| Slowmotioon a întrebat:

Am si eu o problema. una mai dificilaa... Discut cu O fata, pe care o plac si la fel si ea e multumita de mine(momentan). dar e chestia ca ea nu are decat 17 ani, parinti eii nu o lase sa discute cu vreun baiat, si mai nou am aflat ca doar dupa ce termina Facultatea ar Putea de fapt sa Aiba o relatie cu cineva care sa duca la Casatorie, ea si tine la mine, si nu ar trece peste cuvantul Parintilor...sincer ma cam stresezz din cauza ca nu poti face mereu unele lucruri pe ascuns.si poate la un momentdat o sa fiu constrins sa renunt la ea, ceea ce nu as vrea Niciodata.nu mai stiu nici eu ce concluzie sa trag, la ce sa ma gandesc, cum sa ma Gnadesc, Singurul lucru la care ma Gandesc ca daca se Continua asa Nu va fi nimic intre noi 2 si Simt ca totul sa-r prabusiii in fata.meaaa.un sfat ar fi de folos

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Fata este momentan minoră, și m ai bine ai lăsa o în pace, ea trebuie să asculte de părinții ei, dacă forțezi lucrurile părinții ei ar putea depune plîngere la poliție și te anchetează poliția că corupi minorele, lasă-o, caută ți alta peste 20 de ani, ce vrei de la asta.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Caută ți altă fată cu vîrsta peste 18 ani, scuze de greșeli, ai înțeles tu ce vreau să zic. S au gîndește-te la această fată peste vreo 2, 3 ani.