anonim_4396
| Anonim întreabă:

Am dreptate ca femeia increzuta, care se da prea mare cu frumusetea ei, care cauta mereu calul la dinti da mereu gres in viata, nu are partenerul care sa o merite si este considerata bucata de carne de barbati? PS Nu ma refer la toate femeile care sunt frumoase.

7 răspunsuri:
| lia a răspuns:

Oricat de frumoasa ar fi si oricat de ridicate ii sunt standardele, sunt convinsa ca exista pentru orice femeie cineva care sa ii poata arata ce-i iubirea.

| elena a răspuns:

Ei, nu-i chiar asa...sunt fite si daca merge, merge, dar cand si-o gasi "nasul" isi "gaseste si ac pentru cojoc", eu sincer iti spun nu le dau importanta, chiar le compatimesc...sa stii ca nici femeilor frumoase nu le este usor, daca dau peste un GELOS, pe ele chiar ca le compatimesc. Toate femeile sunt bucati de carne pentru barbati fie ca sunt... asa cum sunt.

| andreea8888 a răspuns:

@Elena
Si eu cred acelasi lucru despre anumiti barbati, cum cred ei despre noi:sunt doar niste bucati de carne, si atat!
Raspunsul intrebarii este ca orice femeie se crede frumoasa, si are tot dreptul, pentru ca este din moment ce da nastere si poarta 9 luni un fat in burtica ei, iar in plus, partenerul care sa o merite in totaitate, nu se gaseste des!

| andreea8888 a răspuns:

@Elena
Si eu cred acelasi lucru despre anumiti barbati,cum cred ei despre noi:sunt doar niste bucati de carne,si atat!
Raspunsul intrebarii este ca orice femeie se crede frumoasa,si are tot dreptul,pt ca este din moment ce da nastere si poarta 9 luni un fat in burtica ei,iar in plus,partenerul care sa o merite in totaitate,nu se gaseste des!

| cutza a răspuns:

De cele mai deseori da, caci este atit de increzuta incit are impresia ca nimeni sau foarte putini ajung la nivelul ei!
Se crede o nefertiti a zilelor noastre de aceea acelea prea increzute si ingimfate mereu calca stimb in viata!

| naya a răspuns:

Hm deci te-a respins femeia aia increzuta? nasol. Nu cred ca toate femeile care sufera de narcisism nimeresc perechea nepotrivita, poate ca problema sta chiar invers respectivii nu si-ar merita o asa belea pe cap.

anonim_4396
| Anonim explică:

Buna.
Normal, nu toate femeile sunt facute pe acelasi calapod.
Tu de unde stii, ai intalnit?
Sunt destule femei care sunt increzute prin prisma functiei pe care o detin si colac peste pupaza mai au si cate o mandrete de barbat langa ele si un copil - doi, etc.
Pa, pa.