| Misterious a întrebat:

Am fobie la paianjeni...acum 5 minute am dat de unul gigant din acela cu picioarele mari. i-am dat 2 papuci de casa in cap.si l-am omorat cu lacrimi in ochi.de frica.nu de mila.
Ce as putea sa iau, spre exemplu spray sau pastile ceva ...chiar nu mai suport.si acum am si senzatia ca am pe mine cu miile crying.Help pleaseeeeeeeeeeeeeeeeee...crying(

39 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te la un psiholog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca te-ai uitat prea mult la desene (spiderman) si ti-e frica sa nu te transformi si tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da mai cucuveao m-am amuzat copios pe discutiile tale despre paianjeni si la mine prin baie mai e cate unu dar ii dau una in cap si gata scap de ei e bine sa faci desinfectie sau sa aduci firma de deratizare si sa faci curat cam atat si nu mai fa di tantar armasar sau din paianjen un gigant...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceiasi problema, mi-e groaza de ei.cred ca nici un psiholog nu m-ar ajuta sa trec peste fobia asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr-un timp veneau niste persoane pe la usi cu o soluutie special pentru paianjeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ai urasc da ancearca sa nu te gandesti la ei sieu am o frica de ei vaiii ca m-am saturat de paianjeni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea incerca o terapie sigur un psiholog te va ajutahappy

| aditrg a răspuns:

Mie imi plac am unu in curte imi mananca mustelelaughing

| Crisstine a răspuns:

Mda stiu ce spui...mie imi este frica pana si sa ii omornail biting Cand vad unu ma apuca toate mancarimile si ii simt peste tot pe mine.Vb ca tampita prin casa ca" stau linistita...nu-mi face nimic, nu are ce bla bla" dar nu pot nici in ruptul capului sa imi inving teama asta de paianjeni, gandaci etc.Nu cred ca phobia este curabila, cel putin din punctul meu de vedere nu o sa reusesc sa pun vreodata mana pe asa ceva