Dar buna decizie ai mai luat tu. Ti-a luat mult timp sa o coci si sa o dospesti? Te-ai gandit oare ca zmeul de taica-tu si cotoroanta de maica-ta iti vor binele? Ca vor sa pui mana pe carte(mai ales pe romana) si sa lasi chestiile astea plimbat, distractie pe locul doi![]()
Fugi cu ea de acasa? Si unde va duceti? La Basescu la poarta? Cand voi nu aveti nici liceul terminant
Corectare:
*da-te
*dracu(am pretentia ca atunci cand ma trimiti pe la prietenul dracu macar sa o faci in limba romana)
De "dc" nu mai iau dar daca tu imi explice ce functie sintatica are "pakatul" sau "urasck" te declar cel mai frumos si cel mai destept olimpic din toamna
Stiu ca romana "e" grele, dar incearca
P. S:Asa ca atunci cand iti vine sa te omori gandeste-te ca ai sa vii langa mine, la dracu si atunci sa vezi(eu cu dracu suntem profesori de romana)
Ma_cheama_mercedes
acum sa iti dau un sfat! fai praf masina lu taicatu. si cand se intorce acasa... daca te intreaba ceva ii zici... ce vrei ma? n-ai tacut? hai ca-ti aduni dinti de pe jos(si asa sa fie daca comenteaza, ai si tu ceva pregatit acolo un cutitas ceva) si sa vezi pe urma ca nu mai comenteaza la tine si ce bine o sa va intelegeti!
Onutzu date dracu... dc pe romana ca scriu in prescurtari?
Stiu sa scriu prostule am la cine sa ma duc si nu lipsesk decat 2 zile prostule julien bunicica ideea dar cu tata nu am nimic cu mama am multe si alicool nu ma omor doar fug
anonim_4396 întreabă: