| mnbvf a întrebat:

Are cineva idee de ce s-au adăugat două categorii inutile: " Valentine's Day " și " Dragobete"?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Asta am observat și eu și a trebuit să răspund la ultima postare din una dintre categorii:

"Serios că ați făcut 2 categorii a 2 sărbători care se aseamănă extrem de mult doar că au origini diferite și ambele sunt despre dragoste? Mi se pare prea siropos pentru TPU."

39 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns (pentru T0T):

Henry a fost cel mai mare fotbalist care a jucat vreodata in Premier League, peste Ronaldo! Henry facea lege prin Anglia cand Ronaldo era junior la Sporting/

| T0T a răspuns (pentru Drimmero):

Normal că pe vremea aia Henry a fost mai bun ca Ronaldo dar încet, încet Ronaldo l-a depășit.

| neutrino a răspuns:

Este si aceeasta o incercare ( nereusita dupa parerea mea) pentru a revigora acest site.

| PeFuga a răspuns:

Nu observasem... Chiar asa. Oare ce întrebări se pun acolo? Declaratii de dragoste petru copy-paste in sms-uri?

| dragosbogdan001 a răspuns:

Unele categorii ar trebuie scoase de pe site, dar ar trebui adaugate altele. Poate unele care chiar intereseaza pe cineva.

| T0T a răspuns:

Voiam să spun că am încercat să pun acum o întrebare pe una din cele două ca să fiu eu primul dar am observat că nu poți să pui întrebări acolo. Cred că sunt categorii destinate doar adminelor, deci le țin doar ca ele să pună întrebări laughing

| mnbvf explică (pentru T0T):

Iar eu am observat că întrebările și răspunsurile sunt de prin 2014. Au ținut ascunse categoriile sau ce?

| T0T a răspuns:

Poate au fost pe alte categorii și după mutate, nu știu.

| anonim205647 a răspuns:

1. Valentine's days este o sărbătoare străină.
2. Dragobete este o sărbătoare românească.