Din pacate cu tiganii multe nu poti rezolva pe cale amiabila, cu tipul de romi spus de tine aici. Ce poti face e sa ii eviti cat de mult posibil, bataia nu e o solutie pentru ca se stie, ei sunt razbunatori din fire. Politia nu va face mai nimic decat va inrautatii situatia, nu are cum sa fie politie mereu pe acolo deci nu are sens. Evita-i si ignora-i cel mai important si poate in timp vazand ca nu au cu cine iti vor da pace.Bafta!
Incearca sa nu-i mai urasti pe acesti oameni de care vorberti tu (legea atractiei e destul de adevarata). poate chiar sa ii ajuti.ca poate si ei te vor ajuta la nevoi.nu incerca sa invingi raul cu rau, incearca sa invingi raul cu bine. bafta
Buna
pot sa fie ei romi dar tot oameni sunt, sti doar ca''au mai putini neuroni'' sa zic asa![]()
dar au aceleasi drepturi si obligatii desi in ziua de azi se cam fac discriminari
dar sincer sfatul meu este sa-i eviti cat poti si nu-i baga in seama ca sincer unii sunt atat de prosti ca pot baga cutitul in tine si nu se merita sa platesti cu viata pentru asta sa stii bine asta
poate sa-ti zica ce vrea el, in schimb tu stii cum se spune''Iti intra pe-o ureche si iti iese pe alta''stiu ca poate ti-o fi greu dar te inteleg ca si mie de cate mi s-a spus injuraturi dar incearca sa treci peste asta ok? de cele mai multe ori este bine sa fugi
''Fuga-i rusinoasa dar uneori chiar sanatasa''sau se mai zice sa-i treci cu vederea
Gandeste-te de doua ori sau de cate ori e nevoie inainte de a face un pas in viata
Numai bine
Destul de nasol ce spui tu acolo... chiar se intampla ceva rau cu lumea asta
sfatul meu pentru tine este (cum ti-a spus si ganduri albe) sa-i ignori... sa-ti vezi de treaba ta si sa nu apelezi la politie decat in cazuri extreme. bafta