| RAY a întrebat:

As vrea sa vorbesc cu un poliglot care are ca pasiune sa învețe limbi noi?

40 răspunsuri:
| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Drimmero):

Iar pentru unii, aproape deloc e mult spus. Si inevitabil ma gandesc la sleahta de la locurile de origine, mai bine nu dezvoltam ideea mai mult de atat tongue

| EvilMayDie64 a răspuns (pentru Catrice):

Nu am ajuns inca la gramatica, abia am trecut de alfabet si incerc sa invat expresiile de baza...

| Drimmero a răspuns (pentru EvilMayDie64):

Corect, prin chakra imi pui trollii pe cap si nu vreau, sunt prea binedispus in seara asta.

Pari normal pe langa ei.

Aici nu am motive sa vin cu un trolling de 2 lei si 50 de bani care prinde doar la puberi. In locul ala nu poate decat sa-ti scada IQ-ul, daca scapi ai sanse sa revii la normal.

Sunt mult mai cumpatat acum si mai serios fata de ce ziceam si faceam in trecut,, au trecut anii si asta e explicatia.

Se vede si chestia asta. Eu obisnuiam sa ma pliez oarecum in functie de comunitate si de nivelul de cancer, acolo eram intr-un fel iar pe comunitatile de weeaboos de pe Disqus in cu totul alt fel. Acum incerc sa am mai multa coloana vertebrala laughing

Sincer nu imi amintesc ca noi 2 sa fi avut interactiune foarte mare, poate fugitiv ne-am intersectat de cateva ori.

Nu aveai motiv sa iesi cu ceva in evidenta in fata alora...si stai fara grija, te ajut sa te integrezi pe aici.

| RAY explică (pentru Drimmero):

As vrea sa te intreb ceva, faci ceva legat de invatarea acelor limbi?

| Kuroo a răspuns:

Pai nu stiu, ai vrea?

| RAY explică (pentru Kuroo):

Cmf,esti bine?