Buna
Poti face un testament la 18 ani dar ca sa fii sigura ca i-l va respecta fa-l la un notar.
Nu mori tu inaintea lor, asa trebuie sa gandesti. Daca ajungi sa ramai singura inainte de a muri lasi un bilet unde spui ca vrei sa ti se incinereze cadavrul.
Nu e vorba de cum gandesc, ma poate calca maine o masina sau ma pot impiedica si sa pic cu tampla de o bordura. Nu ma gandesc sa ma omor!
Cuvantul cadavru mereu ma face sa rad.Nu stiu de ce dar cand citesc sau aud cuvantul cadavru, ma gandesc ca la vreun hoit de animal aruncat in sant.
.
Dupa ce implinesti 18 ani, iti poti incheia un testament in forma autentica la notar sau iti poti scrie tu personal unul, semnat si datat de mana ta.In ambele cazuri dorinta ta va fi respectata conform prevederilor indicate de tine in testament. Daca te razgandesti, i poti modifica fara nici o problema.
Foarte bună revelaţia ta! Nu mai vorbim de faptul că ai planuri măreţe pentru viitor, din moment ce-ţi propui ca părinţii tăi să fie cei care se ocupă de trupul tău după ce mori.
Sunt doar precauta, lumea moare zilnic oriunde si oricum, din cele mai mici accidente. Am spus, nu am ganduri sinucigase, dar de curand un coleg de al meu a fost ingropat...si mi-am spus "nu vreau sa ajung asa".
In principiu de la 18 ani poti face un testament. ![]()
Poti sa le spui pariintilor de acum dorinta ta, poate nu o sa fie de acord, pentru ca nu se gandesc la moartea ta.
MinodoraOnofrei întreabă: