Interpreteaza-le, imagineazati-le, de pilda un razboi la istorie, sau o zona geografica. La romana joaca-te cu ele, (dau din casa acum
). Retine A-S sau C-V. atributului acorda-i culoarea mov, substantivului rosu, complementului galben, si verbului verde. La matematica e un pic mai greut (zic ca depinde mult de profesor), dar conformeaza-te dupa stilul lui, si incearca sa fii atenta in clasa, de fapt asta-i marele secret, nimeni dupa aceea nu-ti va mai explica cum o face profesorul.
Da, încearcă să faci şi ceva practic pentru a învăţa mai repede. Fă-ţi un test să vezi ce tip de memorie ai...eu nu ştiu niciunul, dar ni l-a făcut doamna dirigintă...Ai putea încerca să te muţi la şcoală în primele bănci şi să fii cât mai activă la ore, fără să te distragă nimic. Ăsta e modul meu şi sunt mulţumit
Buna!
Eu retin multe lucruri din clasa, fii atenta la ore si cu siguranta vei retine jumate din lectie daca nu mai mult
. Succes
Daca esti atenta in clasa si mai ales sa nu inveti mecanic sa si practici tot ce ai invatat eu asa fac si functioneaza si o sa vezi ca e diferit sper ca te-am putu ajuta:X:X:X:X
Asculta cu mai mare atentie lectia si daca nu o intelegi roaga o colega sa tio mai explice o data!
Ca sa reti minte totul fara problema fi atenta ma mult la ce zice profesoru si scrie ma repede sau nu scrii si ei in pauza de la colegul/ga pentru a fi atenta. Eu asa fac si nu mai tocesc. Si sa iti nma zic un lucru importanat fara suparare. Sunt unele persoane care nu pot sa retina asa ca tocesc. Succes! :*
Natalia445 întreabă: