La 13 ani nu esti mare tu te bucuri doar de copilarie distrandute cat mai pot daca colegele tale iti spun ceva ca nu mai vb cu tine din cauza asta nu te supara traiesteti copilarie alaturi de cei dragi jucandute si distrandute pana la 16 ani chiar mai mult ad exemplu veri mei au 18 ani si tot se mai joaca la jocuri si prieteni lor la fel funta
Ramai copil cat poti tu de mult. E trist sa cresti, dar si mai trist e sa iti lasi copilul din tine sa moara.Mai exista si oameni care nu se maturizeaza niciodata...am cunoscut un exemplar care la 17 ani e innebunit dupa desene si n-ar rata o partida de pitulusu`. Normal doar se ascunde in vizuina lui
E simplu!
Trebuie sa fi tu insuti chiar daca asta inseamna sa te comport ca un `copil mai mare`.
Copilaria este cea mai frumoasa perioada a vietii asa ca daca tu simti nevioa sa te joci afara. pe calculator sau alte lucruri de genul asta fa-le cu multa placere.
Multi copii isi doresc sa creasa. Cresc si dau de problemele vietii, apoi tanjesc dupa vremurile in care erau din nou copii.
Nu e totul ok.fii asa cum crezi ca e mai bine.si nu uita ca acum esti copil dar peurma vei fi matura si nu vei mai putea sa face aceste lucruri...
Nu este o problema si eu am 12 ani si nu ma cred ff mare cand am sa am 14 15 ani am sa ma consider destul de mare
Multumesc pentru raspunsuri. M-au ajutat.
Ma bucur sa fiu copil si e foarte frumos sa te joci cat poti si sa nu ai griji. eu n-am nici-o grija
. doar scoala...de exemplu dupa parerea mea alti copii de 15-16 ani uita ca sunt minori si atat timp cat sunt minori sunt si copii. deci