| Torreto a întrebat:

Am fata de bongozaur(sunt foarte urat)si as vrea sa stiu cum ma fac mai frumos?

Răspuns Câştigător
| jrockfreak a răspuns:

Daca la aspect ai impresia ca dai fail, atunci incearca intre timp sa iti cizelezi caracterul. O fi un tip urat, dar putine pot spune nu cuiva cu sarm, cu bun-simt, amuzant sau inteligent. Nu trebuie sa fii toate astea, doar incearca macar sa te aproprii de asta. happy In legatura cu aspectul fizic, probabil ar trebui sa ceri sfatul cuiva care are si acces la vederea fetei tale. big grin

7 răspunsuri:
| AlexanderAdrian a răspuns:

Nu stim ce-i ala bongozaur si nici nu prea ne dam seama cat de urat esti. Pune si tu un link catre o poza de-a ta.

Din pacate cu figura n-ai ce face decat sa-ti faci o operatie estetica, si asta dupa 18 ani.

| RAY a răspuns:

Acceptate asta e, nici eu nu arat frumos si recunosc asta e asa te-a facut parinti tai, asta nu-i o piedica in viata, lenea, prostia e o piedica nu fizicul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unii zic ca lumea te vede asa cum te vezi tu. Incearca sa iti schimbi atitudinea si sa nu atragi energie negativa asupra ta.
Succes!

| Torreto explică:

A pus cineva de pe contul meu nu o luati in considerare intrebarea despre bongozaur...

| Torreto explică:

Nu o luati in considerare

| Torreto explică:

A fost o gluma, am vrut sa vedem ce zic oamenii, nu sunt urat dar am dat funda la intrebarea cea mai corecta, apropo nu mai luati in considerare intrebari a fost un fel de test.