NOname
Întrebare recomandată | NOname a întrebat:

Am intrat pe site-ul http://schimbaromania.com (daţi clic pe "Guvern" şi răsfoiţi mai departe), care mi-a inspirat o întrebare. Mă gândeam că acolo sunt propuşi nişte candidaţi, pe care nu îi cunosc, iar dacă cunosc, doar foarte superficial. Nu ştiu cum gândesc în realitate acei oameni - CV-ul lor nu-mi spune mare lucru -, ce păreri au despre diverse subiecte, relevante, când vine vorba despre o hotărâre atât de importantă, căci nu aş vrea să fac o greşeală de a susţine pe vreun nazist, comunist, psihopat, rasist, fanatic/extremist religios, misogin, homofob, isteric, sadic, ilogic, paranoic, lacom, mitoman, nesimţit, etc. Mi-ar fi plăcut să-i cunosc pe acei candidaţi de pe TPU sau de pe un site asemănător, să-i trec prin şirul haotic al întrebărilor specific site-ului, să le testez şi studiez capacităţile, înclinaţiile, evoluţia... Astfel aş fi ştiut cum şi cât îi duce capul, ce fel de caractere au, dacă ar merita încrederea şi consideraţia mea sau nu, dacă sunt oameni ok: corecţi, raţionali, binevoitori...sau de evitat, de neluat în serios.
Ei, stăteam aşa şi mă gândeam şi am constatat că pe TPU cunosc câţiva oameni destul de faini, din majoritatea punctelor de vedere, cărora, dacă ei ar accepta, aş încredinţa, dacă nu întregul scaun de guvernator, măcar un sfert, o treime (din cauza lipsei de experienţă, nu de alta). Aşadar, propun să facem o listă a noastră, a fiecăruia, de propuneri pentru Guvernul României, începând cu Prim Ministru, dar din ai noştri, de pe TPU. Cine doreşte să participe (bineînţeles, este valabil pentru utilizatori cu oareşce vechime)?
O să sparg eu gheaţa.
Pentru Infrastructură & Transport îl propun pe Misogin cu tirul şi autobuzul lui :)) şi pe Aero, care e cu trenurile, să ţină unul altuia de urât. :))
Serios acum, pe sublime89 l-aş vedea în Guvern, dar nu ştiu sigur unde. E nevoie de câte un sublim (să se traducă "cu o chibzuinţă remarcabilă") în mai multe domenii, dar probabil mai mult în Educaţie, ne, în Justiţie. Of, m-am zăpăcit. Bun. Leocerba, desigur. Ei i-aş oferi şi Ministerul Educaţie, şi, bineînţeles, cel al Culturii, împărţit cu xochipilli. Alphawolf şi el ar fi bun în Justiţie şi Educaţie. Mai sunt şi Kaℓi, şi мιнaɛℓa34, şi ALGator, şi Mădă0611, şi KhludCiprian, şi... Of, imposibile alegeri. Nu ştiu pe cine şi cum să plasez. Poate aveţi mai mult succes voi.
P.S. Cine voieşte, poate să comenteze şi propunerile de pe schimbaromania.com.

123 răspunsuri:
NOname
| NOname explică (pentru Jardelin):

Faptul că te regăseşti în delirul de mahala al unor papiţoi de la antene-3 şi românii-tv - ceea ce nu mă miră -, nu îţi dă niciun drept să insulţi mii de oameni.

Abţine-te de la prostii şi josnicii, te rog, adică nu te mai exterioriză!

| Kaℓi a răspuns:

Oh, NOname happy
Cum se zice? "Va multumesc pentru increderea acordata... o sa fac, o sa dreg... bla-bla"
Daca stau bine sa ma gandesc, as prefera procuror general. Daca se poate! Sigur, nu o sa raman datoare, ma revansez eu cumva, ca nu se stie niciodata cu ce pot sa ajutwinking
Daca nu se poate, as prefera la Ministerul Sanatatii. Ma pricep la descantece de deochi.

NOname
| NOname explică (pentru Kaℓi):

laughing Procuror general rămâne!