| Lalex99 a întrebat:

Am si eu o dilema: Inteleg timiditatea unei persoane de a incepe o discutie cu cineva pe care il place, de teama de a nu fi refuzat sau, mai rau, umilit, dar cand un baiat vrea sa inceapa o discutie cu o fata pe care o place, ea de ce este asa de reticenta? ( nu vorbim de fetele care vorbesc cu toti care au bani/iphone/bmw, doar din acest motiv, ci de cele relativ normale) Mi-ar placea sa primesc o explicatie de la o fata care trece prin asa ceva.

3 răspunsuri:
| Ibrahimovic a răspuns:

Pai e normal ca o fata sa fie reticenta la inceput. Ai vrea sa-ti spuna "te iubesc" sau "imi place de tine" de la prima conversatie? Arata-i acelei fete ca iti place de ea, arata-i ca esti capabil sa vorbesti cu ea, iar cu timpul va intelege anumite chestii. Acum ramane la libera ei alegere: daca intr-adevar are ce vorbi cu tine, daca va potriviti, daca ia in calcul o eventuala relatie, etc. sau pur si simplu nu iti acorda atentie pentru ca vede din start ca nu va potriviti, n-aveti ce vorbi ori pur si simplu nu-i place de tine. Nimeni nu poate sa placa pe oricine. Tot ce pot sa-ti spun, ca un sfat, nu renunta usor. Daca iti da de inteles ca ar vorbi cu tine, dar nu are suficienta incredere in tine, nu te cunoaste prea bine, incearca din subiect in subiect sa-i impartasesti anumite lucruri despre tine, dar in acelasi timp, incearca sa afli si tu anumite chestii despre ea.
Mno, succes! laughing)

| aXandra a răspuns:

Nu știu, probabil așa este firea fetelor. Este greu să exprimi un sentiment și de multe ori ți-e frică să nu o dai în bară sau de ce ar putea să creadă celălalt despre tine.

| Lalex99 explică (pentru aXandra):

Bine, inteleg asta. Dar de ce i-ar fi frica de asa ceva daca acea fata stie ca acel baiat o place si ca nu va face nimic sa o supere?