Daca mai stam vreo 2 zile, la Piata Universitatii raman trecatorii doar si baietii o sa o ia de la capat linistiti! Deja s-au impartit posturile si de consilieri.
Boss demisionar. Maine depun si mandatul de deputat.Asa ca ma duc la Monte Carlo, ma asteapta prietenii la un septic!
Incerc si eu sa ma cobor la nivelul lor, sa-i maimutaresc, altceva nu am ce face. Poate-mi gasiti si mie un job de 'purtator de minciuni'.
Angajat! Salarul ţi-l furi direct, să nu ne mai complicăm cu birocraţii.
Da! Am mers pe ideea guvernului de tehnocrati, adica fiecare cu specilitatea lui.Inca nu stiu ce minister sa-ti dau tie... unde te,, vezi'' cel mai bine?
Poți sta lângă o persoană ani în șir și tot nu o vei cunoaște pe deplin, cu atât mai puțin vei ști ce-i poate capul cuiva pe care l-ai întâlnit pe internet.
Nu cred ca există cineva care sa fie perfect.
Multora li se potriveste această melodie.
https://www.youtube.com/watch?v=wn1OsMSc61I
Numai bine!
Eu nu mă văd în minister. Dar aş putea fi consilier sau critic, să semnalez când şi ce nu merge bine, unde mai trebuie lucrat...
Am si eu cateva propuneri daca nu va suparati.
La Ministerul Afacerilor Externe il propun pe Ray ca el e half german, half magiaro, asa ca Aghela Mercu'le sa aiba cu cine sorbi o ceosca de cofea.
Ministerul Agriculturii Şi Dezvoltării Rurale, era nenea acela cu palarie, cum naiba ii zice.Credeam tot timpul ca-i troll, dar el era cu o atitudine reala.Mai tot timpul, mi-l amintesc cand s-o minunat el prima oara cand a auzit de nimfa.
Ministerul Apărării Naţionale: aici trebuie un nume cu greutate, chiar si greutatea corporala se pune.Cu cat e mai impunator, cu atat sta Putin cu capul plecat in fata lui.Deci vreau un ministru care sa-l faca pe Putin sa-i pupe mana.Da, asa, cum facem la preot.
Ministerul Cercetării Științifice: ofcourse, omul care a inventat perpetuum mobile, dar noi din rea vointa l-am dat afara, @gustav...cum ii zice?
Ministerul Sănătăţii: cam toti preotii care au conturi incognito pe la cat. Religie.De ce sa stai pe un pat de spital cand din doua rugaciuni, spuse de cine trebuie, te pui pe picioare cat ai spune 'amin'.
Ministerul Tineretului și Sportului: aici ma propun, ca am fugit mult dupa unul intr-un server de gta dupa ce mi-o furat masina.
Ministerul Transporturilor: stiu o duduie cu cont aci', care face Italia-Romania mai des decat mine.
La final concluzia mea este ca ducem lipsa de ministere, nu de conducatori.Prin urmare propun infiintare unora, macar sa acoperim domeniul de activitati.
1. Ministerul Combinatorilor si baietilor destepti care 'stie sa face' legea.Ii propun pe astia care scriu messangeriana veche, aia asuprita de hoardele de culti.Ui' ca asa ne distrugem valorile culturale.
2. Ministerul celor care se trezesc doar ca sa mearga la baie si sa mai intoarca ceasul pentru a doua zi dimineata.Yea, tot me.
3. Ministerul pisoilor pufosi.Sa va si povestesc aici.Era noapte, usile barului zdrang de pereti, ies cu un individ in suturi si picioare.Nici nu apuca sa-si faca alcoolul dansul erotic cu neuronii nostri si hop! la 3 m de noi, o cutie cu pisoi.Iti dai seama ca s-a domolit brusc testosteronul din noi.I-am pupat, ciufulit, mangaiat, luat si acasa.Bataia am lasat-o pe alta data.Beau in alta parte acum, nuu...ca am curaj.
Vreo lady la acest minister!? Lizi era faina aici, dar nu mai intra.
Nu mai stiu ce sa propun, ma asteptam la altceva, la numele meu in postare, chiar si cel din buletin.Dezamagit profund ies de aici, iar celor care s-au cautat printre randuri si nu s-au gasit, le urez consolare placuta. Ceva de gen: "lasa ba ca nu ma compar eu cu aia de acolo, chiar imi era scarba sa fiu asociat si pus in aceeasi fraza cu Xochipilli, Alphawolf, KhludCiprian."
Hai ca am mai citit un rand mai sus, deci "Cine doreşte să participe?" Particip, nu lua in considerare ce am scris mai sus.
Ideea e draguta, de a propune o echipa de pe TPU. In mod sigur in spatele pseudonimelor se ascund persoane capabile. Problema e aceeasi, ca nu stii nimic despre ei, chiar daca, nu de ici de colo, îi cunosti la lucru.
Saitul mentionat pare destul de neserios datorita continutului. Apar persoane discutabile alaturi de persoane interesante, lumea face comentarii aiurea despre ele. Si sint foarte putine voturi, deci e cam pustiu. Nu inspira incredere.
P.S. Mersi pentru ca m-ai mentionat. Cite ceva ma mai pricep si eu sa fac... dar traind la distanta mi s-ar reprosa in primul rind asta.
Te pun responsabil de Ministerul Dispoziţiei Bune, că te pricepi.
M-aş băga doar ca să stopez finanţarea cultelor, că alţii, bag de seama, n-au curaj.
Tot îmi frec creierii, ce "nenea cu pălărie"?
...şi cine e @gustav-nu-ştiu-cum?
@Gass93sv, am memorie de soarec, nu retin nume.Ui' aici, o filmat el o cutie de Lotto Pizza cu bec.Cred ca-i pe la Geneva ca l-au si suspendat observ. http://www.tpu.ro/......ca-il-pun/
@nenea cu palarie avea parca si data nasterii in nickname.Ion, Marin... 1947, '57
Atunci mai vreau o functie, afara de purtator de minciuni, vreau sa o cumulez si cu functia de GADE!
Amendam, pentru asta Constitutia si instituim in cateva judete, in spiritul american Pedeapsa cu Moartea! Nu conteaza pentru ce? Doar sa existe ca o coercitie teoretica!
Ahaaa, de primul mi-am amintit, m-am şi amuzat atunci la răspunsurile tale, dar al doilea tot nu ştiu cine e. Nu mai are cont, de nu-l găseşti?
S-o crezi tu! Fiecare fura salariul celuilalt! asta duce la intelegerea aruncarii mortului din casa in casa.(se impute casa in care sta prea mult!).
Prefer sa recurgem la celebra spalare, deodorizare a banului cinstit furat! Vreau sa se consemneze in Noua Constitutie asta. Vreau sa folosim calea legala (de a fura), folosirea Bancilor(nu acelea din parc care sunt distruse de boschetari si nebuni), bancile girate de state de prestigiu. Acolo exista cea mai avansata tehnologie de spalare. Ca atare, vreau sa intram in legalitate! Insist! Vreau sa stam impreuna, indiferent de functie si grad, la coada, la CASIERIE, 'expresia democratiei euroatlantice."Sau pe card.
Adica, stimata eventuala viitoare co-presedinta (vad ca functioneaza termenul -desi eu nu suntb gras ca Blaga), as propune ca eu sa-mi iau partea mea (ce ai furat tu pe cardul tau, iar tu sa-ti iei remuneratia muncita, tacita pe cardul meu, in asa fel incat sa imbarligam mintile DNA (steluata coavasi) si Sri (liviu maior).
Traiasca Romania neatarnata! Traiasca pacea in lume! traiasca alianta de nestirbit euroatlantica si sa invatam de la inaintasii astia de nadejde spre binele si prosperitatea lumii si (neantului)...(aplauze prelungite!).
Deja te intinzi prea mult
SA SE DEA CATE FUNCTIE SA AJUNGA LA TOATA LUMEA
mariansiTeodora întreabă: