| claudiu123 a întrebat:

Am decis sa ma omor sadsad Parintii sunt insuportabili imi interzic tot : Pc, afara, distractie, sa stau cu iubita... Nu ma lasa nicaieri. sunt un nimic nu vor decat sa invat ca sunt ei jmecheri si nu mai pot trai asa. asta nu e viata acum 5 min imi ciocanea iubita la usa si a iesit cotoroanta de maicamea si i-a zis ca is pedepsit... K stau afara 2 ore cu iubtia decat sh ma plimb cu ea si ink 2 prieteni ( sunt si ei impreuna ) sh cand ajung acasa la ora 8:30-9 cica unde ai stat atata maine nu iesi afara

Am o prietena care e sh ea la fel ca mine si a spus ca e dispusa sa fuga de acasa oricand.sh cred ca fug cu ea de acasa

Urask viata orikt de mare ar fi pakatul pe care il fac nu stiu sunt distrus

Ce sa fac va rog mult si iduri de mess si orice

Răspuns Câştigător
| Romancutza a răspuns:

Sweety_9611

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dar buna decizie ai mai luat tu. Ti-a luat mult timp sa o coci si sa o dospesti? Te-ai gandit oare ca zmeul de taica-tu si cotoroanta de maica-ta iti vor binele? Ca vor sa pui mana pe carte(mai ales pe romana) si sa lasi chestiile astea plimbat, distractie pe locul doithinking
Fugi cu ea de acasa? Si unde va duceti? La Basescu la poarta? Cand voi nu aveti nici liceul terminantno talking

| Hhhtppglm a răspuns (pentru Razvan):

Taci in ratatule,nu cred ca stii cum sunt patintii, tu esti copilul mamei si normal ca nu intelegi prin ce trece, il iau in batjocora, il umilesc, il forteaza sa faca lucruri pe care ei nu le au facut ca sa ce!?
Orice parinte care face asta este un ratat lipsit de creier

| Razvan a răspuns:

Corectare:
*da-te
*dracu(am pretentia ca atunci cand ma trimiti pe la prietenul dracu macar sa o faci in limba romana)
De "dc" nu mai iau dar daca tu imi explice ce functie sintatica are "pakatul" sau "urasck" te declar cel mai frumos si cel mai destept olimpic din toamna
Stiu ca romana "e" grele, dar incearca
P. S:Asa ca atunci cand iti vine sa te omori gandeste-te ca ai sa vii langa mine, la dracu si atunci sa vezi(eu cu dracu suntem profesori de romana)devil

| JuLien a răspuns:

Ma_cheama_mercedes
acum sa iti dau un sfat! fai praf masina lu taicatu. si cand se intorce acasa... daca te intreaba ceva ii zici... ce vrei ma? n-ai tacut? hai ca-ti aduni dinti de pe jos(si asa sa fie daca comenteaza, ai si tu ceva pregatit acolo un cutitas ceva) si sa vezi pe urma ca nu mai comenteaza la tine si ce bine o sa va intelegeti!

| claudiu123 explică:

Onutzu date dracu... dc pe romana ca scriu in prescurtari?
Stiu sa scriu prostule am la cine sa ma duc si nu lipsesk decat 2 zile prostule julien bunicica ideea dar cu tata nu am nimic cu mama am multe si alicool nu ma omor doar fug

| alicool a răspuns:

Nu te omora