| Looovely a întrebat:

am o prietena buna si m-am certat cu ea din simplu fapt ca am observat ca e mai apropiata de alta fata si ca cumine a devenit cam secretoasa sau asa ma face sa cred cum sa fac sa ne impacam? ce credeti mai este ea cea mai buna prietena a mea?

Răspuns Câştigător
| candycarrie a răspuns:

Mi se pare normal, si ea ar fi facut la felthinking prieteniile sunt ft importante la varsta asta si suferim cand vedem ca cea mai buna prietena devine altfel. oricum pari o fata ok si prieteni iti faci oricand, data tipa aia renunta la prietenia voastra atunci ea pierde, nu tubatting eyelashes

3 răspunsuri:
| DiDi a răspuns:

Cred ca ai fost un pic geloasa pe cealalta fata. Si eu am patit la fel dar am continuat sa merg inainte, fara sa-i spun ca am observat acest lucru. Stii ce am facut? M-am apropiat eu mai mult de ea, o chemam la mine, o chemam la plimbare, si s-au vazut rezultate. Da-i sansa sa fie prietena cu toti, nu doar cu o persoana.happy

| Looovely explică:

Prietena mea cea mai buna e catalina cealalt fata e andreea... din pacate andreea s-a apropiat mai mult de cata decat mene adica mergeau la concerte dormeu una l alta se plimbau impreuna si pe mine m-au lasat balta si acum nu mai vb cu cata si ai dreptate Beautiful Disaster sunt cam fffff geloasa ptk nu suport sa se schimbe cineva asa de mult de pe-o noapte pe alta si in concluzie nu mai vb cu ea si nici nu mai vreau sa ma impac cu ea oecum mersi pentru raspunsurile voastre:*:*:*:*:*:*

| Looovely explică:

Ai dreptate Beautiful Disaster sun cam fffff geloasa ptk e adica era prietena mea cea mai buna insa ak nu mai e ptk s-a apropiat pre mult de cealalt ft adica dorm una la alta merg la cocerte impreuna se plimba doar ele si pe mine m-au lasat balt asta e! si chiar dac as mai vrea sa ma impac ca e nu ar mai vr ea ptk am inceput s-o cam barfesk cu alte fete ptk si-a lut cam multe fitzeeeji ma enerveaza la maxim!:p:p:p oricum mersi pentru raspuns:*:*:*:*