privita inferior daca sunt straina?

4 răspunsuri:
| resp3ct a răspuns:

La inceput probabil vei fi menajera. Da, vei fi.Sunt multi rasisti.

| VacaVacuta a răspuns:

Normal ca vor face o diferenta intre ei si tine. Cat despre daca faci o prostie sau nu, nu am de unde sa stiu acum. Austria. Poate fi Raiul saraciei sau Paradisul bogatiei. Dar asculta ce zic eu acum. Invata. Invata mult si invata bine. Invata, ca numai daca inveti si ai vointa de a merge mai departe vei putea trai in strainatate. Invata de la toate, ca toate iti sunt surori. Asta daca vrei sa ajungi unde iti doresti. Ma bucuri ca inveti, dar propuneti sa inveti mult mai mult.
Bafta in viata!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu zic sa-ti vezi de scoala, momentan. Pana termini tu facultatea, cine stie in ce context mai vorbim de Romania sau Austria.

| mariasorina a răspuns:

Nu vei fi privita inferior, eu stau in austria de 2 ani jumate, si am 13 ani.aici oameni sunt foarte buni dar trebuie sa stii cum sa te comporti cu ei.