| anonima0101 a întrebat:

Ati avut vreo data sentimentul de dejavu thinking

Răspuns Câştigător
| Jasonn99 a răspuns:

Salut,
Eu am avut acest sentiment de multe ori cand eram mai tanar.Dar, acum, nu prea.As putea spune odata la cateva luni chiar.Gasisem o explicatie pe net legata de acest fenomen.O am undeva prin calculator salvata.Momentan nu o gasesc.O sa revin.Dar, din ce imi aduc aminte explicatia era ceva de genul ca minunatul nostru creier atunci cand intalneste ceva nou este "atat de socat" incat incearca sa asocieze cu ceva ce a mai intalnit, vazut etc. Explicatia este stiintifica nu ceva zis de mama Omida.O sa revin cu explicatia concreta cand o gasesc, cel mai bine happy

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! big grin

Cam de 2-3 ori pe saptamana il am si nu stiu de ce laughing. De exemplu cand o vad o bucata de mar taiata sau asa, am impresia ca am vazut o felie EXACT la fel inainte, si am un sentiment foarte ciudat de dejavu, il simt In mine, este chiar extrem de ciudat...

In caz ca faza cu reincarnarea sau cu universurile infinite paralele, cred ca este ceva legat de asta. In caz ca nu, poate doar o iluzie xD

Pace!

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Da, e foarte ciudat si enervant uneori pentru ca spui ca da asa am visat si eu si nu poti face nimic.
de exemplu odata mi s-a intamplat ceva ce am visat mai demult si nu mi-am adus aminte, apoi dupa cateva ore mi s-a intamplat inca ceva ce era in acel vis si mi-am adus aminte tot visu, e foarte aiurea, nu gasesc nici o explicatie, e enervant laughing)

| 49Days a răspuns:

De cate ori ....sunt chestii ciudate, unii cred altii nu.
Sau mai inainte vorbeam cu o fata si stiam ce are de spus in continuare, parca mai traisem faza aia si nu numai atat, de multe ori mi se intampla.sau de ceva timp(vreo 2 ani)am o chestie zic ceva si se intampla, sau acum cateva zile nu aveam chef de cursuri de nici un fel si hopa suna telefonul ca nu trebuie sa ma duclaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 49Days):

Satana! laughing))))

| Lαrisα a răspuns:

De multe ori...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De multe ori : imi amintesc ceva ce cred ca am mai vazut
E putin ciudat happy
Bafta!winking

| 16Gabriela a răspuns:

Toata lumea l-a avut, eu l-am avut de o gramada de ori. happy