| mhn24 a întrebat:

Am pus intrebarea:
"Buna, TPU!

Am 7 ani si am o problema extrem de ciudata, s-ar putea ca dumneavoastra sa nu pricepeti subintelesul si ironia situatiei in care ma aflu! Azi dimineata, la 8:57 p. m. mancam un sendvis facut din telemea si pastrama si vine o persoana ce apartine etniei rrome si imi fura pe nesimtite sendvisul. Eu m-am suparat si am intrat intr-o depresie totala toata ora de muzica. Nici nu eram in stare sa cant 30 de octave, cum eram inainte. Ei bine, sa trecem la subiect... A doua recreatie, aceeasi persoana ce apartine etniei rrome a venit la banca mea si a zgaltait-o, i-am zis sa inceteze cu acest act violent dar ea a spus "Esti o proasta", injurandu-ma foarte tare. Am plans pana a venit invatatoarea si i-am spus ca acea persoana m-a facut in acest fel extrem de vulgar. N-am mai putut rezista si mi-am dat drumul sentimentelor plangand inca 3 minute. Apoi a urmat ora de matematica si am luat un Suficient deoarece nu stiam tabla inmultirii cu 9. Eu o stiam, jur pe Biblie, doar ca ma gandeam prea mult la cel ce mi-a distrus ziua si probabil viata... am venit acasa plangand. Mai mult, la ora de educatie fizica m-a lovit o minge in cap si mi-am pierdut echilibrul, cazand cu capul de o podea tare si rece, ramanand inespresiva vreo cincisprezece minute.

Scuze nenumarate ca am scris atat de exagerat, dar va rog frumos sa-mi spuneti ce sa fac: sa raportez la politie sau sa ma sinucid?"
Si lumea chiar m-a crezut?laughing WTF? Adica, foloseam cuvinte destul de "complicate" pentru 7 ani. Apoi partea cu tiganul - voi credeti ca s-ar sinucide una care a bia a intrat in clasa 1 doar ca unu' i-o mancat sendvisul cu telemea si pastrama? OMG... Apoi partea cu ora de muzica... Realizeaza cineva cat reprezinta 30 de octava?
Si unii m-au crezut! Nu-mi vine sa cred! Zau, TPU, ma asteptam la ceva mai mult de la voi. straight face

5 răspunsuri:
| Narfundo a răspuns:

Sa moara mama daca am mai vazut copii distrusi ca astia.Deci tie in primul rand iti lipseste un tata.Presupun doar.Pai tu la varsta ta vrei sa te sinucizi bai diarie? Pai f. zi gura m-ati ca te calcam in picioare daca erai sormea.Dooamne daca am mai vazut copii mai slabi de ingeri. Ce o sa faci tu la liceu domnisoara? O sa te spanzuri ca are profa de mate ceva cu tine? Bagati mintile in cap.Esti prea sensibila.Nu mai zice Romi.Ca ii jignesti. Zi rrom.Asta este limba noastrawinking.

mira
| mira a răspuns:

Citind inceputul povestii ma pregateam sa-ti raspund ca minti in legatura cu varsta.Am avut rabdare sa citesc pana la sfarsit si am inteles farsa.

| Dariana a răspuns:

Chiar ma miram cum sa scrii tu la 7 ani asalaughingBravo!happy
Tare fazahappyo seara placuta!

| oAndyy a răspuns:

Eu cred ca ai 17 ani. Apropo' tabla inmultirii se invata in clasa a 3-a. Nu mai minti. Nu stiai tu sa folosesti la 7 ani cuvintele astea.

| andreip3c a răspuns:

Chiar ma miram, cum sa scrie un copil de 7 ani asemenea cuvinte pe care nici eu nu le-am inteles laughing