"Știu că mă culc târziu și mă scol obosită. Vreau sfaturi serioase, nu sa vorbiti urat sau sa injurați"
1 mai sus - nu știu dacă observi - iți dai singur/ă sfaturi
2 din moment ce scrii pe un site liber de exprimare, acceptă să ți se vorbească și colorat/urât sau nu scrii deloc. Ce zici?
Burta umflata, cearcane, verifica-te la pateu.
Degeaba ne intrebi pe noi ce facem, organismele sunt diferite.
Eu am baut foarte mult la viata mea si n-am nimic la pateu, altul care nu a baut si nu a fumat niciodata are ficat gras, asta ca sa vezi un exemplu.
Ca sa te simti tu mai bine, merg la sala de 4-5 ori pe saptamana, mananc 3 mese, mai am si gustari, de dormit dorm prost, obicei ramas de la vechiul stil de viata, mai bag si dulciuri, arat bine.
Cearcănele sunt de la pateu neapărat?
Contează foarte mult și nivelul de stres. Eu lucrez la ANP, având un job cu un nivel foarte mare de stres, mi se mai crește nivelul de cortizol și insulină, fiindu-mi mai greu să slăbesc.
Eu muncesc de luni până vineri 9 ore Jumătate fix! alerg acolo, + sarcinile pe care le am de îndeplinit! ce sport să-mi mai trebuiască! îmi mențin greutatea mea actuală prin muncă! kilogramele! Mele actuale sânt 73! La înălțimea mea 176! reală! cu Adevârat! Fără adidași! în picioare! mâncarea o mânănc! cu program! 2 mese pe zi! Uneori nici atât nu pot mânca! Nu suport! Nu-mi place să fiu deloc! Gras! Pentru mine un om! Gras! înseamnă un om! Cu probleme reale și Adevărate de sănătate! Foarte! Vizibile! De dormit dorm când vrea eu, la asta nu am niciun fel de program! Supraviețuiescă! Ca orice om! de rând, pe lumea asta ce are obligația de Adult! Să-și asume viața de unul singur și toate responsabilitățile! reale! din viața reală! Ca toți oamenii!
m7PGmirelapopescu întreabă: