Cel mai bine pentru tine este sa ii vorbesti calm, fi diplomat, spune-i ca nu are rost gestul ei si nu te incanta cu nimic.Cauta sa ii spui ca a gresit si ca o ierti daca respecta principile morale.Succes!
Nu poti fi arestat pentru asta
Tu nu esti dator sa stai intr-o relatie cu o femeie pentru care nu simti nimic, doar pentru ca apeleaza la santaj emotional. Daca simti ceva pentru o alta persoana, mergi pe drumul asta (desi asta ma face sa cred ca treaba cu inselatul era un pretext de incheiere a relatiei, fiindca ai dat dovada de lipsa de intelegere, avand in vedere ca tipa nu era constienta de ce i se intampla-chestie destul de grava, de altfel) si explica-i clar ca nu mai simti nimic pentru ea, ca iti place alta persoana etc. Nu are sens sa o faci sa se simta vinovata, din moment ce sentimentele tale pentru ea nu prea mai palpaie. Cat despre suicid, cel mai probabil mizeaza pe sentimentul tau de vina si te santajeaza emotional. Daca chiar o face, nu poti fi arestat pentru ca nu ai avut o relatie cu ea. Cel putin, nu cred, dar, mai stii, in Romania, tara tuturor posibilitatilor...
Vai am mai explicat chestia asta de 1000 de ori...treaba cu sinucisul e o mare porcarie...saraca fata nu mai stie cum sa te lege de ea si a bagat chestia cu sinucisul ca sa te sperie...las'o in pace, spune'i sa se linisteasca si ingnoro... daca vede ca tu chiar crezi ce spune ea atunci isi va continua jocul, asa ca nu o mai baga in seama
Vb cu parintii ei...si spune-le ca te ameninta ca se sinucide!
are nevoie de psiholog... o persoana sanatoasa, stie ca dragoste cu sila, nu se poate!
si la fel de grav este...si faptul ca a fost drogata!
vb cu parintii ei, si expilca-le situatia!
succes!
He hee...Sa-mi spui si mie cum e in puscarie! ok?
)
Glumesc![]()
Vorbeste serios cu ea si spune-i sa te lase in paceee! Cand te insela cu ala nu se mai gandea sa se sinucida? II spui foarte clar ca ea e de vina pentru ce s-a intamplat si sa nu mai faca atata pe victima!![]()
Un lucru e simplu si clar :cand sentimentele nu sunt reciproce totul e amagire si pierdere de timp!
Dragoste cu forta nu se poate! E ceva bine de stiut.
Eu cred ca doar te santajeaza, ca sa fiti din nou impreuna. Stai linistit, nu au de ce sa te aresteze, nu tu ai comis crima, in privinta asta nu ai de ce sa iti faci griji.
Trebuie sa o faci sa inteleaga ca tu nu mai vrei sa stai cu ea, ca vrei sa ai o relatie cu altcineva ( daca bine am inteles ), incearca sa ii explici frumos.
Daca nu intelege. probabil are si putine probleme cu capul.mai ales daca ti-a spus ca se sinucide.
Succes in rezolvarea problemelor!:*
Asta e doar o simpla metoda de a incerca sa te manipuleze
probabil zice asta de cateva zilesi tu ink nu te-ai intors la ea.deci dc nu sa sinucis?![]()
las-o balta si nu iti mai fa atatea griji zii sa o faca sa vezi daca o tine...mai ales daca ai fost doar 3 zile cu ea si te-a mai si inselat
sanu-i faci jocul!
succes
Asta e doar o simpla metoda de a incerca sa te manipuleze
probabil zice asta de cateva zilesi tu ink nu te-ai intors la ea..deci dc nu sa sinucis?![]()
laso balta si nu iti mai fa atatea griji zii sa o faca sa vezi daca o tine...mai ales daca ai fost doar 3 zile cu ea si te-a mai si inselat
sanu-i faci jocul!
succes
Ai ganduri pentru altcineva? Atunci nici macar nu ma intereseaza ideea cu inselatul, nu se poate pune problema de iertare pentru ca nu o mai iubesti, daca ai iubi.ai ierta, probabil depinzand de atitudinea ei increderea ta in viitor etc.Insa ideea este ca esti interesat de altcineva care probabil crezi ca merita mai mult de la tine ca si actuala ex, asa ca nu continua cu ceva care nu are viitor si este inutil.Despre sinucidere. ce sa zic, intotdeauna am vazut amenintarile de genul asta patetice, false si vulgare, daca chiar vroia deja era facut.
Mai daca nu'ti mai place de ea nu ai dc sa o ierti.si la faza cu sinucisu'...multi ameninta putini sunt in stare...si pr meu mai zice ca se sinucide daca ma despart de el sau il insel.![]()
...bine k nu cred ca se sinucide insa are probleme cu inima...
si mi-e frica asa un pic![]()
Nici un sinucigas adevarat nu se lauda ca se sinucide.eu am scapat pe un baiat de la moarte dar doar pentru ca a vrut sa faca circ. spune-i ca e alegerea ei daca se sinucide dar ca nu e vina ta, e alegerea ei
Nu, nu o sa fi arestat... dar unde a fost prietena ta de sa drogat si cu cine? povestea asta zici ca e scoasa dintr-un film. app catzi ani are prietena ta? eu am o problema cu varsta... si ea a recunoscut ca te-a inselat? sau a zis doar ca nu stie? oricum eu cred ca mai bine iti vezi de gandurile tale...cine inseala odata o va face si a doua oara si a noua oara...
Din experientele pe care le'am avut si le'am vazut la altii... faza cu omoratul... e doar o intimidare pe care ea incearca sa o foloseasca sa te intorci la ea...nu e in stare sa se omoare ...multi au zis putini au facut. sfatul meu sa lase stirile de la ora 5 si sa'si caute altu ca viata merge inaine si cu si fara tine
Normal atunci cand esti drogat depinde de subconstient... daca tu spui ca esti "praf" chiar asa te simti ...eu stiu ca atunci cand esti drogat realizezi mult mai bine ceea ce se intampla in jurul tau...eu una asa sunt... Sfatul meu este sa ii spui ca ceea ce a fost frumos a fost ...acum deja nu mai este...viata merge mai departe... iar la faza cu omoratu este penibila pe moment...isi va da seama mai tarziu ca a fost nasoala faza ca se omoara...eu zic sa stai de vorba cu ea si sa o faci sa inteleaga ceea ce ai pe suflet... iar, la ziua de maine sa va salutati chiar daca nu mai sunteti impreuna...bafta!