Ca baiat iti spun ca iti raspunde de politete nu de altceva, mi s-a mai intamplat asta, eu sa vb ca prostu, ea da nu "haha" si gata, dar nu mi s-a zis sa o las si etc, dar nici nu ma intreba ceva sau sa se bage singura in seama.
Da dar ma gândesc asa, bun din politețe dar poti sa faci unele aluzii subtile ca nu iti face plăcere sa Vorbești de genul. 1.sa nu mai răspundă in 3-4 rânduri la întrebări ex: eu : ai invatat nu stiu ce (sa zicem asa ca altceva nu imi vine) Ea: nu, nu am invatat. Pe cand ea zice Ea : nu nu am invatat, nu știu ce sa fac parca nu am nici un chef sa învăț. 2. Ar putea sa zică la sfârșit doar Ea: ok pa-pa. In loc de pa-pa vorbim mâine sau vorbim mai încolo 3.i-am dat mesaj Dumincă seara eu : buna, ce faci? si nu la văzut pana azi, iar cand la văzut ma salutat. Bănuiesc ca putea sa nu răspundă având in vedere ca mesajel era de ziua trecută. I-am zis sa merg cu ea la scl dimineața si a stat 2minute sa se gândească ce sa zică, iar apoi mi-a zis ca o aduc părinții ei si ca daca vreau pot venii la întoarcere cu ea. nu stiu ce sa zic, ma gândesc ca poate sa fie si din politețe dar semnele astea nu înseamnă ca nu ii displace sa vorbească? Singurul gest care ma pune pe gânduri este ca nu prea întreaba si ea nimic rareori doar... Trebuie sa ma duc cu ea pe discuții care sa nu necesite alte întrebări ci sa încep eu sa ii povestesc nu stiu ce si atunci începe si ea... Poate e nebuna )
Nu e nebuna, pur si simplu nu e interesata de tine. e prea politicoasa sa zica "lasa-ma". daca era catusi de interesata te lua la intrebari. ia numai vb cu ea 2 3 zile. daca nu are pe nimeni si se plictiseste te baga ea singura in seama si tu bati apropouri "pai daca nu zici nimic niciodata ce sa fac" si de acolo etc etc
Probabil e doar "in dubii"...nu a'ti comunicat prea mult in 4 ani si e probabil curioasa sa afle motivul pentru care ai inceput sa vorbesti brusc cu ea asa mult